Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Deneyimlerinizi doğru değerlendirmeniz, doğru önseziler geliştirmenizi sağlıyor. Ama bunun aşırı seçicilik gibi bir kötülüğü de olabiliyor. Aşk konularında şanslı birisiniz.

Eski bir çalışma arkadaşınız, ilginç bir öneriyle bugün kapınızı çalabilir. İş ilişkilerinizde bazı güvensizlikler gözleniyor. Bu güveni oturtmaya yönelik girişimlerinizde yalnız bırakılmayacaksınız.

Büyük miktarda bir para hesabı içinde olacaksınız. Bu konularda verici, paylaşmacı biri oluşunuz, çevrenizde övülüyor. Yakında bazı duyumlarla, bir yolculuk yapabilirsiniz.

Dost çevrenizdeki beklenmedik bir gelişmede, sandığınızdan fazla toparlayıcı rolünüz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında hareketli günler içine girebilirsiniz. Umut bağladığınız yaşamsal projelerinizle ilgili bazı koşuşturmalarınız olabilir. İnsanın içini ısıtan dostluklar arasında mutlusunuz. Bu sıcaklık, temel sorunlar dışındaki problemlere kapalı ve ilgisiz olmanızı sağlıyor. Bu bir tür genişlik, arada bir kendinizi beğenmemenize de yol açabiliyor.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:02 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında Çarşamba günümüz başlıyor. İlişkilerde bağımlılık olgusu  bir hayli önemli. Eğer anlaşmaya gönlümüz varsa, problemleri pek dert etmeyiz hatta göz ardı edebiliriz. Bu rahatlama sağlar ve güne olumlu bir adım atmamızda yardımcı olur. Şefkat, ılımlılık bu enerjinin doğasında vardır. Bu da, bizden farklı görüşte olan kişileri kucaklamamızda yardımcı olur. Su misali akacağız diyebilirim. Saat 09:54 Venüs-Jüpiter görünümü, kendimizi iyi hissetmeye ve hayatın güzelliklerini kucaklamaya olan ihtiyacın işaretçisidir. Mazide yaşanan zorlu tecrübelerden sonra artık gelir geçer bir ilişkiye kapımız kapalı. Hem finansal açıdan hem de aşkta ince eleyip sık dokumaktayız. Çünkü hayat kısa ve daha fazla kaybetmekten yana değiliz. Bu görünüm bir arayışın, mutluluğa yelken açmanın ve bilinçli şekilde hayata bakmanın göstergesi olarak gayet olumludur. Saat 11:00 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Her iki alanda da hassasiyetimiz bir hayli yüksek. Saat 13:34 Ay-Pluto görünümü başkalarıyla ortak hareket etmek ve farklı düşüncelere saygı göstermek anlamındadır. İşimize gelmese de, bunu yapmakta yarar var. Saat 18:56 Ay-Mars görünümü, ilişkinizle ilgili konularda subjektif düşünmeye neden olsa da, neyi istediğinizden gayet emin olduğunuzu gösteriyor. Siz bir yanıyla sevgi ve ilgiye ihtiyaç duymaktasınız. Diğer yandan isteklerinizi elde etmek. Eğer partneriniz bunlara saygı gösteriyorsa keyfinize değecek şey yoktur. Saat 21:56 Ay-Jüpiter görünümü, karşınıza çıkan kişiyi çekici bulmanın göstergesidir. Hatta sırf bu çekim evlilik kararı almanızı sağlar ki, iyice düşünmeliyiz. Güvenilir, sağlam ve verimli tercihlerde bulunmamız dileğimle,

10 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda oluşmasını beklediğiniz duygusal bağlar,veriminizi arttırıyor. Fikirlerinizi kabul etmeleri için, ikna kabiliyetinizi ortaya koymak zorundasınız.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize daha fazla zaman ayırmalı ve birlikte kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz. İlgi alanlarınızı genişletmenin ve önemli ilişkilerinizi geliştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Estetik ve sanatsal başlıklı konularda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya aşk hayatımızda yeniliklere ve parlak fikirlere açık beş günlük süreçteyiz. Tam da sevgililer gününe yakışır şekilde, bu etkiyi en iyi hafta sonu hissedeceğiz aslında. Sevdiğimiz kişilerle yakın ilişkiler kurmamızı sağlayacak hoş planlar yapabilir, sevdiğimiz kişiler tarafından şımartılabiliriz. Ya da maddi açıdan olumlu olaylara veya karlı alışverişlere açık günlerdeyiz diyebilirim Niobe'ce. Bazı adımların maddi karşılıkları yüzünü gösterebilir bugünlerde. Verici ve yardımseveriz, başkaları için güzel şeyler yapmak ruhumuza iyi gelecektir. Ayrıca enternasyonel konular, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk, bilişim veya genel anlamda finansal başlıklı konularda olumlu gelişmeler veya görüşmeler yaşanabilecek günlerdeyiz. Önemsediğimiz konuları görüşmek için de güzel bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Şubat 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili sorumluluklar daha fazla gündeme gelebilir. Birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda kısmetli durumlar söz konusu. Gün içinde keyif aldığınız uğraşılarınızla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde değişen durumları iyi yönetebilirsiniz. Akşam saatlerinde sakin kalabilirseniz keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Arkanıza bakmadan yürümeniz menfaatinize olacak. Geçmiş hala aklınızın bir ucunda. Bu başarınızı körelmekte.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Şubat 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insandan alacağınız keyifli teklifler, sanatsal işlerinizde karşınıza gelecek çok güzel fırsatlar ayağınızı yerden kesebilir. Bugün, hayata keyifle ve mutlulukla bakacaksınız.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında sahip olduğunuz iyi niyet, yardımlaşma ve destek enerjilerinin hayatınızın keyifli alanları, evlilik, çocuklar ve hobilerinizle ilgili bereketi, kişisel hedeflerinizi ve şansınızı etkileyecektir. Dolayısıyla pozitif davranışlarınız ve cömert yaklaşımınız size şanslı ve bereketli başlangıçlar olarak geri dönecektir. Genel olarak ise; bugün Ay Balık burcundaki geçişine devam ediyor. Jüpiter ve Venüs gibi iki iyicil gezegenin olumlu açı yaptığı bugün olumlu bir enerji yaratma fırsatı mevcuttur. Çünkü iyimserlikle dolu olabileceğiniz, mutluluk ve neşe yaratabileceğiniz bir transittir. Değişik sosyal ortamlara girebilir, farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Uzak yerleri keşfetmek ve yeni deneyimler yaşamak için oldukça pozitif bir fırsattır. Kendinizi cömert ve verici hissedebilirsiniz. Sizin olumlu ve sevecen ruh haliniz başkalarına da yayılacaktır. Sizden yaşça büyük kişilerden fırsat ve yardım görebilirsiniz. Tüm ticari faaliyetler ve para konuları için çok olumlu bir transittir.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreniz sizi bir övgü bombardımanına tutsa da, siz hayal dünyasına dalmamayı başaracak ve bu övgüleri birer motivasyon olarak kullanarak işlerinize daha da sıkı sarılabileceksiniz. Yoğunlaşan enerjiniz de, ele aldığınız herşeyi azim ve başarı ile halletmenize son derece yardımcı olacaktır.

10 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 40"
Ay
Kova
23° 52' 37"
Merkür
Koç
17° 49' 26"
Venüs
Boğa
03° 32' 29"
Mars
Koç
01° 18' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 21"
Satürn
Balık
16° 45' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 29"
Lilith
Başak
23° 33' 60"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>