Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı ilişkilerde zor unutacağınız saatler geçirmiş olmanız, mutlaka aranacağınız anlamına gelmeyebilir. Unutulmaz bir akşam daha geçirme isteğinizi, takıntıya dönüştürmemelisiniz.

Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Bu sıkışıklığın çözümü için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeniz biraz yanılgı gibi.

Zaman zaman dağınık ve duygusal biri olduğunuzu kabullenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçine dahil edilmek isteneceğiniz çok değişik yaşam projeleri sizi etkileyebilir. Bugünlerde yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayacak. Dışa açık, dışarıyla çok ilgilisiniz. Bu çevrenizi zenginleştiriyor. Fakat ufak, tefek görülen istismarları sineye çekmenize de neden olabiliyor. Eski tanıdıklarla sevindirici rastlantılar olabilir.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında Merkür-Aslan burcunda ilerleyecek. İşlerimiz üzerine odaklanırız. Sözgelimi bir sergi, oyun, yarışma, sınav, senaryo, sanatsal ve mistik faaliyetler gibi. Yaptığınız işe odaklanınız. Bırakın hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler. Kendinizi strese sokarsanız yanlışlar yaparsınız. Bu süreç, yeni bir yol tespit etmek yönünde düşünme sürecidir. Dinlenirsiniz, biraz kendinizle baş başa kalırsınız, toparlanırsınız. Biraz başınızı dinlenmek amaçlı yıllık izninizi kullanabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz alanlara yönelmeli ve hiçbir şeyin sizi üzmesine, yenmesine izin vermemelisiniz. Gereksiz meselelere kafanızı takmayınız. Saat 06:45 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve deneyimlerinizi aktarmaya, eksikleriniz varsa bunları tamamlamaya çalışmak tabii ki faydalıdır. Saat 08:19 de, Ay-Pluto ile olumlu bir görünüm yapacak. Çıkarınız söz konusu olan her alanda fikirlerinizi dile getirmekten çekinmezsiniz. Bazı olayları ve kişileri affetmek istemezsiniz. Saat 14:22 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle olan her türlü ilişkimizde, bağlantılarda, iletişimde dikkatli ve oldukça titiz davranacağız. Saat 21:44 Ay-Güneş görünümün  güçlü desteğiyle, hem yakın çevremizle bağlantımız güçleniyor hem moralimiz yerine geliyor. Güvendiğimiz dostlarımızdan destek görebiliriz. Kendimizi güvende hissetmemizi sağlayan gelişmelerle karşılaşabiliriz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Temmuz 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın ilişkilerinizde temkinli olmakta yarar var. Size anlamsız gelen bazı olaylar onların yanlış düşünmelerine nden olabilir. Kuşkucu davranışların farklı yararını daha sonra olumlu bir şekilde göreceksiniz. Kısa yollar ve görüşmelerden alacağınız yeni haberler ileri vade de size artı getirecektir. Biraz daha beklemelisiniz.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paranızı daha karlı yatırımlar için saklamak isteyebilirsiniz. Fakat bu esnada r kendinizi strese sokmamalısınız. Mevcut planlarınızı size özgü metotlarla hayata geçirebilir ve maddi anlamda nefes alabilirsiniz. 

14 Temmuz 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimden kaynaklanan yoğunluk olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda iletişime daha yatkın bir gündesiniz. Eksikliklerinizi toparlayacaksınız. Gün içinde kendinizle ilgili konuları halletmek için başkalarıyla görüşebilirsiniz. Dönüştürmek istediğiniz konulardan gelen kısmetiniz var.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

14 Temmuz 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli planlarınız varsa bu 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Geçmişi anmak hızlanabilir. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artış görülebilir, dikkatli olun!

14 Temmuz 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemlerle ilgilenmek, cinsel fanteziler yaratmak, sevdiğinizle loş bir ortamda romantizmi harekete geçirecek bir müzikle baş başa kalmak veya su kenarlarına kısa gezintiler yapıp oksijen almak için çok uygun bir gündesiniz. İlham verici bir ilişkiye başlamış olabilirsiniz. Bir ay boyunca kariyer alanınızda hedeflerinize ulaşmak için olumlu enerjilere sahip olacaksınız. Kişisel gelişiminiz konusunda daha istekli ve hevesli olabilirsiniz. Kendinizle ilgili konularda araştırmacı ve bilgiç tavırlara sahip olacağınız bir sürece giriyorsunuz.

14 Temmuz 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

14 Temmuz 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 49" R
Ay
Aslan
12° 41' 43" R
Merkür
Koç
28° 29' 09"
Venüs
Boğa
18° 27' 12"
Mars
Koç
10° 36' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 17"
Satürn
Balık
17° 42' 32"
Uranüs
Boğa
23° 09' 59"
Neptün
Balık
29° 17' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 40"
Lilith
Başak
24° 54' 35"
True Node
Koç
14° 53' 10"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>