Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkilendiğiniz kişi yeniden düşünmek istiyor olabilir. Duygularınızı açığa çıkarmama kararlılığınız, daha çözümcü yöntemler edinmenizi engellememeli. Israrcı davranışlarınızla amacınızdan uzaklaşıyorsunuz.

Zamanlama hatası, sunduğunuz projeye istediğiniz ilginin duyulmasını önlüyor. Özgün bulduğunuz düşüncenizi tartışma masasına yatırabilmeniz için çok iyi bir fırsat yaratmanız gerekiyor.

Problemli bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak. Harcamaları daha da azaltmalısınız. Sıkıntı çektiğiniz nedenleri, kaçınılmaz ihtiyaçların bedeli olarak tanımlamanız sizi zora sokuyor.

Bazı sorumlulukları zamanında reddetmeniz, sizi zor durumlara düşmekten kurtarabilir. Üstlendiğiniz bir yükümlülüğün size artık ağır geldiği şeklindeki düşünceniz, size belli bir çevrede puan kaybettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz, son zamanlardaki değişiminizi ilgiyle izliyor. Yaşadığınız coşkuyla ilgili gizli, içe dönük tavrınız, arkadaş çevrenizde merak konusu. Akraba çevrenizde epeyce bir zamandır süregelen küçük bir sorun, herkesin soruna yanlış bir tutumla yaklaşması sonucu büyük bir dert haline gelebilir. Bu sorunu bir süre daha yaşayacaksınız.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar,  Ay-Koç burcu geçişi saat 07:07 itibariyle etkili olacak. İster maddi isterse manevi konularda olsun farketmez. İşte Ay-Koç burcu geçişi, arzu ve isteklerimizi elde edebilmemiz için bize destektir.  Böylece sorunlarımızı, kimsenin  baskısı altında kalmadan, çıkarlarımızın farkında olarak ele alabiliriz. Saat 07:23 Ay-Jüpiter görünümünde, hedeflerinizi tekrar gözden geçirmek ve iyice incelemek, kararlarımızı aceleye getirmemek faydalıdır. Saat 15:25 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, karar verdiğiniz konularda bile kendi içinizde garip tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. İki şey arasında neyi tercih etmeniz gerektiğini bir türlü bilemediğiniz durumlar da yaşanabilir. Fakat bütün bunlar olumsuz sonuçlar değil sadece zamanınızı alan oyalanmalara sebep olur. Gün boyu gönlünüz mutlu, huzurunuz yüksek, ağzınızın tadı yerinde olsun. Çiçek güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddi konularda istediğiniz güveni yakalamak istiyorsunuz. Kişisel çekiminizin güçlü olduğu bir gün. Çevrenizde iletişim içinde olacağınız kişilerin, yaşantınıza sağlayacağı olumlu katkılarını inkar etmiyorsunuz. İlişkinizde bilinçli yaklaşımlarınız karşı tarafın da beklentilerinin tam karşılığı olacak. Kendinizden ödün vermemelisiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Burç değiştirerek Aslan burcuna geçen Jüpiter, planlarınıza ve hedeflerinize odaklanacağınız, kendi kendinize kalarak kişisel gelişiminiz adına çalışmalar yapabileceğiniz özel bir döneme giriş yapmanızı sağlıyor. Bugünden itibaren bir yıl boyunca yapacağınız çalışmalar amaçlarınıza giden yolda size çok yardımcı olacaktır.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişim isteğinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ortak para konularında yeni bir yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Ancak bugünlük sadece plan aşamasında kalmanız daha yerinde olabilir. Yatırım uzmanı veya muhasebecinizle görüşme yapabilirsiniz. Hesaplarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK başınızı döndürüyor. Hazır böyle bir hava yakalamışken sevdiğiniz insanla yakınlaşın. Bir bebek haberi sevincinizi katlayabilir.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

17 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 13' 41" R
Ay
Kova
06° 35' 53"
Merkür
Koç
17° 13' 47"
Venüs
Boğa
02° 01' 06"
Mars
Koç
00° 21' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 01"
Satürn
Balık
16° 38' 53"
Uranüs
Boğa
22° 23' 40"
Neptün
Balık
28° 55' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 20"
Lilith
Başak
23° 25' 46"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>