Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu çok seviyorsunuz. Devamlı onun yanında olmak istiyorsunuz. Birlikte inanılmaz saatler geçiriyorsunuz. Ama ikinizin deyaşantısı aranıza sık, sık ayrılıklar koyuyor.

İş yaşantınızdaki yoğun tempo sizi adeta hiç etkilemiyor gibi. Hareketli işi seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri yorgunluk kendini iyice hissettiriyor. Bu şekilde bir süre daha götüreceksiniz.

Para sıkıntılarınızı biraz da kendiniz arttırıyorsunuz. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Partnerini de bu konuda, sizden farklı bir tutum içinde görünmüyor.

Baştan isteksizlik duyup sonradan istekli davranacağınız uzun sürecek bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuktaki önem sırasını doğru yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:47 Merkür-Satürn karşıtlık etkisinde bayramın ikinci günü başlıyor. Toplumsal konularda duyarlıyız. Ülkümüz bir hayli yüksek. Sevdiklerimizi koruma ve kollama çabamız ön planda. Elden geldiğince olumsuz düşünmemek istesek de, yaşadığımız dünyada kötülükler, kısıtlamalar, kurallar bizi endişelendiriyor. Çocuklarımız varsa onların üzerine titriyoruz. Sevdiğimiz kişiden dürüstlük ve güven bekliyoruz. Öyle gelir geçer hiçbir şeyden hoşlanmıyoruz. Olgun ve sevecen yaklaşımlı insanlara ihtiyacımız var. Bizi anladığını düşündüğümüz kişilerle konuşmayı, yazışmayı, iletişim kurmayı tercih edeceğiz. Biraz umutsuzuz ancak zorlukları bir şekilde aşacağımızı biliyoruz. Saat 10:21 Ay-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Egomuz yükseliyor. Kendi bildiğiniz şekilde düşünecek ve hareket edeceksiniz. Saat 12:46 Ay-Uranüs görünümü, bir arayış içinde olduğumuzu, mevcut bugünkü şartların bizi memnun etmediğini gösteriyor. Farklı bir yer, yaşam istiyoruz. Bizi kısıtlayan ne varsa, ondan kurtulmak için her şeyi yapabiliriz. Denetlenmek, bir şeylere mecbur olmak bizi yoruyor. Saat 15:15 Ay-Venüs kavuşumu, aşkla yol almak isteğimizi işaret ediyor. Sıcacık ve sevgi dolu paylaşımdan yanayız. Cinsellik arzumuz bir hayli yüksek. Aşkımızı sunmak ve karşılık görmek istiyoruz. İç dünyamızın derinliklerinde bizi zorlayan veya hayatın üstümüze yük bindirdiği bir çok problemin, ancak beden ve ruh sağlığımızın yerinde olmasıyla çözüme kavuşacağını biliyoruz. Belki de bu yüzden aşkı yürekten istiyoruz. Onun bir çok sorunu gidereceğinin farkındayız. Gözlerden uzak yaşamaktan yana değiliz. Bizzat herkesin örnek alacağı bir ilişki yaşamaktan yanayız. Problemlerin çözülmesi için güzel dileklerde bulunmanızı tavsiye ediyorum. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, zorlukların bizi yıldırmasına izin vermeden, güven duygumuzu ayakta tutmanın önemini vurguluyor. Bayramınız güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayrıldığın sevgilini kaybetmek istemediğini anlayarak, onunla yeniden bir araya gelmek isteyebilirsin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız ve yarım bıraktığınız özel ilişkiler veya arkadaşlıklar bugün arka planda önemli gündem oluşturabilir ve bunlarla ilgili bazı duyumlar alabilirsiniz. Arkanızdan konuşulan bazı sözler hakkında ne diyeceğinizi bilemeyebilir ve bu kişilere karşı içbir şey yapmama girişiminde bulunarak onları ilahi adalete teslim edebilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda Ay burcunuzda ilerlerken kişisel alanda yapabileceğiniz çok şey var. Kendinizle ilgili konulara daha odaklı olabilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimle ilgisi olanlar başarı çok yakın.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşındaki insanları olduğu gibi kabul etmediğin sürece sorun yaşayacaksın. Bu noktada belki de aileni fazla eleştirmemelisin. İçe kapanmak yerine arkadaşlarınla sosyalleşerek, güven duyduğun kişilerle yapacağın samimi paylaşımlar rahatlamana neden olacak. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, onu kaybetmek istemediğini anlayarak, yeniden bir araya gelmek isteyeceksin. Evli bir Başak burcuysan, eşinin ailesindeki bazı bireylerin bilmiş tavırlarından rahatsızlık duyabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, çalışmalarını daha iyi sürdürebilmek adına sakin bir tatil beldesine gidebilirsin. Akşam bir arkadaşının yemek davetine katılabilir, kendini eğlenceli bir ortamda bulabilirsin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre ilişkilerinizde karamsar düşüncelerden uzak durun. Fikirlerinizde yalnız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bugün, geçmişte yaşanmış bazı olayları kabul edebilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızla duygusal krizlere açık bir gündesiniz. En iyisi hafta sonunu evde geçirerek değerlendirin. Çekirdek ailenizle günü birlik sevdiğiniz bir mekana gidin. Ormanda yürüyüş yapın. Mangal keyfinin tadına varın. Bol bol kitap okuyarak dinlenin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

16 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>