Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine size çok hoş davranacak. Sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız. O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinize bakılırken çok önemli bir ölçü oluyor.

Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi. Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz.

Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor. Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz.

Yeni başlayan dostlukların hemen arkasından bu kadar beklentili olmamalısınız. Yeterince tanımadığınız insanlara ve de kendinize zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir. Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin uyumsuz olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftaya,  Ay-Boğa burcu seyriyle uyanıyoruz. Hayata güven duymak, ve huzur bulmak isteyeceğiz. Bizi yanıltan hiçbir şeyin yaşantımızda  yer almasını istemeyeceğiz. Bu enerji altında, etrafımızdaki insanların ne kadar güvenilir olduklarını sorgulama gereği duyabiliriz.  Ne kadar çok sevsek de, değer bilmeyen kişilerin peşinden koşmayız.  Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. İnsanların tuhaf şakalarından hoşlanmazsınız. Zaman önemli ve en iyi şekilde değerlendirilmeli diye düşünürsünüz.  Size söylenene değil,  gördüğünüze ve duyduğunuza  inanırsınız. Saat 17:12-19:35 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, şöyle bir geriye çekilerek durumunuzu sakin bir biçimde ele alınız.  Bir şeyleri düzenlerim umuduyla olayların üstüne gitmek risk almak demektir. Özellikle boşluk etkisi altında verilen kararlar daha sonra tekrar düşünülmeyi gerektirir. Oysaki kendinizi rahatlatıcı olan yöntemleri denemek faydalı olacaktır. Saat 19:35 İkizler burcunda  ilerleyen Ay, yenilikte bulunmak,  yaratıcı yeteneklerimizi hayata geçirebilmeniz, değişik yollarla sonuca varabilmeniz anlamında sizleri  destekleyicidir. Kişi ne olursa olsun hızlı ve aktif bir şekilde hareket etmekten yanadır. İş hayatınız, ailenizi ilgilendiren konular üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar vardır. Saat 21:52 Ay-Jüpiter görünümü,konularında düşünmenin işaretçisi olduğu gibi, kendinizi geliştirmek amaçlı bilgilenmenin, değişik bir şeyler yaparak ilgi uyandırmak ihtiyacının da göstergesidir. Ayrıca bazı kişilerin sizinle ilgili düşüncelerini öğrenirsiniz. Ancak bunlar tam olarak nedir, ne değildir diye anlamak gerekiyor. Netleşmesini bekleyelim. Yeni haftanın sizleri mutlu edecek gelişmelere ve haberlere  işaret olması dileğimle,

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu gün , yüksek hedefleriniz gündemde.. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik harcamalar için bütçe ayırmanız gerekiyor. Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor. Yeni kazanç elde etmenize yardım edecek yollar bulmanı gerekebilir. Alışılmadıkbirlikleri veya ilişkiler geleceğiniz üzerinde olumlu etki yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sonradan pişman olabileceğimiz hareket ve sözlerden kaçınmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken konu veya kişiler varsa başka bir zamana ertelemek daha doğru olacaktır. Güç mücadelelerine, ufak tefek kaza ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Birkaç aydır, tüm hatırlatmalara veya tamamen unutulmaması için yapılan ufak tefek girişimlere rağmen, rafa kalkmış gibi görünen köklü yapısal içeriklere sahip olan konular tekrar gündeme geliyor ya da gelmeye başlıyor. Bu hafta sonu doğru harekete geçecek olan öğretmen gezegen Satürn vereceği dersleri tamamlamak üzere rafların tozunu alıp önemli konuları tekrar gündemimize taşıyor. Konular her ne ise, atılacak adımların kalıcı olacağı hatırlanıp, gerçekten yararlı mı yoksa tam tersi zararlı mı olduğu üzerine detaylı şekilde düşünülüp ona göre ilerlenmesi gerekiyor.

20 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Meraklı, öğrenmeye açık bir gününüzdesiniz. Araştırma ve inceleme gerektiren işlerinizi kolayca ve keyif alarak tamamlayabilirsiniz. Seyahat planları yapabilir, yeni yerler görmek isteyebilirsiniz. Algılarınız açık olacak. Medyayla ilgili işlerinizdeki fırsatları kaçırmayacaksınız. Özellikle yurtdışından gelecek haberlere dikkat edin.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZI arkadaşlıklarınız iyi niyetinizi suistimal edilebilir. Tatlı fakat yalan sözlerle başınız dönebilir. Bilinmeze doğru sürüklenmeyin.

21 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

21 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 27' 51" R
Ay
Kova
09° 57' 53"
Merkür
Koç
17° 20' 17"
Venüs
Boğa
02° 19' 04"
Mars
Koç
00° 32' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 25"
Satürn
Balık
16° 40' 09"
Uranüs
Boğa
22° 24' 30"
Neptün
Balık
28° 56' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 09"
Lilith
Başak
23° 27' 23"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>