Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ihtiyacınız olan huzur, bugünkü davranışlarınıza çok bağlı. Sevgilinizin taleplerine karşılık vermeye çalışmalısınız. Sizin istediğiniz ilişki tarzı onun için bşraz monoton olabilir.

Bugün ailenizden birisiylekonuşması içine girecek, yeni fikirler edineceksiniz. Bu fikirlerin pratikte uygulamaya konması pek o kadar kolay olmayacak ve zaman gerekecek.

Bugün sevgilinizle bir eğlenceye katılmak için çok büyük bir para harcayacaksınız ama buna değecek. Bu eğlence sizi tekrar yakınlaştıracak. Beklenmedik bir masraf çıkmayacak.

Ani bir kararla başka bir şehirden bir misafiriniz gelebilir, ona da zaman ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir konuda inadınız tutacak ve karşınızdaki ağzıyla kuş tutsa sizi ikna edemeyecek. Ufak tefek şeylerin büyüyüp tartışma boyutuna gelmemesine dikkat edin. Akşam için alacağınız dışarı çıkma teklifini kabul ederseniz çok güzel vakit geçirecek, ne zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşacaksınız. Şaşıracağınız bir haber duyabilirsiniz.

18 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 10:50 itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn kavuşumu Akrep burcunda son kez gerçekleşiyor. Aile büyükleriniz,yerinizdeki patronunuz, yakınlarınız, çevrenizle alakalı bazı gelişmeler, sorumluluk almanızı gerektirebilir. Önemli bir görüşmede bulunabilirsiniz. Bu görüşme bir değişimin işaretçisi olabilir. Bu değişiklik eğer sizin için zorluklar içeriyor ancak uzun vadede faydalı olacaksa duygusal düşünmemeli, mantıklı hareket etmelisiniz. Belkihayatına atılabilir, farklı bir yere taşınabilir, sevdiğiniz ortamdan uzaklaşmanız gerekebilir. Ancak bunlar sizin için gerekli yenilikler ise uymakta, buna göre hayatınızı düzenlemekte yarar var. Bu kavuşum,  her bir konuyu, insanı, durumu görünen yanıyla değil, bilakis arka planda olan biteniyle ele aldığınızı gösteriyor. Bu belki çok yorucu olabilir. Ancak bu gözlem sayesinde insanları tanıyorsunuz. Bugüne dek kurduğunuz ilişkileri, yanlışlarınızı, doğrularınızı saptıyorsunuz. Söyledikleriniz birçokları tarafından bir hayli ilginç bulunuyor. Ancak bunların hepsi birer tecrübe ve ders olduğunun farkındasınız. Kim ne söylemiş, ne etmiş, nasıl bir karar vermiş, hayat ne anlama geliyor, çevre ilişkilerinin önemi nedir, kardeşler, eş, dost ve yakın akrabalığın sınırları ne olmalı, bunlar üzerinde duruyorsunuz. Boş sözler, boş insanlarla vakit kaybetmekten yana değilsiniz. Çünkü siz hayatı kolay öğrenmediniz. Saat 11:51 Mars-Kuzey Düğüm görünümü, yaratıcı düşünmek, sorumluluk almak, kendinizi ifade etmek, yetenekli olduğunuz işlere ciddi anlamda eğilmek gerektiğini işaret ediyor. Siz başkalarından maddi anlamda bir beklenti içindesiniz. Ancak tam tersine çok sıkı çalışarak, kazanç elde etmek için mücadele etmelisiniz. Saat 20:39 Ay-Pluto zorlu görünümü, özellikle ilişkinizle alakalı konularda hem paylaşıma açık davranırsınız hem de derinlikli düşünürsünüz. Saat 23:03 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, kazançlı ortaklıklara, ilişkilere ihtiyaç duyacağız. Finansal anlamda payımıza ne düşer diye içimizden geçireceğiz. Bazı kişilerle aramızda bir takım anlaşmazlıklar oluşabilir. Yerine getirilmeyen sözler, paylaşım anlamında işimize gelmeyen durumlar yüzünden sıkılabiliriz. Fevri davranabiliriz. Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Bol şans dileklerimle,

18 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız. Beklentilerinizin cevabı size olumlu gelecektir.. Bugün özellikle sır saklama eğilimindesiniz.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız. Acele hareket etmek, sorunlara neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından destekler ve para konularında yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız görüşmelerde dengeli ve sağduyulu olmaya özen göstermelisiniz. Gereksiz tartışmalara girmeyin. Para konularında olumlu bir hareketlilik gözüküyor. Ancak yeni projelere başlamak için biraz daha beklemeniz gerekebilir.

18 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLENİZ yada akrabalarınızın arasında sizinle ilgili olmayan konularda sıkıntılar varsa devreye girmek için şimdi tam zamanı.

17 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

17 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>