Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Netlik, dinginlik içersindesiniz. Ama partnerinizin bazı ilginçliklerinizi benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorular barındırıyorsunuz. Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşamanız ilişkinizi geliştirebilir.

Ortak türü beraberliğinizde birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya gereken alakayı göstermiyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi bir işlevsizlik içinde izlemenize neden oluyor. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek. Yakın zamanda olası bazı ziyaretler önemli konularda önemli çözümlemeler getirebilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar,  saat 05:40 itibariyle etkili olacak Ay-Balık burcu geçişinin güçlü yansımaları altında güne uyanmaktasınız.  Böyle bir günde,  iyimserlik oldukça yüksektir. Bazen şefkat hisleri içinde hareket ederken bazen de her durumu gözden geçirmek istersiniz. Ay-Balık burcunda seyrine başladığında sınırların olmadığı bir dünyada yaşama arzumuz yoğunlaşır. Partnerimizin bize sevgi dolu davranmasını, ailemizin kıymetimizi bilmesini, sevdiklerimizin yanımızda olmasını, her sorunun kendiliğinden çözüm bulmasını arzularız. Romantik paylaşımlar, huzur verici sözler duymaktan zevk alırız. Saat 09:08 Ay-Merkür olumlu görünümü, ilişkinizde güzel, olumlu, ılımlı konuşmaların işaretçisi. Problemleri güzel bir yaklaşımla çözümlemenizi sağlayabilir. Yeter ki sevgi olsun, yeter ki iyi niyet olsun. Temeli güçlü olan ilişkileri manevi anlamda rahatlatan bu enerji, iç sezgilerinizin rehberliğinde ilerlemenizde yarar sağlar. Saat 17:25 Ay-Neptün ile kavuşum yapacak. Bu etki altında, yaşamla aramızdaki enerji alışverişimiz öylesine güçlüdür ki, şöyle bir kendimizi akışa bıraksak rahatlayacağımız kesindir. Gün boyu işlerinizde başarılar diliyorum. Sevgi, şefkat ve güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

15 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt evinizde ilerliyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok.

15 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani değişiklikleri moral bozucu olarak yorumlamamalı veya diğerlerine bu şekilde lanse etmemelisiniz. Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz. Sabırla ilerlemeli. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde bazı kişiler bazı olaylara yaklaşımımız veya planlarımız hakkında eleştiri ya da yorumlarını dile getirebilirler. Kritikleri duymazdan gelmek yerine yapıcı birer eleştiri olarak görmek ve belli düzenlemeleri ya da düzeltmeleri yapmak faydalı olabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşıtlıklar ve uyum konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İyi niyetli davranışlarınız etrafınızdaki uyumu arttıracak. Ancak bu yüzden bazı gereksiz yükler altına girmeniz oldukça mümkün gözüküyor. Sınırlarınızı belirlemeniz yerinde olabilir. Evliliğinizde ise paylaşımlarınız artıyor. Duygusal iletişiminiz güçlenecek.

15 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİ hatalarınızla yüzleşmeniz gereken bir gün. Yakınlarınıza kırıcı olmamaya özen gösterin. Kıskançlıklar sizi yıpratabilir.

15 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

15 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 22' 35" R
Ay
Akrep
12° 40' 29" R
Merkür
Boğa
08° 35' 05"
Venüs
Boğa
27° 41' 11"
Mars
Koç
16° 18' 51"
Jüpiter
Boğa
29° 03' 32"
Satürn
Balık
18° 12' 21"
Uranüs
Boğa
23° 36' 04"
Neptün
Balık
29° 28' 25"
Plüton
Kova
02° 01' 07"
Chiron
Koç
21° 48' 12"
Lilith
Başak
25° 44' 31"
True Node
Koç
14° 52' 06"
Son Güncelleme : 22/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>