Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda önemli sorunlar gündeme gelebilir. Sevgilinizle sürekli konuştuğunuz fakat bir türlü çözme ulaşamadığınız bir sorununuz var. Bugün de bu sorunla uğraşabilirsiniz.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

Paranızı hesaplı harcamak istiyorsunuz. Güvendiğiniz bazı kimseler size paranızı yatırımlarda kullanabilmeniz için fikir verebilirler. Onlara kulak assanız iyi olacak.

Olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz ve bu çevrenizdeki insanlarla tartışmalara girmenize yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Küçük sorunlar olsa da genel olarak verimli bir gün geçireceksiniz. Detaylarla uğraşmak canınızı sıkabilir.

17 Nisan 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 10:09-18 Nisan saat 00:44 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altındayız.   Duygusal ilişkilerde de çelişkili düşünmemize neden oluyor.  Bir yandan sevgimize delice sahip çıkmak istiyoruz, yaşadığımız ilişkinin hazzına varmak istiyoruz. Diğer yandan korkularımız, bilinçaltımızdaki bastırılmış geçmişin izleri, yok canım sen mutlu olamazsın, kim bilir bu sefer neler yaşayacaksın gibi olur olmaz şeyler düşünmemize neden oluyor. Şimdi madem bunları biliyoruz. Yenilecek miyiz? Hayır. Tam tersine, güçlü olacağız, endişeli, vesveseli davranmayacağız. Boşluk etkisini, derinlikli gözden geçirmelerde bulunmak ve biraz da stresten uzak geçirmek adına değerlendireceğiz.   Bugününüz, dünden daha güzel, yarınlarınız her daim güzel olsun. Gönülden sevgilerimle,

17 Nisan 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşler, anne ve babanızla bir araya gelirken, uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsiniz.. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz. Ailenizin yaşantınıza saygı göstermesini bekliyorsunuz. Bunu onlara anlatmak zorunda kalmak sizi biraz sıkabilir.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda daha kendi tarafına(genelde böyle olmamanıza rağmen) ve çıkarlarına odaklanan ve bu alanı ilgilendiren diğer kişileri ihmal eden veya gözden çıkartan bir eğilimde olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Herkes (belki de biz) taleplerinin bir an önce yerine getirilmesi konusunda acele hareket ediyor ve tahammülsüz davranıyor olabilir. Ya da meydana gelen olaylar acil müdahale gerektiriyordur. Bir taraftan yapılması gerekenleri yapmak gerekirken bir taraftan da yapılması istenen şeylerin görmezden gelinmesi bir çözüm gibi görünse de, kimse karşısındakine anlayış gösterecek havada olmadığı için sakin ve sabırlı olmaya çabalamaktan başka yapacak çok fazla şey olmayabilir.

16 Nisan 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde bazı değişiklikler meydana gelebilir. Bu yeni durumlardan pek de hoşnut olmayabilirsiniz. İhtiyacınız olan güven ortamı kaybolmuş hissedebilirsiniz. Ancak bu yeni durumlar sizin için önemli kazançların önünü açıyor olabilir. Daha esnek olmanızda fayda var. Kardeşlere ait konularda heyecanlandırıcı gelişmeler var.

17 Nisan 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAŞARI sizin için önemli bir konu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor, içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz.

17 Nisan 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

17 Nisan 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 47" R
Ay
Balık
01° 28' 11"
Merkür
Koç
18° 06' 49"
Venüs
Boğa
04° 11' 60"
Mars
Koç
01° 43' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 48' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 16"
Lilith
Başak
23° 37' 33"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>