Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişiyorsunuz, ama kendinizdeki değişiklikleri yadsıyarak yapıcı olamayacaksınız. Duyguları tekrar, tekrar dile getirmeniz ve bağlılığınızı kanıtlama çabalarına girişmeniz yararlı olabilir.

Birkaç gün içinde yeni açılımlar söz konusu. Yerinde ve yetkin etütler, ihtiyacınız olan cesareti kazandırabilir. Yeni açılımlara tereddütlü adımlarla ulaşamayacaksınız.

Geleceğinize yatırdığınızı düşündüğünüz yüksek miktardaki para, bugünkü koşullar içinde başka kanallara gerekebilir, acele etmeyin. Yüklü harcamaları dondurma yoluna gidebilirsiniz.

Bir konuyla ilgili müdahalede göstereceğiniz gecikme, çok önemsediğiniz ilişkilerinizde güvensizliklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Son günlerde bir arada geçen zamanlar yetersiz gelmiş gibi görünüyor. Problemli bir aşk ilişkisinde arabulucu rolü oynamanız istenebilir. Siz hiç birinin davranışını onaylamıyor gibi duruyorsunuz. Bir kırgınlık yaratmadan olumlu sonuçlandırmanın yollarını arayacaksınız. Bu, kısa vadeli bir çözümsüzlük gibi görünmüyor.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 20 ve 21 Nisan tarihleri arasında Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında oluşacak büyük kare görünümünde asıl problem, bizim bu enerjilerin ardındaki gerçekleri görmezden gelerek hareket etmemizden ileri gelir. Onun için bu görünümün açılımını size yapmak istiyorum.  Bakınız, Uranüs-Koç burcu geçişi,  ortaklaşa ilişkilerde hem finansal anlamda dalgalanmalar yaşatıyor hem de riskli işlere bulaşmamıza, ani kararlar vererek zorlanmamıza neden oluyor. Demek ki, bu konularda tedbirli olmayı bileceğiz. Pluto-Oğlak burcunda  aşk hayatımızla alakalı meselelerde bizi güçlendirirken, Jüpiter-Yengeç burcunda  ailevi ve milli değerlerimize olan bağlığımızı yükseltiyor. İşte bütün bunların farkında olmak ve hayatımızı ona göre değerlendirmekte yarar var. Bir taraftan zorlanıyoruz ancak bir başka taraftan güçleniyoruz. Saat 03:27 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, aşkı sorgulamanıza, koşulların istediğiniz gibi olmaması sebebiyle parasal ve duygusal konularda kimi zaman öfke duymanıza sebep olabilir. Aşkı çok fazla ciddiye alıyor olmanız, ancak çoğu zaman da bu huyunuz nedeniyle kendinize kızmanız mümkündür. Saat 03:32 Ay-Pluto kavuşumu,  güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Saat 03:33 Ay-Jüpiter karşıtlığı olumlu bir yansımadır. Bir yanıyla aşk hayatınızı ciddi bir şekilde gözden geçirmenizi sağlar. Diğer yanıyla sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzü büyütür. Güven duymak, inanmak, aile sıcaklığı, korunmak, sahiplenmek gibi kavramlar sizin için gayet önemlidir. Saat 04:56  Ay-Mars görünümü, düşündüğünüz yenilikleri uygulamak yerine sadece gözden geçirmeniz faydalıdır. Yeni bir yere taşınmak veyadeğiştirmek yönündeki kararları gerçekçi bir şekilde ele alalım.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız. Şartlarınız konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. İşinizle ilgili bazı şeyleri aşma çabası içinde olacaksınız.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınız ve maddi konular dikkat gerektiriyor. Harcamalarınıza ve yatırımlarınıza dikkat etmeli, ısrarcı tavırlarla ilişkilere zarar vermekten kaçınmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki hafta Uranüs, Pluton, Mars ve Jüpiter arasında oluşacak gergin açı kalıpları ay başından beri yazdığım uyarıların kendini belirginleştireceği(internetten özellikle 14 Nisan tarihli ay tutulması yazımı okuyabilirsiniz)ani, şaşırtıcı, beklenmedik ve belki de tuhaf olaylara açık 2 haftalık süreçte olduğumuzun habercisi. Yorucu haftaya başlamadan önce, güzel bir tatil günü geçirip haftaya dopingli başlamakta fayda var.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren konularda oldukça sorumlu ama üretken olabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi göstermeniz ve öne çıkmanız gereken ortamlarda başarılı olabilirsiniz. Bugün maddi konularda şansınız yüksek gözüküyor. Özellikle borsa gibi yatırım araçlarında daha kontrollü olmalısınız. İşle ilgili konulara yaratıcılık katmaya bakın.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ sorunlarınızı gözden geçirip asıl yapmak istediğiniz planlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Akıllı kişilere ihtiyacınız olacak.

21 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece yoğun bir tempoda geçebilir. Bazı görüşmeler veya toplantılar yapmak yada faaliyetlerde bulunmak için şehir içinde kısa seyahatler yapmanız mümkündür. Kısa mesafeli şehir dışı seyahatler de günün konuları olabilirler.

21 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 24" R
Ay
Balık
01° 51' 58"
Merkür
Koç
18° 07' 45"
Venüs
Boğa
04° 14' 03"
Mars
Koç
01° 44' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 15"
Satürn
Balık
16° 48' 11"
Uranüs
Boğa
22° 29' 51"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 22"
Lilith
Başak
23° 37' 44"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>