Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sonsuz bir güven duygusu içindesiniz. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Rahatlığınız, sevgilinizde kafesteki kuş duygusu yaratmamalı.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz..

11 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüzün tümünde etkili olacak Ay-Boşluk, saat 03:58 itibariyle başlıyor ve 12 Eylül saat 04:17 olana dek devam edecek. Bu süre içinde,  başkalarından destek görmekte, kendi arzularınızı tatmin etmekte, istediğiniz gibi hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Arkadaşınız veya bir tanıdığınızla ilgili olan bazı meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yardımcı olmanız pek mümkün olmadığı için sıkılabilirsiniz. Saat 18:03 Güneş-Satürn görünümü boşluktaki Ay etkisi altında gerçekleştiğinden, önümüzdeki birkaç gün boyunca, planlarımızı, yapılacakları dikkatli bir şekilde tekrar ele almakta ve gözden geçirmekte yarar var. Hazırlıklarımız tamam olsa dahi, biz yine de dönüp bir daha kontrolünü yapalım. Günün tüm olumlu gelişmeleri sizlerden yana olsun. Her zorlukta mutlaka bir kolaylık vardır. O güzellikler her dem sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Takıntılı düşünceleriniz yapmanız gereken işlerin gecikmesine neden oluyor. Çevresel koşulların sizi desteklemesine rağmen, içinize sinmeyen bir şeyler var sanki. Motivasyonunuzu yüksek tutarak, işinizin isteksiz davrandığınız bir bölümünü de aktif hale getirebilirsiniz Yaşamda, talebinizin çok fazla olduğu bir gün içindesiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli plan, hedef,veya isteklerinizi uygulamaya koyma fırsatı bulabilirsiniz. Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Tercih ettiğimiz konularda ilerleme sağlayabileceğimiz fırsatlara açık bir iki günlük süreç. Dolayısıyla, belli bir hedefiniz, projeniz, aşk hayatınızı ilgilendiren bir konu ya da faklı girişimleriniz konusunda aklınıza gelen ani fikirler çoğalırken ya da ani beyin fırtınaları sonucunda hatırladığınız amaçlarınıza ulaşmanıza katkısı olabilecek kişiler, kaynaklar veya bilgiler anlamında farklı şanslara sahip olduğunuzu görebilirsiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finans ve yatırım konularında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fırsatlar ve yeni planlar gündeme gelecek. Daha sağlam ve uzun soluklu bir maddi yapı kurma yönünde girişimleriniz olabilir. Parasal açıdan hızlı kararlar vermeniz gereken koşullar içinde olacaksınız. Planlarınızda kararlı olursanız kazançlı çıkabilirsiniz

11 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR yakınınız hakkında olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz. Buna gerek yok. Geçen zaman bu konuda yanıldığınızı size gösterecektir.

11 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

11 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 21" R
Ay
Koç
05° 59' 52"
Merkür
Koç
19° 37' 55"
Venüs
Boğa
07° 08' 02"
Mars
Koç
03° 33' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 21"
Satürn
Balık
17° 00' 03"
Uranüs
Boğa
22° 37' 59"
Neptün
Balık
29° 03' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 11"
Lilith
Başak
23° 53' 24"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>