Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişi size sırılsıklam aşık. Kuşkucu davranmanıza hiç gerek yok. Bu şekilde, uzun vadede o kişiyi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. O sizle ciddi bir ilişkiye girmek istiyor.

İş yaşantınızda bazı olumsuz gelişmeler yaşadınız. Fakat hemen yardım alabileceğiniz insanlarla irtibata geçerek sorunları halletme yoluna gittiniz. Bugün bu konularla ilgili gelişmeleri takip edeceksiniz.

Paranızı hesaplı kullanmayı bir türlü öğrenemediniz. Bugün yapacağınız harcamalarla bütçenizi sarsacak ve kendinizi zor durumda bırakacaksınız. Bundan böyle para durumunuza daha çok dikkat edin.

Sevdiğiniz bir dostunuza zarif bir jest yapmak istiyorsunuz. Bu dostunuz bugün sizi arayabilir. Dişçiye gitmeyi sakın ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaklarda bulunan bir arkadaşınıza size bir konuda yardımcı olması için umut bağlamışsınız. Kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz. Sonuçta her olanağa sahipsiniz ama bunları kullanmayı bilmiyorsunuz. Bugün duygusal anlamda bazı iniş çıkışlar yaşabilir ve kendinizi zaman zaman mutsuz hissedebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın.

20 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:28 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, Pazar günü süresince etkilidir. Aşk hayatımızı ilgilendiren konuları gözden geçirmekte yarar var.   Özellikle iç sesiniz size birçok konuda kılavuzluk ederek doğru yolu bulmanızı sağlayabilir. Dikkatlice ve her ayrıntıya önem vererek düşünmelisiniz. 20 Nisan saat 06:55-21 Mayıs saat 05:59 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlam ve güvenilir olana yöneleceğiz. Hedefimizin farkında olarak çalışıp çabalayacağız.  Bastığımız yeri bileceğiz.  Risk faktörünü mutlaka göz önüne alacağız. Prensiplerimiz doğrultusunda ödün vermeden ilerleyeceğiz. Saat 16:16 Ay-Neptün olumlu görünüm, etkisi altında, bir yandan ciddi düşünürsünüz diğer yandan rahatlatıcı sözler duymak istersiniz. Saat 20:40 itibariyle gerçekleşecek Venüs-Chiron kavuşumunda, nasıl bir ilişkimiz var?  Nasıl bir seçim yaptık? Mutlu muyuz yoksa mutlu olduğumuzu mu sanıyoruz. Yalnız mıyız? Ne arıyoruz, nasıl kişilere yöneliyoruz? Bizi ilişkilerde yoran, kaygılandıran, zorlayan etkenlerin altında yatan sebepler ne? Problemlerin üstünü sürekli kapatıyor muyuz? Yoksa her an endişe ile, mutsuz olacağım diye güzel bir ilişkiyi berbat mı ediyoruz? İşte bütün  bunları gözden geçireceğiz ve durum tespitinde bulunacağız. Not: 20 ve 21 Nisan tarihleri arasında Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında oluşacak büyük kare görünümünde asıl problem, bizim bu enerjilerin ardındaki gerçekleri görmezden gelerek hareket etmemizden ileri gelir. Onun için bu görünümün açılımını size yapmak istiyorum.  Bakınız, Uranüs-Koç burcu geçişi,  ortaklaşa ilişkilerde hem finansal anlamda dalgalanmalar yaşatıyor hem de riskli işlere bulaşmamıza, ani kararlar vererek zorlanmamıza neden oluyor. Demek ki, bu konularda tedbirli olmayı bileceğiz. Pluto-Oğlak burcunda  aşk hayatımızla alakalı meselelerde bizi güçlendirirken, Jüpiter-Yengeç burcunda  ailevi ve milli değerlerimize olan bağlığımızı yükseltiyor. İşte bütün bunların farkında olmak ve hayatımızı ona göre değerlendirmekte yarar var. Bir taraftan zorlanıyoruz ancak bir başka taraftan güçleniyoruz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

20 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hissettikleriniz konusunda açıklama getirmiyor ve düşüncelerinizi gizleme gereği duyuyorsunuz. Partnerinizin hakkınızda fikir beyanında bulunmasına izin vermek istemiyor olabilirsiniz. Kişisel egonuzun güçlü olmasından dolayı, çevrenizdeki konulara eleştirici bir gözlem çerçevesi içinde yaklaşacaksınız.

20 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi konular gündeminizde. Bu alanlarda fayda sağlayabilir veya kar elde edebilirsiniz. Bu yönlü çalışmaları başlatabileceğiniz bir haftasonundasınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu, bazı konularda kesin bir karara varmanız, kesin tavır koymanız ya da belli seçimler yapmanız istenebilir ya da gerekebilir. Ancak, ne olursa olsun ya da her ne kadar elinizde yeterince veri olduğunu düşünseniz de bir karara varmamakta fayda var. Zira, önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşanabilecek farklı gelişmeler, şaşırtıcı olaylar veya ani gelişmeler bugün yapılan seçimleri etkileyebilir. Dolayısıyla, alınması gereken kararları veya gidilecek yolu belirlemeden önce 10 güne ihtiyaç var.

20 Nisan 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

20 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAMI sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi sinirli yapıyor.

20 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başından itibaren sizi son derece mutlu edecek olumlu haberler gelmeye başlayabilir. Uzun süredir beklediğiniz sonuçları almaya başlayabilirsiniz. Artık herşey yoluna girecek gibi görünüyor. Çevrenizdeki insan sayısı artabilir, hatta etrafınızda kalabalıklar bile birikmeye başlayabilir. İlişkilerinizde yeni ve parlak bir dönemin başlaması mümkündür. ÇOK eğleneceğiniz ortamlarda bulunabilir, keyif alacağınız diyaloglar kurabilir, ilişkilerinizi derinleştirip insanlarla kurduğunuz bağı güçlendirebilirsiniz. Eğer kalbiniz boşsa sizi mutlu edecek birisiyle tanışabilir, eğer bir birlikteliğiniz varsa da nişanlanma veya evlenme kararı alabilirsiniz.

20 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 53"
Ay
Kova
28° 47' 58"
Merkür
Koç
18° 00' 35"
Venüs
Boğa
03° 58' 08"
Mars
Koç
01° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 13"
Satürn
Balık
16° 47' 05"
Uranüs
Boğa
22° 29' 07"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 39"
Lilith
Başak
23° 36' 18"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>