Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu beraberliğinizdeki arada bir teklemeler ikinizi de endişelendiriyor. Mutluluk, böylesi bir kaybetme korkusuyla yaşanılmaya çalışıldığında gerçekten tatsız, tuzsuz bir şey oluyor. Üstelik gideceği yoksa da dönüp arkasını gidiyor. Kısır bir döngü bu. Endişe ve tartışma birbirlerini geliştirip büyütüyorlar.

Busizi yeniledi. Bunun farkında mısınız ? Bir sürü konuda ufkunuz genişledi. Harika insanlar tanıdınız. Mesleki ve sosyal açıdan bir define sandığı açmış gibisiniz. Bu ortamdan yararlanmayı bilmelisiniz.

Parasızlık çekmiyor sayılırsınız. İşyerinizde bir problem yaratmayacak şekilde, ilave ikinci birteklifi alabilirsiniz. Bu teklifi iyi değerlendirebilirseniz, geliriniz ikiye katlanabilir. Muhtemelen sizden bir para takviyesi de beklenmeyecek. Çalışma hayatındaki becerilerinizle ikici bir işin sahibi olabilirsiniz.

Çevrenizde bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Soğukkanlılığınız bir yakınınızı çok rahatlatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir pişmanlığınız var. Derdinizi paylaşmanız halinde zaman içinde yok olup gidecek belki. Oysa siz kendinizle yaşıyor ve derileştirdikçe derinleştiriyorsunuz. Beni biraz yanılttı diyerek uzaklaşmaya başladığınız bir arkadaş bu kadarla yetinmeyip sizi daha çok yanıltmaya kararlı görünüyor. Birkaç kişilik bir gezinin içinde olabilirsiniz, hazırlıklı olun.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek ve kazanç evinizde etkili olacak.  Bu da demektir ki güzel alışverişler, gereksinimleri karşılama anlamında isteklisiniz. Bu dönemde, kariyer hayatımızla ilgili konularda hem maddi anlamda ilişkilerimizi gözden geçireceğiz hem de bağlantılarda bulunacağız. Bu bağlantıların hem çok akıllıca iletişime dayalı yapılması, ne konuşulacağının bilinmesi hem de fayda sağlıyor olması bizim için önemli. İşimizi bileceğiz dersek daha doğru olur. Nabza göre şerbet vermek vaktidir.  Maddi konularda da etkili olan Merkür-Terazi geçişi, kurulan bağlantıların faydalı olacağını gösteriyor. Giyim ve kuşama önem vermekte de yarar var. Kendimizi itina göstermemizde yarar var. Başak genelde hesabını bildiği için, bu ihtiyaçların ekonomik bir şekilde halledilmesi mümkündür. GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR 17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareketi, işimizden elde ettiğimiz gelir, çalışma ortamı, çevre ilişkilerimizi yeniden gözden geçireceğiz. İnsanların bize nazik ve ölçülü davranmaları için belirli bir mesafeyi koymakta yarar vardır. Kazanç anlamındaki ortaklıklar ve yatırımların mutlaka bilinçli bir şekilde ele alınması lazım. Riskli ortaklıklardan kaçınmalı, sağlam olan işbirliğinizi sürdürmeli ve hesaplarınızı, kararlarınızı bir daha gözden geçirmelisiniz.   Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili yoğunluğunuzu denetlemek zorundasınız. Sezgisel içgüdüleriniz çok fazla çalışıyor. Parasal trafiğiniz yoğunlaşıyor. Geçmişte yatığınız hatalarla ilgili tekrarlarına dikkat etmelisiniz. Unuttuğunuz borçlarınız ve ödenmesi gereken sorunları yeniden gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu kişilerle bu konuyla ilgili diyaloglara girerseniz, kendilerini eleştirdiğiniz veya küçümsediğiniz fikrine kapılabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda bugün yoğunluk olabilir. Sizden daha fazla sorumluluk almanız istenebilir. Beklentide olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte planlayacağınız işler daha kolay akabilir. Bugün çok daha rahat kendinizi ifade edebilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı ve iyi niyetli bir tutum içinde bulunacaksınız bugünlerde. Şanssızlık gibi görünen durumların içindeki fırsatları görebileceksiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Hayat size iyimser davranacak. Düşündüklerinizi hayata geçirmek, istediklerinizi yapabilmek adına kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili somut kararlar alabilir bunları planlayabilirsiniz. Riskli işler ve kararlar için uygun bir zamanda bulunmuyorsunuz. Ayaklarınızın yere basması gereken bir gündesiniz. Akşam saatleri dostlarla bir araya gelmek, dertlerini dinlemek ve onlara akılcı çözümler sunma görevi de size kalabilir.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

27 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 56' 22" R
Ay
Koç
01° 12' 53"
Merkür
Koç
19° 24' 09"
Venüs
Boğa
06° 43' 55"
Mars
Koç
03° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 46"
Satürn
Balık
16° 58' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 51"
Neptün
Balık
29° 02' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 06"
Lilith
Başak
23° 51' 14"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>