Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve özgürlük ihtiyacınızda önemli ölçüde artış olacaktır. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Aşk yaşamınızda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir yeni insanlarla tanışabilir ve davetlere katılabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birlikte yeni kararlar alabileceksiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda verilimli çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı çalışmalarınızı bugün sonuçlandırabilirsiniz. Bazı beklentilerinizin gerçekleşmesi için önemli adımlar atabileceksiniz. Sorunlarınızın üzerine rahatlıkla konsantre olabileceksiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Kendinize olan güveniniz artıyor ve önceliklerinizi olumlu bir şekilde değerlendirebileceksiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde kullanabileceksiniz ve bugün alacağınız kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz ve yeni kazançlar elde etmeye yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli hareket edeceksiniz.

Halletmeniz gereken küçük işleri bugün halledebilirsiniz ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için olumlu bir gün olacaktır. Enerjinizi olumlu olarak disipline edebilir ve bazı küçük sorunlarınızı bugün çözümleyebilirsiniz. Yaşamınızda genel olarak bir hareketlenme olacaktır ve geleceğe yönelik beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Karalılıkla hareket edeceğiniz bir gündesiniz ve bugün alacağınız kararlar son derece aklıcı olacaktır. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecektir. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir yada olumlu anlamda önemli adımlar atılabilirsiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, finansal konular, paylaşımlar,ortaklıkları, borç ve alacak meseleleri üzerinde dikkatli olunması gereken süreçtir. Son zamanlarda bazıları,ortaklığında problemler yaşarken kimileri, anlayışsız veya bencil bir eş,ortağı nedeniyle mali ve manevi anlamda zorlanıyor. İşte Koç burcunda ilerleyen Güneş, bu meseleler üzerindeki belirsizliklerin, zaman olgusunu mutlaka göz önüne alarak düşünmeniz gerektiğini işaret ediyor. Bu dönemde  dikkat edilmesi gereken nokta, riskten uzak durmanızdır. Önünüzü göremediğiniz, size zarar veren kim veya ne varsa bunları tekrar gözden geçiriniz. Maddi konularda da lütfen hesabınızı biliniz. Güneş-Koç burcu geçişini Mars yönetmektedir. 31 Mart sonrası Boğa burcunda ilerleyecek. O tarih sonrası girişimlerinizde güvence olgusu daha belirginleşecek ve sizler için daha olumlu adımlar atmak, hedefler belirlemek mümkün olacaktır. Saat 09:22 Ay-Jüpiter görünümü, belki bir takım sebeplerle düşündüğünüz projeler veya planların tekrar ele alınması gerekir. Maddi veya manevi anlamda bir çok meselenin ele alınması gerekecek. Saat 12:57 Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınızla ilgili meselelerde bir hayli tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Bir an önce rahatlamak, güçlenmek, arzu ettiklerinize kavuşmak isteyebilirsiniz. Beklemek,  sabretmek eskisi gibi kolay değildir. Saat 13:14  Ay-Uranüs kavuşum etkisi altında, başkalarının bencil yaklaşımları, sadece kendilerinden yana düşünmeleri bizi sinirlendirebilir. Sonradan pişman olmamak için kararlarımızı bir kez daha gözden geçirmemizde yarar var. Cumartesi gününüzün  keyifli, mutlu, eğlenceli ve arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,

21 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Titiz ve detaycı yapınızı işinizdeki ayrıntılara da yansıtabiliyor ve kendi gücünüzün sınırlarını zorluyorsunuz. Bugün, öz güveninizin desteğine ihtiyacınız var. Duygusallığınızda aşırıya kaçmak için uygun bir gün değil. Partnerinizin size vereceği destek motivasyon gücünüzü yükseltiyor. Olaylara hassas bir yorum getirmemelisiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok fazla şeyle aynı anda ilgilenme çabası yorucu olacağı gibi, her yere yetişmeye çalışırken istediğiniz sonuçları almanız da zor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞİNİZDE büyümek, daha çok para kazanmak gibi konularda hırs yapabilirsiniz. Kimseye kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi kazanımlarla ilgili, sizi oldukça memnun edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bir eşyanın ikinci el satışından tatmin edici bir miktar kazanmanın yanında, aldığınız bir hizmetin ücretinde düşüş olması da mümkündür.

21 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 33' 42" R
Ay
Akrep
02° 15' 07" R
Merkür
Boğa
07° 19' 50"
Venüs
Boğa
26° 38' 40"
Mars
Koç
15° 40' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 33"
Satürn
Balık
18° 09' 13"
Uranüs
Boğa
23° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 27' 19"
Plüton
Kova
02° 01' 33"
Chiron
Koç
21° 45' 45"
Lilith
Başak
25° 38' 53"
True Node
Koç
14° 55' 02"
Son Güncelleme : 21/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>