Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşama çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Durulmuş, monotonlaşmış ilişkiler, size bir an evvel çözülmesi gereken sorunlar gibi görünüyor.

Kendi alanınız olmayan bir işte harikalar yaratıyor, herkesi şaşırtıyorsunuz. Çok yönlülüğünüz, doğal yeteneklerinizle beslendiğinde altından kalkamayacağınızyok gibi görünüyor.

Bu günlerde size refah gelebilecek bir standart yakalamış olmanız, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu. Bu rahatlığı dost çevrenize pay etme ihtiyacınız da takdir topluyor.

Vicdanınıza boşuna yükleniyorsunuz. Maddi destek vermekten kaçındığınız kişinin, istismarcı biri olduğu konusunda herkes görüş birliği içinde görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihninizi bugünlerde meşgul eden sağlık endişeleriniz, biraz kuruntu gibi görünüyor. Yine de, bir uzmana başvurabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki birini sürekli koruma, sakınma ihtiyacı içindesiniz. Onunla bu yoğunluğu yaşarken, kendinizi ihmal ediyorsunuz Aile içindeki konumunuz son günlerde çok saygınlaştı. Sizin biraz geçimsiz olduğunuzu düşünenler, sizde buldukları başka güzelliklerin yeni, yeni farkına varıyorlar.

27 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 16:50 olana dek  Ay-Boşluk etkisindeyiz. Gözümüze bir şey hoş gelmezse eleştirebiliriz. Açık sözlü ve dürüst davrandığımızı düşünürüz. Oysaki bir başkası için bu tartışma konusu olabilir. İstemeden de olsa gerginlik yaşanabilir. Tabii ki boşluk etkisi hepimiz için geçerli. O nedenle birbirimize karşı nazik ve anlayışlı olmakta yarar görüyorum. Saat 16:50 Ay-Terazi burcu geçişiyle, değerlerimizi fazlasıyla önemseyeceğiz. Bu para veya ilişki anlamında olabilir. Eğer bir problem varsa mutlaka çözmek isteyeceğiz. Sevdiklerimize jest yapmak, onları mutlu etmek hoşumuza gidebilir. Ayrıca gereksinimlerimiz için alışverişe çıkabiliriz. Aile veya arkadaş çevremizle bir araya gelebiliriz. Çevremizde huzur, güvenlik ve uzlaşı arayışımız yoğunlaşacak. Saat 19:16 Güneş-Merkür kavuşumu, ister eğitim, isterkonularında size en uygun seçeneğin belirlenmesinde yardımcıdır. Siz çevrenizle bütünleşmelisiniz. Sezgileriniz muazzam derecede yüksek.  Hatta bazılarınız,  başkalarına yol gösterici bir meslek sahibi olabilirsiniz. Şunu unutmayınız, siz kendinizden sorumlu olduğunuz kadar, yapacağınız seçimlerden de sorumlusunuz. Dürüst olduğunuz müddetçe kazanan siz olursunuz. Gün boyu her işinizde kolaylıklar dileğimle,

27 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir gün.

27 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizdeki bilgilerin yetersiz oluşu, özel hayatınızı zorlayabilir. Bazı kritik konular çıkmaza girebilir. Size söylenenlerle sizin hissettikleriniz arasında büyük farklar olabilir. Kendinize vakit ayırmayı bilmelisiniz. Stresinizi önlemek için egzersiz yapın ve keyifli aktiviteler planlayın. Günün Atmosferi:Hakikatin peşindeyiz! Bugünün iletişim trafiğinde bol bol soru sormak ve doğru cevapları bulmak gerekiyor. Araştırmalarımızı hızlandırmalıyız. Sabah saatleri biraz kontrolümüzün dışında ve türlü aksiliklerle geçebilir. Fakat günün geri kalanında aradığımız cevapların tamamına erişebiliyoruz. Merkür'ün konumu birkaç gün boyunca, bize özellikle yazılı ve sözlü her türlü iletişimde kendimizi doğru ifade etme fırsatı tanıyor. Sosyal ilişkilerde,görüşmelerinde, toplantılarda ya da yazışmalarda diyaloglarımız çok daha rahat ilerleyebilir.

27 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda konuşmalar yapabilirsiniz. Otorite figürleriyle hassas durumlar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler yaşayabilirsiniz. Bugün imajınızı korumak isteyebilirsiniz. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Olaylara sabırlı yaklaşmanızda fayda var. Bazı durumları kabul etmeniz gerekebilir.

27 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir.

27 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde estetik, bakım ve ev düzenlemeleri ile ilgili işlerinizde yüzde yüz tatmin sağlayamayabilir, sonradan yeniden düzenlemeye gidebilirsiniz. Ruhsal olarak elinizde olan, size verilen değerlere odaklanıp değerini daha net görmeniz gereken bugünün akşamında mutluluğunuz artarken, hoşgörü ve sevgi ile kaliteli paylaşımlar geliştirebilirsiniz.

27 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğiniz evin teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınızda güzel açılımlar, güzel şanslar var. Böyle bir teklif karşınıza geldiğinde şartları çok iyi bir şekilde konuşmaya özen gösterin.

27 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için beyin fırtınasına girişebilirsiniz. Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz.Maddi ve manevi konularda kendinize değer yaratabilmek adına dinginlik, denge ve uzlaşma içinde bulunabileceğiniz sosyal temaslarda bulunabilirsiniz. Hukuki konulara odaklanacağınız bir günü deneyimliyorsunuz. Mevcut ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili aldatılma veya görüneni yanlış algılama durumu nedeniyle bir çatışma içine girmeniz olasıdır.

27 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

27 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>