Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişinin sizle konuşması gereken bir konu var. Siz de bunu sezmiyor değilsiniz. Temkinli Boğalar, bazen sevdiklerine çok sıcak yaklaşabiliyorlar. Bu da ilişkilerine dürüstlüğü getiriyor. Bugün bunun bir kanıtını yaşamanız söz konusu olacak.

Yeni projeler heyecan yaratacak. Bütün yeteneğinizi ortaya koymanız gerekiyor. İş arkadaşlarınız sizden çok şey bekliyor olabilir. Ama bilin ki, sizin kapasiteniz bunu karşılayacak düzeyde. Yeni fikirlere açık olmanız yeterlidir.

Para konusunda fevri davranmayın. Gereken kaynaklar elinize geçecek. Sadece tasarruflu olmanız gerekiyor. Mali düzeninizi korumanız şart oldu. Bunun için ayın ilk haftası sıkı bir plan yapacaksınız.

Bir anda yaşadığınız aydınlanmalar sizi karmaşaya itebilir. İçinizde beliren her duyguyu çevrenizdekilerle paylaşmayın. Sessizliğinizi koruyun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Boğa burcu insanları, bugünlerde enerjilerinin arttığını hissedebilirler. Gayret ve sabırları fazlalaşacak ve hayata karşı daha güçlü davranmaya başlayacak. Bu durum, onları düşman gören kimseleri korkutabilir. Boğalar için önemli bir dönemin başladığını, bugün itibariyle biraz daha güçleneceklerini söylemek mümkün.

20 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 07:31 itibariyle Ay-Akrep burcu geçişi başlıyor. Günlük aktivitemizde seyahatle alakalı konular, doğum-ölüm gibi hayata dair meseleler, finansal işler, haberleşme ve iletişimin yoğun olacağını söyleyebiliriz. Miras, piyango gibi ufak veya büyük kaynak sağlayabilecek getirilerle ilgilenebiliriz. Kurumlarla alakalı işlerimize ağırlık verebiliriz. Gecikmiş vergi borçlarımızı ödeyebiliriz veya bu konuyla alakadar olabiliriz. Bu enerji altında pek sırlarımızı bölüşmeyiz. Ancak derinlikli düşünürüz. Bir meselenin iç yüzünü öğrenmek için çaba sarf edebiliriz. Saat 16:30 Ay-Neptün olumlu görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Saat 16:55 itibariyle oluşacak ve birkaç gün boyunca etkisini hissedeceğimiz Venüs-Neptün görünümü, ailevi ve özel ilişkilerimizle alakalı meseleler üzerinde geleceğimizi düşünerek hareket etmemiz, kararlarımızı buna göre ele almamız gereken günlerdeyiz. Evimizi ilgilendiren konularda da, ilerisini hesap etmemizde yarar var. Bazen insan sürekli incelemekten, her şeyi hesap etmekten yoruluyor. Bazen kontrol etmek yerine, oluruna bırakmak istiyor her şeyi. Fakat bu enerji altında bunu yapmak bize yarar mı, zarar mı getirir diye bakmalıyız. Birbirimizin özgürlüklerine saygı duyarken,  güven unsurunu da gözetmemiz lazım. Eğer kafamızda soru işaretleri varsa, tabii ki eşimizi, sevgilimizi, evladımızı koruyacağız, kollayacağız. Maceraya sürüklenmeyeceğiz. Fakat her şeyi de olumsuz, gereğinde fazla inceleyici, sürekli altında bir şeyler arayıcı tarzda ele almayacağız. Zorlukları, güce dönüştürmemiz, güzelliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,

20 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir. Gerçekleri görmeye çalışmanız veya olayları doğru değerlendirmeniz farklı yaklaşımlar geliştirerek ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Bazı endişelerinizi bilinir kılmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Pek çok konunun kendi uzman olduğumuz alanlara ya da yeteneklerimize uygun olarak düzenlenmesi ve çevredeki kişilere bu anlamda önderlik edilmesi gerekebilir. İnisiyatif almak işleri kolaylaştırıp, ilerlemeyi desteklemekle kalmayıp, kazançları korumak veya arttırmak için de gerekli olabilir. Ancak, ilişkilerde mutlaka ve mutlaka kibar olmak, diğerlerinin fikir ve isteklerini de göz önünde bulundurmak ve sakinliği korumak gerekecektir. Zira, tartışmaları körükleyen bir atmosfer söz konusu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde değişen koşullar ve dönüşüm vurgusu artıyor. Yoğun bir iletişim trafiğiniz olabilir. Zihinsel bağlarınızın olduğu kişilerle gün içinde bir araya gelebilirsiniz. Kardeşlere özellikle de abinizle ilgili konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu konularda abartılı tepkiler vermemeye ve anlayışlı olmaya özen gösterin.

20 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLDUKÇA peşin hükümlüsünüz. Bu davranış sizi hatalara yöneltebilir. Yol yakınken bu sevdadan vazgeçin. İmkansızın peşinden sürüklenmeyin.

20 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>