Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çeşitli endişeler yaşayabileceğiniz ve geçmişten kaynaklanacak bazı konuları yeniden düşünebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda gerilimler ve tartışmalar söz konusu olabilir. Duygusal konularda yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda elinizdeki işlerinizi tamamlamaya çalışacağınız ve sorunlarınızın üzerine gideceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Küçük sorunları gözünüzde büyütmer eğiliminiz bugün size hatalar yaptırabilir. Alışkanlıklarınız sizin için önem kazanıyor ve inandığınız şeylere daha sıkı sarılacaksınız. Yeni girişimler için uygun bir günde olmayacaksınız.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz ve bütçenizi dengelemekte zorlanacağınız bir gündesiniz. Ödemelerinize ilişkin bir sorun yaşayabilirsiniz.

Ne istediğinizi biliyorsunuz ve küçük bazı aksilikler çıksa da olumlu sonuçlar alacağınızı unutmamalısınız. Duygusal olarak bazı kaygılar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle aile hayatınızda yada evinizde çeşitli sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Çeşitli kuşkular duyabilirsiniz ve karamsar bir ruh haline girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun etkier altında olmayacaksınız.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:07-21 Nisan saat 02:28 arasında etkili  Ay-boşluk etkisi altında yeni haftamız başlıyor. Günün tüm planlamalarında güvence olgusu başımız tacı olacak. O nedenle işlerimizi yaparken daha dikkatli olmakta yarar görüyorum. Bir de boşluk etkisini hesaba katarsak bu dikkatlilik çok daha ön planda tutulmalıdır. Eğer bir şey yavaş seyrediyorsa, istediğiniz gibi yürümüyorsa üzülmeyin. Çünkü mutlaka üzerinde düşünülmesini gerektiren bir durum var demektir. Eksiklerin tamamlanması, ihtiyaçların karşılanmasında parasal durumunuza göre hareket edersek boşluk sürecini olumlu yönde değerlendirmiş oluruz.  20 Nisan saat 12:42-21 Mayıs saat 11:45 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlam ve güvenilir olana yöneleceğiz. Hedefimizin farkında olarak çalışıp çabalayacağız.  Bastığımız yeri bileceğiz.  Risk faktörünü mutlaka göz önüne alacağız. Prensiplerimiz doğrultusunda ödün vermeden ilerleyeceğiz. Bu geçiş ve  Merkürün burcunuzla olan olumlu görünümlerini hesaba katarsak, hayatınızı rahatlatıcı etkiler söz konusudur.  Ancak  Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, sizin dağılmamanız mutlaka şart. Bir yandan koşuşturacaksınız diğer taraftan dikkatlice işlerinizi yapmalısınız.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler, ruhsal anlamda büyüme veya genel anlamda özgürlük ve macera arayışlarınızın artacağı bir sürece giriyorsunuz. Özellikle yolculuklar veya atınılacak maceralar hayatınızı renklendirebilir. Tüm burçları ilgilendiren gün geneli: Geçtiğimiz hafta Boğa burcuna geçen Merkür'ün ardından bu hafta da Güneş Boğa burcunda geçiş yapacak. Mars'ın da 12 Mayıs tarihine kadar bu burçta olacağını düşünürsek, toprak, tarım, mal mülk, maddiyat, güvenlik, değer verdiğimiz konularla ilgili başlıklar, tutkular, sahiplenme ve korumacılık türünde durumlar ön plana çıkabilir. 25 Nisan ve 13 Mayıs aralığı bu anlamda ülke olarak da zorlu durumlarla mücadele etmemizi gerektirebilir. Öfke katsayısı genelde yükselmekle birlikte, özellikle bu hafta, Boğa burçları başta olmak üzere, Oğlaklar, Başaklar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar için oldukça güzel ve verimli bir hafta başlıyor diyebiliriz. Sabit burçlarda bulunan Akrepler, Kovalar ve kısmen Aslanlar ise, genel anlamda Boğa burcundaki gezegen toplanması nedeniyle ufak tefek gerilimler hissedebilirler(25 Nisan - 13 Mayıs ağırlıklı). Önemli bir durum değil, sadece belli belirsiz gergin hisseden okuyucularımız olursa, bu geçici nedeni bilmeleri için yazdım, o kadar. Yoksa, özellikle bu hafta gelişmeye ve ilerlemeye açığız. Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün öylesine esprili ve güler yüzlüsünüz ki insanlar sizin yanınızdan ayrılmak istemeyecekler.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınızla ilgili konulara odaklanabilir, çalışma hayatınızda kendinizi daha iyi tanıtacak fırsatlar elde edebilir ve çalışmalarınızla beğeni toplayabilirsiniz. Akşam saatlerinde partnerinizle romantik ve sevgi dolu bir zaman geçirebilir, duygularınızı daha rahat aktarabilir, bekarsanız yeni bir teklifi değerlendirebilirsiniz.

20 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başından itibaren sizi son derece mutlu edecek olumlu haberler gelmeye başlayabilir. Uzun süredir beklediğiniz sonuçları almaya başlayabilirsiniz. Artık herşey yoluna girecek gibi görünüyor. Çevrenizdeki insan sayısı artabilir, hatta etrafınızda kalabalıklar bile birikmeye başlayabilir. İlişkilerinizde yeni ve parlak bir dönemin başlaması mümkündür. ÇOK eğleneceğiniz ortamlarda bulunabilir, keyif alacağınız diyaloglar kurabilir, ilişkilerinizi derinleştirip insanlarla kurduğunuz bağı güçlendirebilirsiniz. Eğer kalbiniz boşsa sizi mutlu edecek birisiyle tanışabilir, eğer bir birlikteliğiniz varsa da nişanlanma veya evlenme kararı alabilirsiniz.

20 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 38' 54" R
Ay
Oğlak
28° 23' 30"
Merkür
Koç
16° 58' 55"
Venüs
Boğa
01° 16' 57"
Mars
Balık
29° 54' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 35' 45"
Uranüs
Boğa
22° 21' 37"
Neptün
Balık
28° 54' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 18"
Lilith
Başak
23° 21' 48"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>