Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz. Bazı ufak, tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz.

Duygusal bazı yakınlaşmalar içindesiniz. Bu ilişkilerin başarılarınızdan nasıl etkileneceğinden emin olamıyorsunuz. Bazıilişkilerinizde doğru değerlendirmeler, bazı başarılara endeksli görünüyor.

Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir. Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor.

İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk ilişkisi içindesiniz. Ama hangisinin hayata daha ciddi baktığı yolunda kafa karışıklıklarınız var. Tam tarafsız olamadığınız bir tavır içinde gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız bir araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştiriyor. Yanılmış oluşunuza kızıyorsunuz. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu şu günlerde çözeceksiniz. Bugün sevincine hazır olduğunuz bir beklentiniz var, bu gerçekleşecek gibi görünüyor. Ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir para üzüntüsü sevincinizi yarıda bırakabilir.

22 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:24-13:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatlerde, çevrenizdeki bazı kişilerin aslında pek de güvenilmeyecek insanlar olduklarını düşünebilirsiniz. Belli bir mesafe koyarak onları gözlem altına alabilirsiniz. Saat 13:45 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Sizi bedenen ve zihnen rahatlatabilecek kişilerle bir arada olmayı istersiniz. Farklı bakışlara tolerans göstermeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Bulunduğunuz yerde huzurunuz olmasa bile, kendi iç derinliklerinizdeki güven duygunuzu ayakta tutmanın önemini bilirsiniz. O yüzden kimseyle çatışmadan günün geri kalan saatlerini değerlendirebilirsiniz. Saat 19:29 Ay-Güneş faydalı görünümü aile birliğinizi olumsuz yönde etkileyen problemleri gözden geçirmenizi sağlar. Bunları nasıl düzene kavuşturacağınızı şöyle olumlu bir bakış açısıyla ele alınız. Saat 23:59 Ay-Kuzey düğüm görünümü, şu andaki mevcut sıkıntılarını iyileştirici gelişmelerin işaretçisidir. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,

22 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde sürekli maddi konulara ilişkin konuşmalar yapılabilir. Stres mide ağrılarına neden olabilir.

22 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ve ailenizi ilgilendiren önemli dengeler kurmak isteyeceğiniz bir gün. Aile fertlerinizle aranızdaki gündelik görevlerinizi ilgilendiren konularda stresler söz konusu.

22 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında konuşmalar, ziyaretler söz konusu. Öğle sonrasında evle ilgili size kazanç getirebilecek olanaklar var.

22 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLAYLARI en ince ayrıntılarına kadar düşünebilirsiniz ancak bu asıl konudan uzaklaşmanıza neden olabilir. Düşünceleriniz dağınık.

22 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

22 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınıza yönelik konularda zaman zaman tutarsız ve sabırsız tavırlar içine girebilirsiniz. Bir şeyi yapmaya karar verdiğinizde hemen harekete geçmek ve tamamlamak isteyenlerdensiniz. Sabah saatlerinde çok hareketli olacaksınız.

22 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri durgun olabilirsiniz. Ancak öğlenden itibaren aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizdeki diyaloglar neşeli ve canlı geçecektir.Samimi bir ortam yakalanabilir ve hoş etkileşimler ortaya çıkabilir. Size kan bağı ile yakın olan insanların doğasını anlama, onların iç dünyasındaki ayrıntıları keşfetme gibi incelikler dikkatinizi çekebilir. Kendi köklerinize ait olan özellikleri keşfetme yoluna gidebilirsiniz. Partneriniz veya ortağınızla size ait özel konular ve detaylar nedeniyle tartışma ve öfkeli tartışmalara yatkınlık riskine sahipsiniz.

22 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizde dönüp duran sorunlara kendi içinizde bazı çözümler getirmeye ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Yalnız kalabileceğiniz bir yer, rahatsız edilmeden oturabileceğiniz bir köşe bugün size iyi gelecektir.

22 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 32" R
Ay
Koç
16° 24' 17" R
Merkür
Koç
20° 09' 07"
Venüs
Boğa
08° 00' 23"
Mars
Koç
04° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 03' 32"
Uranüs
Boğa
22° 40' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 31"
Lilith
Başak
23° 58' 07"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>