Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşin ve duygusallığın birbirine zarar vereceği bir süreçte olduğunuz yönündeki saplantınız sizi kararsızlaştırıyor. Sevgiliniz bugün size zaman ayırmak istiyor, ama siz kararsız kalacaksınız.

Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz.

Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir. Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz

Hayattaki tercihleriniz, bir parça da olsa maceracı olabilir. Bir fırsatı değerlendirme konusunda yarı gönüllü, yarı gönülsüz tavır göstereceksiniz. Cesaret, size kazandıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük ancak hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sizin için keyifli olabilecek haberler alabilirsiniz. İşinize ilişkin çalışmalarınız artacaktır ancak dinlenip,rahatlamaya da fırsat bulacaksınız. Duygusal anlamda bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz ve davetlere katılabilirsiniz. Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz. Akşam saatleri ise iç dünyanıza döneceksiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Çarşamba günümüz saat 01:44 itibariyle Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Hem finansal konular üzerinde ciddiyetle durmanızı hem de çevrenizde olan bitenleri dikkatle izleyeceğiniz bir güne adım atmaktasınız. Zihniniz sürekli olarak her bir durumu analiz edecektir.  Ne var ne yoksa onu iyice anlamak, bilmek ve sonuçlarını hesap etmek isteyeceksiniz. Saat 04:15 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Mars görünümü,  partnerinizden aklı başında kararlar almasını, daha dirençli olmasını, hayatı daha gerçekçi bir şekilde gözden geçirmesini beklediğinizi gösteriyor. Eğer birlikte olacaksak ne yönde ilerlediğini bilmek isterim diye düşünmenizi sağlıyor. İnişler ve çıkışlardan hoşlanmıyorsunuz. Saat 12:26 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,  çevremizdeki insanlarla  ilişkimize önem vererek, işlerimizi halletmekte yarar var. Bilgi ve deneyimlerimizi hangi alanda göstermek istiyorsak ve  hangi konuda çıkarımızı korumak niyetindeysek ona göre akıllıca ilerlemeliyiz. Hiddetlenerek, fazla titizlenerek, birileriyle çatışarak kendimizi boş yere üzmüş oluruz. Bu görünüm sağlığımızla ilgili konularda da etkili olup, bir sorundan kurtulmak isteğimizin işaretçisidir. Ayrıca çok fazla çalışmanın, düşünmenin, işleri yoluna koymak için emek sarfetmenin göstergesidir. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Not: 21 Ocak saat:17:54 â�� 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Başlangıç tarihinin bir hafta öncesi, 14 Ocak ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası 18 Şubat gölgeli günleridir. En az geri hareket kadar önem taşır. Alttaki linki tıklayarak aylık yorumunuzda yer alan bu geri hareketin yansımalarını gözden geçirmeniz faydalı olur.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla ortak bazı planların içinde olmak, yeni bir aktivitenin içinde bulunmak sizi olumlu etkileyecek. Yaşamın her köşesinde sizi bekleyen sürprizlere hazırlanmalısınız. Sağlam ve mantıklı düşüncelere ihtiyacınız olmasına rağmen, duygusal davranışlarınız yüzünden bazı konularda takıntılı hareket ediyorsunuz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişelerinizi büyütmek yerine olumlu düşünmeye çalışmanız gereken bir gündesiniz. Olaylara olumlu yaklaşın. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür Uranüs etkileşimi günü sürpriz fikirlere açık hale getiriyor, fikirlerimizi özgür bırakıyor veya yaratıcılığımızı arttırıyor. Güne enerjik ve hareketli programlarla başlayabiliriz. Elektrik, bilişim ve elektronikle ilgili başlıklarda olumlu adımlar atabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde ise, birbirimizi daha iyi anlayabilir, birbirimize şefkatle yaklaşabilir veya sevgiyle birbirimize bağlanmamızı ya da birbirimize yardım etmemizi gerektirecek olaylar yaşayabiliriz. Duygusal anlamda yoğunluklar artıyor. Spritüel veya artistik konularla ilgilenmek için de uygun bir gün. Sadece, akşam saatlerinde olası fikir çatışmalarını engellemek için, kelimeleri daha dikkatli kullanmakta, tartışmalı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla özverili oldunuz. Hiç ummadığınız yerden ani teklif alarak emeğinizin karşılığını hak edeceksiniz. Bu arada sağlığınızı ihmal etmeye başladınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde seyahatler ve eğitim süreçlerinizle ilgilenebilir,görüşmeleri gerçekleştirebilir ve yakın çevrenizle vakit geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ve görüşmelerden beklediğiniz haberleri alabileceğiniz, iletişim konusunda fırsatlara açık bir gündesiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçeniz ile ilgili bazı tutarsızlıklar canınızı sıkabilir. Başkalarıyla ortaklaşa kullandığınız kaynaklar varsa, onlarla ilgili bazı düşüncelere dalabilirsiniz. Yine de maddi konulara akşam saatlerine doğru daha olumlu şekilde yaklaşacaksınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 21' 50" R
Ay
Yengeç
19° 31' 52" R
Merkür
Koç
26° 22' 09"
Venüs
Boğa
16° 10' 48"
Mars
Koç
09° 11' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 51' 08"
Satürn
Balık
17° 34' 30"
Uranüs
Boğa
23° 03' 33"
Neptün
Balık
29° 15' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 53"
Chiron
Koç
21° 19' 54"
Lilith
Başak
24° 42' 17"
True Node
Koç
14° 58' 41"
Son Güncelleme : 12/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>