Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yaşantınızda canlanma gözleyebilir, aşk konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Olumlu etkiler altından kaldığınız bugünü her açıdan değerlendirmeye çalışın. Aşk yaşantınızda hayalini kurduğunuz şeyleri bugün gerçekleştirebilirsiniz.

Planlamalar yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Ay, girişimci yönünüzü güçlendirirken, birçok işinizi yoluna koymanız mümkün. Zihinsel bakımdan uyanık oluşunuz, yenilikler yapmak için gerekli zemini hazırlamanıza yardımcı oluyor.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken dikkatli davranmaya özen gösterin. Emlak alım satımı gibi işlerle meşgul olabilirsiniz.

Bugün, paylaşımlarınız konusunda hassas davranabilirsiniz. Kızdığınız konuları içinizde biriktirmeyip açığa vurmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünme ve planlama aşamasında kalabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlatmak için alışveriş yapabilir, yaratıcılığınızı çeşitli konularda ortaya çıkartabilirsiniz. Aile hayatınızda beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

21 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:33  Ay-Pluto görünümü ile Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji çıkarınız söz konusu olan her alanda fikirlerinizi dile getirmekten çekinmemeniz anlamına geliyor. Bazı olayları ve kişileri affetmek niyetinde değilsiniz. Hatta derinlerinizdeki intikam duygusu kimi zaman öylesine etkili ki, avınızı kıstırmak için sabırla bekleyebilirsiniz. Saat 16:01 Merkür-Mars görünümü, işlerimizi düzgün bir şekilde halledebilmemiz, sağlamlaştırmamız, emin olduğumuz meseleleri yürürlüğe koymamız yönünde bize yardımcıdır. Eğer henüz bitmemiş ve tamamlanmamış olanlar varsa, bunların da gözden geçirilmesinde yardımcıdır. Aşk hayatımızla ilgili konularda da tutkulu, kararlı ve ne istediğimizi bilerek ilerlememizde destekleyicidir. Ayrıca derinlikli düşünmeyi, bir çözüm yolu bulmayı sağlayan konularda da  olumlu etkisi de vardır. Saat 20:02 Ay-Mars olumlu görünümü ve saat 20:19 Ay-Merkür kavuşumu, sevdiğimiz değer verdiğimiz kişilerle güçlü bağımızın işaretçisidir. Onları kimsenin üzmesine izin vermeyiz. Önemli konuşmalar yapabiliriz. Başarılı, verimli ve güven dolu  bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru olanı veya iyi olan tarafı anlamakta zorluk çekebileceğiniz günlerdesiniz. Dolayısıyla, esnekliğinizi korumakla birlikte içinizde şüpheye de yer vererek hareket etmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Riskli hareketlerden, dengesiz hareketleri, temelsiz beklentileri olan veya öfkeli kişilerden uzak durmakta fayda var. Tabii bizim de sakinliğimizi korumamız gerekiyor. Her ne kadar iyi niyetli olursak olalım bugünlerde, yorum, eleştiri, tavsiye veya önerilerimiz karşı tarafa itici görünebilir veya kendilerini tehdit altında hissetmelerine neden olabilir. Kafası karışık ya da çıkmazdaki kişilere yardımcı olacağı kesin olan durumlarda dahi fazla dürüst olmak karşı taraf tarafından farklı anlaşılabilir. Sakinliği korumak istiyorsak düşüncelerimizi kendimize saklamamız, inatçı veya baskıcı olmamamız gereken bir gündeyiz. Ev, yuva, yaşanılan yer ya da aileyle ilgili konular da ilgi bekliyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün geçireceksiniz. Haberler üst üste geliyor. Sözleşme ve anlaşmalara dair çalışmalarınız meyvesini verebilir. Ticari alanlardaki işlerinizde zekanızı gösterme imkanı bulabilirsiniz. Fırsatları gözden kaçırmayacaksınız. Eğitime dair çalışmalarınızda üretkenliğiniz artacak. Bu alanda dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.

21 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade edemiyorsunuz. Evinizde farklı dışarıda çok farklısınız. Bu gel gitler bir gün işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başlayabilir.ž

21 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 49' 16" R
Ay
Koç
14° 34' 00"
Merkür
Koç
20° 03' 28"
Venüs
Boğa
07° 51' 09"
Mars
Koç
04° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 34"
Satürn
Balık
17° 02' 55"
Uranüs
Boğa
22° 40' 00"
Neptün
Balık
29° 04' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 06"
Lilith
Başak
23° 57' 17"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>