Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörte yatkın özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanışmalarda güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumu sizi yalnızlıktan kurtaramayacak.

İnsanı rahatsız eden fırsatçılıklarındünyasının kurallarından sayılması yapınıza pek uygun değil. Kendi işinizi oluşturma niyetinizde barındırdığınız korkularda pek haksız görünmüyorsunuz.

Eşe, dosta karşı maddi destek anlamında son derece açıksınız. Parayla sorumlu ilişkiler içinde oluşunuz, gönlünüzün zenginliğiyle asla çelişmiyor. Girişimci yapınız, bütçenizdeki büyük gelgitlerin temel nedeni.

Direnç gösterdiğiniz konularda çok değişik biri olabiliyorsunuz. Gösterdiğiniz direnç, direndiğiniz konuyu da kemikleştiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir gelişmeler var. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük şaşkınlıklar söz konusu.. İşlek zekanız size yeni yeni avantajlar sağlayacak ve bunlardan yararlanmayı bileceksiniz. Çok değişik ilgi alanlarınız var. Hayatın neresinde, ne zaman, hangi koşullarda zevk alacağınız belli olmuyor. Bu karmaşayı bir cazibe olarak sergileyebiliyorsunuz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:49 Ay-Neptün olumlu görünüm etkisi altında Pazar gününü karşılıyoruz. Bu enerji, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Eğer sorunlarınız varsa bu saatlerde konuşarak, birbirinize ılımlı bir şekilde yanaşarak, karşı taraftan beklemek yerine, biz bir adım atarak huzuru sağlayabiliriz. Saat 02:52 Ay-Merkür görünümü, huzur ve güvenliğinizi önemsemenizi sağlar. Çevrenizdeki insanların sorunlarını dinlersiniz. Elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırsınız. Tatsızlık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Saat 09:30 Ay-Pluto görünümü, kendimizi her anlamda derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlıyor. Nerdeyiz ve ne yöne gitmek niyetindeyiz. Elimizde olanlar nedir ve bunlarla yetinmek mümkün müdür. Bunları gözden geçireceğiz. Saat 18:20 Ay-Satürn karşıtlığı, bir yandan güçlü bir temel üzerine hayatımızı  inşa etmek isteğimizi diğer yandan değişime gönüllü olmamızı sağlıyor. Ancak burada dikkat edilecek nokta, çıkarlarımızı korumayı bilmemiz ve güven olgusunu ön planda tutmamız gerekliliğidir. Eğer bir şeyler değişsin, yoluna girsin istiyorsak, olur olmaz kararlar vermeyeceğiz. Sabırlı olacağız ve ayaklarımızın sağlam şekilde yere basmasına özen göstereceğiz.Saat 19:40 Ay- Chiron destekleyici görünümü sayesinde yaşınızdan olgun tavırlarınızla dikkat çekersiniz.  Kendinizin farkına varmanız ve neler yapmanız gerektiğini bilerek eylemlerde bulunmanız kolay olabilir. Kişisel görünümünüze son derece önem verebilir, üstünüze giydiğiniz her şeyi itinayla seçebilirsiniz. Görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edebilirsiniz. Huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

20 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün seyri, ilişkilerinizde pratik ve hızlı çözümler getirecek davranışlar içinde olmanızı sağlıyor. Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor ve duygusal olayların gündeme gelmesine neden olacak.. Karşılıklı çağırışıma neden olacak bazı özel duyguların sizi kendine çektiğini hissedeceksiniz.

20 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik harcamalar için bütçe ayırmanız gerekiyor. Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Yeni kazanç elde etmenize yardım edecek yollar bulmanı gerekebilir. Alışılmadıkbirlikleri veya ilişkiler geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

20 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EVLİLİK hazırlığı içinde olan Başaklar nedensiz bir gerginlik içindesiniz. Sevdiğiniz insanı ailesi yüzünden zor durumda bırakmayın.

20 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

20 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 18' 32" R
Ay
Kova
07° 45' 02"
Merkür
Koç
17° 15' 59"
Venüs
Boğa
02° 07' 16"
Mars
Koç
00° 25' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 11"
Satürn
Balık
16° 39' 19"
Uranüs
Boğa
22° 23' 57"
Neptün
Balık
28° 56' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 36"
Lilith
Başak
23° 26' 19"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>