Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Artık hayatınızda platonik aşklar istemiyorsunuz. Bugün alacağınız bazı haberler sizi çok fazla etkileyecek. Bugün geçmişe özlem duyabilir. Geçmişte yaşadığınız aşkların acısınıiçinizde yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda olumlu gelişmeler var. Başarı grafiğiniz devamlı yükseliyor. Beklediğiniz müjdeli haberi yakında alacaksınız. Kafanızda kariyerinizle ilgili yeni planlar var. Bunları hayata geçirmek için fırsat kolluyorsunuz.

Hayatınızda maddi açıdan hiç beklemediğiniz köklü değişiklikler olacak. Yakınlarınızla her an haberleşmek tutkunuz yüzünden bu sabah elinize geçecek fatura sizi bayağı düşündürecek.

Birlikte olduğunuz veya gönül verdiğiniz kişi ile ilişkileriniz size gittikçe daha yavan gelmeye başladı. Bu yüzden sakın gereksiz maceralara atılmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zamanki azimli ve kararlı tavırlarınızla yavaş ama emin adımlarla hedeflediğiniz şeylere yaklaşıyorsunuz. Ancak azminiz başkaları tarafından farklı şekillerde yorumlanıyor. Bugün işlerinizden arta kalan zamanınızda kendiniz için planladıklarınızı uygulayacaksınız. Bu arada dikkatsizliğinizden doğan küçük bir kaza da atlatacaksınız.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar cumartesi gününe,  saat 14:32 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında uyanıyoruz. Bu Yeniay, yuvanız içindeki meselelerin çözüme odaklı bir şekilde ele alınmasını gerektiğini gösterir.  Çocuklar, eş, sevgili, parasal meseleler üzerinde geçmişi yargılamak yerine, önce ayrıntılara bakın. O ayrıntılar net olarak problemi çözmenizde yardımcı olur. Birbirinize karşı önyargılı yaklaşmayın. Bu dönemde bir takım projeler, geleceğiniz açısından önem taşıyabilir. Ancak üzerinde çok iyi düşünülmeden yürürlüğe konmamalıdır. Yeniay, yeni bir yere taşınma, yeni bir çevre edinme arzumuzu yükselticidir. Bilgilenmeye bir hayli önem verebiliriz. Sınırlarımızı genişletmek isteriz. Baskı altına alınmaktan hoşlanmayız. Arkadaşlarımızla, ailemizle bir araya gelmek, birlikte aktivitelerde bulunmak isteriz. Problemli bir süreçten geçiyorsak, kimseye eğilmeyiz, alttan almayız hatta şaka yolla uyarılarda bulunuruz. Pek dert tasa çekecek halimiz yoktur. Yeniayın etki süresi dahilinde, 23, 27 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde, Önünüzü göremediğiniz,durumunuzun belli olmadığı veya istikrarlı olmayan bir bütçe ile büyük borçların altına girmeyiniz. Bilip bilmediğiniz insanlarla alışverişte bulunmayınız. Siz bu Yeniayda öncelikledurumunuzu gözden geçiriniz. Harcamalarınıza dikkat ediniz. Bazı ödemeler sizi sıkıştırabilir. Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

22 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin maddi ve finans konularına müdahale etmesine siz de destek vereceksiniz. Onun farklı fikirleri hoşunuza gidecektir fakat, onun kadar cesur olmayı beceremiyorsunuz. Bugün çevrenizde gelişen olaylara kayıtsız kalmak isteseniz bile, duygusal anlamda etkileniyorsunuz. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verimli bir gündesiniz. Eviniz ya da gayrimenkullerinizle ilgili konularda diğerlerinin fikirlerine de ihtiyaç duyulabilir. Daha fazla maddi getirisi olabilecek işler araştırabilirseniz, yaşadığınız yerde veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir. Değişiklik sosyal yaşamınızı renklendireceğe benziyor. Tüm burçlar için gün geneli: Genelde fikir alışverişleri, yazışmalar, anonslar, toplantılar ve görüşmeler artıyor, ama baskıcı atmosfer(kişiler?), içsel endişeler, sınırlayıcı durumlar ya da genel anlamda bir kasvet gün bir an önce bitse hissi yaratıyor. Çevredeki kişilerin tuhaf tavırları, garip diyalogları veya istikrarsız ya da inatçı hareketleri gerçekçi olmayan kişilerle olduğunuz hissine kapılmanıza neden olabilir ya da tam tersi, siz, çevredekiler tarafından bu şekilde algılanabilirsiniz. Yanıltıcı kişilere ve kararlara karşı tedbirli olmak gerekebilir ya da bazı kararsızlıklar veya belirsizlikler söz konusu olabilir. Mevcut etkiler bir zamanlar hoşumuza giden ya da yararlı bulduğumuz, ama artık bize hitap etmeyen iş, düzenleme, ilişki veya alışkanlıklardan kurtulmamıza olanak tanıyabilir. Yarından itibaren ise, enerji tamamen yenileniyor, boş bakışlardan hoş bakışlara geçiş var! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugün partnerinize olan şikayetlerinizi yeniden dile getirebilirsiniz. O sizinle bir türlü ortak nokta yakalayamıyor gibi. Oysa ondan ayrı yaşayınca da mutsuzsunuz. Onu kırıyorsunuz. PARA: Sürekli ağlıyor ama yardım istemiyorsunuz. Çevreniz sizin için seferber olmasına rağmen onları reddediyorsunuz. Bu kadar gururlu davranırsanız işleriniz düzelmez. SAĞLIK: Havanın elverişli olmadığı bugünlerde çok fazla dışarı çıkmamanızda fayda var.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

22 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 33" R
Ay
Koç
11° 36' 23"
Merkür
Koç
19° 54' 31"
Venüs
Boğa
07° 36' 16"
Mars
Koç
03° 51' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 44"
Satürn
Balık
17° 01' 56"
Uranüs
Boğa
22° 39' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 26"
Lilith
Başak
23° 55' 56"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>