Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki her anlamda paylaşma sizi çözülmez bağlarla gittikçe daha sıkı sarıyor. Onun size ilgisi kadar, kişiliğindeki özellikler de vazgeçilmez olmasına neden oluyor.

Bu hafta işyerinizdeki bir olay, sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Çevrenizde iflah olmaz bir çekemezlik dolanıyor. Çalışma arkadaşlarınızdan biri size karşı bir çalışma içinde.

Az parayla yaşamayı biliyorsunuz. Bu da bu koşullarda bile para çelişkisi yaşamamanız sağlıyor. Sizin de bilginiz dışında olan bir toplu para meselesinin bilirkişisi olarak ilan edildiniz. Bu parayı ortaya çıkartıp pay etme işi size düşebilir.

Sağduyulusunuz. Rahatsız, takıntılı insanlarla bir arada bulunmak bir şanssızlık değil. Çünkü onlardan her yerde fazlasıyla var. Sağduyunuzu kullanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız kuvvetli. Yine de bazı kaçınılmaz nedenlerle çok seyrek görüşebiliyorsunuz. Bu sizin arada bir hüzün yaşamanıza yol açıyor. Durgun bir hafta sonunun arkasından oldukça hareketli bir haftaya giriyorsunuz. Gündelik, çözümü kolay ama bir takım haklı güvensizliklerle sürüncemede bırakıyorsunuz.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:39 Ay-Neptün olumlu görünümü, Çarşamba gününün ilk etkili enerjisidir. Endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem vermeniz  ve ideallerinize sahip çıkmanız yönünde sizi destekliyor. Saat 14:15 Merkür-Mars karşıtlık etkisi, ortaklaşa parasal bir mesele üzerinde dikkatlice durmanız gerektiğini işaret ediyor. Eğer bir bölüşüm söz konusuysa, sabırlı olmamız gerekecek. Çünkü henüz bu dava tamamlanmış veya hallolmuş değil. Ancak yoluna girebileceğini söyleyebiliriz. Maddi konularda lütfen hesabınızı iyi yapınız. Saat 16:08 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkinizde sorunlar olsa dahi, bağlılık ve tutkunun bir hayli yoğun olduğunu veya olacağını  işaret ediyor. Saat 18:47 Ay-Jüpiter görünümü, kendimize duyduğumuz güveni yükseltir. Olumlu düşünürüz ve rahatlarız.  Kafamızın içindeki pürüzler kaybolur, moralimiz yerine gelir. Saat 19:46 Ay-Pluto görünümü derinlerinizde bulunan tüm gizli duyguları ortaya çıkartıcıdır.  Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Arzuladığımız şekilde huzurlu ve başarılı  bir gün geçirmeniz dileğimle,

16 Nisan 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşler, anne ve babanızla bir araya gelirken, uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsiniz.. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin yaşantınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz. Bunu onlara anlatmak zorunda kalmak sizi biraz sıkabilir.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda daha kendi tarafına(genelde böyle olmamanıza rağmen) ve çıkarlarına odaklanan ve bu alanı ilgilendiren diğer kişileri ihmal eden veya gözden çıkartan bir eğilimde olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Herkes (belki de biz) taleplerinin bir an önce yerine getirilmesi konusunda acele hareket ediyor ve tahammülsüz davranıyor olabilir. Ya da meydana gelen olaylar acil müdahale gerektiriyordur. Bir taraftan yapılması gerekenleri yapmak gerekirken bir taraftan da yapılması istenen şeylerin görmezden gelinmesi bir çözüm gibi görünse de, kimse karşısındakine anlayış gösterecek havada olmadığı için sakin ve sabırlı olmaya çabalamaktan başka yapacak çok fazla şey olmayabilir.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Görüşme ve yazışmalar konularında çok hareketli bir gün geçireceksiniz. Mars’ın durumu nerdeyse bütün günü yanlış anlaşılmaları düzeltmeye adayabilirsiniz. Dikkatinizi ve zekanızı konuşturmanız gerekecek. Eğitim konularıyla daha ilgili olmanızda fayda var. Bazı fırsatlar çıkabilir.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK konusunda oldukça çekimser davranmanız nedeniyle partneriniz hakkınızda farklı düşünebilir. Ona daha fazla zaman ayırmalısınız.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

16 Nisan 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 38" R
Ay
Balık
02° 39' 33"
Merkür
Koç
18° 09' 37"
Venüs
Boğa
04° 18' 10"
Mars
Koç
01° 47' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 01"
Satürn
Balık
16° 48' 29"
Uranüs
Boğa
22° 30' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 33"
Lilith
Başak
23° 38' 06"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>