Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ilişkinizde rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Beraberliğinizde geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Sevgilinizin arzularını da göz önünde bulundurmalısınız.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan işlerin sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Kişisel gelirinizi arttırıcı çalışmalar yapabilirsiniz, ama dışsal şartlar istediklerinizi elde etmekte zorlanacağınızı da göstermekte. Parasal kayıplar olabilir.

Bugün kişisel konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Yanılmaya açık bir gündesiniz. Ayrıntılara dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı çalışmaların sizi oldukça meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlar oluşturmakta başarılı olabileceğiniz görülüyor. Değişik olanakların ortaya çıktığı canlı bir gün olabilir. Sosyal konular, arkadaşlıklar ve grup çalışmaları bakımından hareketli bir gün.

25 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 02:45 Ay-Neptün olumlu görünümüyle Salı günümüz başlayacak. Bu görünüm özellikle karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Partnerinizin de aynı şekilde size destek çıkması, takdir etmesi, doğru ve güvenilir bir şekilde davranması sizin açınızdan son derece kıymetlidir. Saat 14:55 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, hayatın zevkli yanlarına bile ciddiyetle yanaşabiliriz. Bizi gerçekten güvende olduğumuza ikna edebilecek bir kişiyle aşk yaşamanın ne kadar özel olacağını düşünebiliriz. Kendimizi güçlü biri olarak göstermemiz gayet kolaydır. Saat 16:25 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, aşkı sorgulamanıza, koşulların istediğiniz gibi olmaması sebebiyle parasal ve duygusal konularda kimi zaman öfke duymanıza sebep olabilir. Aşkı çok fazla ciddiye alıyor olmanız, ancak çoğu zaman da bu huyunuz nedeniyle kendinize kızmanız mümkündür. Saat 23:11 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, ciddiyetin aşk hayatımız ve maddi konular üzerinde bir hayli etkili olduğunu göstermekte. Biz bu iki olguyu gerçekçi bir şekilde ele almalıyız. Böylece durumumuzu doğru değerlendirmiş oluruz. Her şey gönlünüze göre gerçekleşsin. Huzurlu bir gün dileğimle,

25 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. İçinizdeki duyguları onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba, yanlış anlaşılabilir. Bugün yapacağınız en güzel şey, kendinizi göstereceğiniz özel ilgi olmalıdır. Bozulan sinirlerinizi düzeltmek istiyorsanız, kendinize zaman ayırmalı ve terapi yapmalısınız.

25 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda bağlayıcı sözler vermeniz gereken ya da anlaşmaların son uçlandırılması lüzum gelen bir haftadasınız. Ancak. En doğrusu, bir hafta daha beklemek olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kendimize hak gördüğümüz şeylerle karşımızdaki kişilerin kendilerini haklı veya kendilerine hak gördüğü şeyler aynı olmayabilir. Dolayısıyla, sert ve kesin konuşup köprüleri atmak yerine, karşı tarafı da anlamaya çalışıp, zarif ve politik konuşarak uzlaşı ortamı oluşturmak, ileride uygun koşullar oluştuğunda istediğimizi alabilmemize olanak sağlayabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizde sizden yaşça küçük birisinin özel hayatı sizin için sıkıntı yaratabilir. Tepki vermektense, konuşup onu doğruya sevketmeye çalışın.

25 Kasım 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Kasım 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 51" R
Ay
Koç
08° 38' 52"
Merkür
Koç
19° 45' 42"
Venüs
Boğa
07° 21' 23"
Mars
Koç
03° 41' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 54"
Satürn
Balık
17° 00' 56"
Uranüs
Boğa
22° 38' 37"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 47"
Lilith
Başak
23° 54' 36"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>