Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal bir karmaşa yaşama ihtimaliniz olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ve küçük sorunları içinizde büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili olarak kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızda gelişecek sorunlar keyfinizi kaçırabilecektir.

Sabah saatleri size maddi kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda kararlı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ise maddi bazı endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır.

Eğer bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız ve girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaratıcı fikirlerinizle kendinize uzak gördüğünüz konularda ve alanlarda ilgi çekebilirsiniz. Bu alanlardaki tanışmalar yeni fırsatlara zemin hazırlayabilir. Günden güne şekillenip istemediğiniz boyutlara ulaşan bir çözümsüzlükle ilgili olarak kısa yolculuklar söz konusu. Bu gidiş gelişler zamanlama sorunları doğuracak olsa da, kazançlı çıkacaksınız.

20 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 20 Mart saat 13:29-20 Nisan saat 00:27 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş dönemi, iki ayrı burçta gerileyen Venüs ve Boğa burcunda ilerleyen Mars dönemiyle örtüşüyor. Bunları göz önüne almadan yorumda bulunmak eksik olacaktır. Öncelikle bu geçişte, finansal meseleleri riskten uzak şekilde ele alacağız. Öyle çabucak kararlar vermeyecek, artı ve eksileriyle değerlendireceğiz. Aklımıza estiği gibi değil, verilen karar bize ne yarar veya ne zarar yaşatabilir diye hesabını yapacağız. Güvenilirlik ilkesi bizim rehberimiz olacak. Hakkımızı, hukukumuzu gözeteceğiz. Birilerine veya bir şeylere güvenip para harcamayacağız. Kredi, miras, hisseli paralarda temkinli olacağız. Çıkarlarımızı koruyacağız. Sıkıntılarımızı aşabilmenin yollarını araştıracağız. İlişki meselelerinde hayal kırıklığı yaşamamak için, seçimlerimizi akıllıca ve durumumuzu bilinçli şekilde gözden geçireceğiz. Gördüğünüz gibi, bu yılki Koç geçişi biraz yavaşlatıcı gibi dursa da, yaş tahtaya ayak basmayacağımızı görüyoruz. Saat 13:37-18:30 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Zorlu meselelere çözüm net çözüm bulmak kolay değil. Bu nedenle partnerinize veya birilerine sert davranabilirsiniz. Amacınız kötü bir şey söylemek değildir. Ancak sizi dinlemeleri gerektiğini düşünürsünüz. Saat 18:30 sonrası etkili olacak Ay-Oğlak burcu geçişinde aşk hayatımızı ciddiyetle ele alacağız. Gözden geçirmelerde bulunacağız. Parasal konular üzerinde düşüneceğiz. Ailemizle alakalı konularda özen göstereceğiz. Saat 18:58 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün, -Her zorlukta bir kolaylık var sözünü hatırlatıyor. Kendinize güvenmek, inanmak, kuruntularınızın esiri olmadan bilinçli hareket etmeye çalışmak rahatlatıcıdır. Bu görünüm, bizi hangi konularda zorlayabilir. Tutkularımız, kimi zaman kuşkularımız, derin izler bırakan yaşadıklarımız bizi gün boyu düşündürebilir. Her türlü sorunun en can alıcı olan tarafı kafanızı kurcalar. Hayatınızın sadece sorumluluklardan ibaret olduğunu söyleyen iç sesiniz, sakin ve barış yanlısı olan, sağlam düşünen benliğinize savaş açmış gibidir. Şunu söylemekte gibidir. â€'Ne oldu bu kadar çalıştın, sabrettin, didin de eline geçti. Bak hala aşk konusunda yerlerdesin ve hala idareli yaşamak zorundasın. Sevgili Dostlarım, öncelikle lütfen sakin olmayı deneyelim ve ardından bizi kendimizle çarpıştıran, çileden çıkaran ne varsa mantıklı bir şekilde gözden geçirelim ve başkalarının etkisi altında kalmayalım. Yeni haftanın her açıdan sizleri mutlu etmesi dileğimle,

20 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinle ilgili konuları düşündüğün bir günde, duygularını nasıl yansıtacağın konusunda tereddüt yaşayabilirsin.

20 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta önemli adımlar alabileceksiniz. Sosyal yaşamın aranılan isimlerinden olmak size çok iyi gelebilir.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda duygularınızı kontrol etmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Emlak işleri gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Riskli işlerde dikkatli olmanızda fayda var.

20 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Etrafınızda sizinle olmak isteyenlerin sayısı dikkat çekici. Seçici davranmanız size oldukça fayda sağlayacaktır.

20 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ev yaşantınızla, özel hayatınızı koordine etmekte zorlanabilir, mantığınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlulukla hareket ediyor oluşunuz insanların gözünden kaçmayacak, güzel gelişmeleriniz var.

20 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizdeki diyaloglar neşeli ve canlı geçecektir. Samimi bir ortam yakalanabilir ve hoş etkileşimler ortaya çıkabilir. Size kan bağı ile yakın olan insanların doğasını anlama, onların iç dünyasındaki ayrıntıları keşfetme gibi incelikler dikkatinizi çekebilir. Kendi köklerinize ait olan özellikleri keşfetme yoluna gidebilirsiniz. Önünüzdeki bir aylık süreç boyunca odak noktanız krediler, faizler, ödemeler, mali krizler, borçlar ve ortak kazanımlar olacaktır. Bu alanlarda ilerleyebileceksiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hayatınızda karşılaşacağınız etkiler, kendinizi oldukça iyi hissetmenizi sağlayacak nitelikler taşıyabilirler. Uyumlu ve hoş bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızı dengelemeniz, aklınızla kalbinizi birbirine paralel çalıştırmanız mümkündür.

20 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 47' 40"
Ay
Kova
14° 42' 12"
Merkür
Koç
17° 29' 48"
Venüs
Boğa
02° 44' 13"
Mars
Koç
00° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 11"
Satürn
Balık
16° 41' 56"
Uranüs
Boğa
22° 25' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 17"
Lilith
Başak
23° 29' 39"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>