Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan geçmişteki bir davranışı nedeniyle özel bir hareket bekliyorsunuz. O da bu konuda bir şeyler yapmak istemesine karşın bir türlü beceremiyor. Onunki duyarsızlık ya da önemsememe değil, sadece becerisizlik.

İşyerinizde takdir edilmeniz bazılarına abartılı geliyor. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki fark, bir süre sonra kıskançlığa yol açabilir. Bugün hoşlanmadığınız bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Sorumluluk ve zorunluluklarınıza hayatınızın tam merkezinde yer verdiğiniz için sizi tatmin edecek bazı harcamalardan kaçınıyorsunuz. Oysa böyle harcamalara ihtiyacınız var.

Yaşamınızın her alanında çalışkan bir öğrenci gibi davranmanız gerekmiyor. Bu size bazı hazlardan yoksun bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa bir süre önce yaşadığınız bazı olaylar sizi endişelendirdi ama karar veriminizi kolaylaştırdı. Son kararlarınız beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik kaçınılmaz olduğunun farkındasınız. Bu nedenle de aldığınız kararlarla barışıksınız. Şüpheciliğiniz her zaman işinizi kolaylaştırmasa da, bu defa çok işinize yaradı.

27 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve deneyimlerinizi aktarmaya, eksikleriniz varsa bunları tamamlamaya çalışmak tabii ki faydalıdır. Saat 05:47 Ay-Neptün görünümü, karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Saat 14:24 Ay-Mars zorlu görünümü, çevremizdeki kişilerle ilişkimizde derinlikli düşünürüz ve onlarla güçlü bağlantılar kurmaya çalışırız. Ancakve sağlık anlamında bizi yoran, özgürlüğümüzü kısıtlayan meseleler gerginlik yaratabilir. Saat 19:09 Ay-Pluto görünümü, çıkarınız söz konusu olan her alanda fikirlerinizi dile getirmekten çekinmemeniz anlamına geliyor. Bazı olayları ve kişileri affetmek niyetinde değilsiniz. Hatta derinlerinizdeki intikam duygusu kimi zaman öylesine etkili ki, avınızı kıstırmak için sabırla bekleyebilirsiniz. Ancak bugün beklemeye pek tahammülünüz yok. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

27 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum çevre ilişkilerinizi etkiliyor. Kız kardeşlerle veya yakın dostlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gün. Arkadaşlarınızla aranızda güç bağı oluşturacak süreci kazanmalı ve çalışmalarınızda belli bir hedef seçmelisiniz. Değişim içinde olduğunuz zaman, ideallerinizi geciktirebiliyorsunuz.

27 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski arkadaşlarla bir araya gelebilirsiniz. Dış görünüşünüze daha fazla zamana ayırabilirsiniz, bu durum bir sonraki maceraya atılmanızı kolaylaştırabilir ve sizi hazır hale getirebilir.Günün Atmosferi:Yeni olanaklar, etkinlikler ve güçlü diyaloglar Güne enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Takım ruhu özellikle sabah saatlerinde çok etkili. Verim alabiliriz. Öğleden sonra ise gerginliğimizi dizginlemek durumundayız. Kararlarımızda ve tutumlarımızda baskıcı hareket etmeyelim. Esneklik göstermeye çalışalım. Akşam saatlerinde kendimizi biraz köşeye sıkışmış hissedebiliriz. Ancak mevcut işlere yoğunlaşarak potansiyelimizi herkese gösterebiliriz. Belli başlı planlar konusunda etrafımızı bilgilendirmeliyiz. Hemen sabahında ise sosyalleşiyoruz ve fırsatlara çok açığız.

27 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya bakın. Geçmişten kaynaklanan durumların fazlasıyla etkisi altında olabilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok fazla umursamaz davranıyorsunuz. Alışılagelmiş geleneklerinizi unutup farklı yaşam kurmaya çalışmanız yeniliklere açık olduğunuzu işaret ediyor.

27 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde estetik, bakım ve ev düzenlemeleri ile ilgili işlerinizde yüzde yüz tatmin sağlayamayabilir, sonradan yeniden düzenlemeye gidebilirsiniz. Ruhsal olarak elinizde olan, size verilen değerlere odaklanıp değerini daha net görmeniz gereken bugünün akşamında mutluluğunuz artarken, hoşgörü ve sevgi ile kaliteli paylaşımlar geliştirebilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar size kendinizi çok iyi hissettirecek. Aşk hayatınızda duygularınız son derece güçlü çalışacak

27 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantıları ve işle alakalı sosyal ortamlarda olmanızı düşünüyorsunuz. Ancak bugün akşam saatlerinde enerjiler düşük olacağı için bilhassa gizemli ve kuytuda kalmış ilişkiler ve kişilerle ilgili kafa yormak isteyebilirsiniz.Su kenarlarına kısa gezintiler ruhunuza iyi gelecektir. Diğer taraftan evinizde kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Eşiniz ve çocuklarınızın ısrarlı birlikte vakit geçirme teklifleri duygularınızı tetikleyecek ve kendinizi sosyal anlamda bir parça duygusal baskı altında hissedeceksiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

27 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>