Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Böyle bir yaşamınızın olmadığını biliyorsunuz. Uzun beraberliğinize aşk ilişkisi diyemezsiniz. Oysa aşkı, bu duyguyu yepyeni tanıyormuşçasına yaşayacak enerjiyle dolusunuz. Ama cesaretiniz yok, bir yemek davetinden bile korkuyorsunuz.

İş alanınızda çok az insanın sahip olduğu bir doyum içindesiniz, ideallerinize hizmet veriyorsunuz. Kaçınılmaz olarak da birçok sübjektif değerlendirmeyi üzerinize çekiyorsunuz.

Parayla ilişkinize duyulan haksız kuşkular sizi yıprattı. Yıkıldınız. Çünkü kuşkuların sizin parayla ilişkinizden değil, sadece takıntılı bir kuşkulanma ihtiyacından kaynaklandığını kavrayamadınız.

Bugünlerde yıldızınız hoş bir akşam sofrasını aydınlatıyor. İki iskemleden biri sizin. Çekinmeyip oturmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde, doğrudan size yönelik bir yakıştırmanın hazımsızlığını hala yaşıyorsunuz. Ama arkadaş çevrenizin, bu yakıştırmanın ne kadarı haksızlık, türünden yorumları işin esas can alıcı yanıydı. Şuna inanmanız gerekiyor ; kendinizden bile gizlediğiniz bir özgüven eksikliğiniz var. Yoksa arkadaşlarınızın zaaflı yorumlarıyla bu kadar yıkılmazdınız

5 Ekim 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:06 itibariyle oluşacak Yengeç burcundaki  sondördün, maddi konularda ılımlı bir şekilde davranmak,  ilişkilerinize özen göstermek, huzursuzluktan uzak durmak,  başkaları adına hareket etmek ve onlarla iyi geçinmek  arzusunda olduğumuzu gösteriyor. Çünkü amacınız ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmek ve kimseyle çatışmadan, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Ancak bu bakış açısı  taviz vermek anlamına gelebilir. O nedenle lütfen kendinizi birileri aracılığıyla tanımlamayınız ve tamamlamayınız.  Çünkü şartlar sizin istediğiniz gibi gelişmediğinde kendinizi mutsuz hissedersiniz. Sakin olunuz. Maddi konuları, ilişki meselelerini kendinize en azından bugün dert etmeyiniz. Saat 14:04-6 Ekim saat 11:30  arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında temkinli olmak yapılacak en doğru harekettir. Sosyal hayatınız başta olmak üzere duygu dünyanızla ilgili konularda kendi temelinizi güçlendirmek ve güvenliğinizi sağlamak olgusu ön plandadır. Kafanızın içindekileri uygulamak yerine, üzerinde düşünmek yararlıdır.  Fakat tam tersine, ani bir karar vermeye kalkışmanız sakınca doğurabilir. Benim tavsiyem Ay-boşluk süresince, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan rutin işlerinizi yapmanızdır.  Yeni haftamızın arzuladığımız olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

5 Ekim 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık sizin için faydası olmayan iş, ilişki ya dabirliklerini veya duygusal ya da ticari sorumluluklarınızı daha net görmenizi sağlayacak gelişmeler yaşanabilecek günlerdesiniz.

4 Ekim 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü gergin atmosferi bazı kişilerin size olan sevgilerini göstermesini engelleyebilir. Bu durumda aniden sevgi gösterilerinde bulunmalarını beklemeniz yanlış olur. Bu tür bir beklenti içerisine girmemeli ya da karşı nızdaki kişinin size olan ilgisini kaybettiğini düşünmemelisiniz. Birkaç gün içerisinde her şey normal seyrine dönecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay, atalar, gelenekler, ev, aile, vatan, millet veya kadınlarla ilgili başlıklı konuları ön plana çıkartabilir. Geleneksel kodlarımızdan gelen birikimle duygusal reaksiyonlar verebiliriz. Çok olmasa da, (zira olumlu ve olumsuz açılar kol kola hafta boyunca)kin, nefret, öfke duyguları ön plana çıkabilir. Saldırgan kişiler, gruplar ve ülkeler gündeme gelebilir. Ani gelişmelere, ani tepkilere veya ani olaylara açık bir aylık süreçteyiz. Tepkisel tavırlardan uzak durmalı ve değişikliklere uyumlu bir tavır sergilemeli ya da değişikliklerden fayda sağlamasını bilmeliyiz. Su ve sıvılarla ilgili konular da gündeme gelebilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda planlama hatalarından kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İşlerinizi toparlamak için destek alabilirsiniz.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişinin her yaptığını takip ederek onu sıkabilirsiniz. Biraz özgür bırakmanızda bir sakınca yok. Böyle devam ederseniz onu ve kendinizi sıkmış olacaksınız. Yeni tekliflere açık olmanız şansınızı arttırmanıza yarayacak.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

5 Ekim 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızla ilgili konularda önemli konuşmalar ve görüşmeler ön planda olabilir. Sosyal ortamlarda kendinizi göstermeyi seveceksiniz. Parasal meselelere biraz daha sakin yaklaşmanızda yarar var.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pluton-Güneş ilişkisi ile bu hafta özellikle mevki ve statü sahibi kişilerle önemli görüşmeler yapabilirsiniz. İşin özü aslında, para ile ilgili bir engeli aşmanız gereken ve bir parça da zorlu bir hafta. Venüs, Başak Burcu’na geçiş yapacak ve 8 Kasım’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bir kere enerjiniz yerine geliyor, motivasyonunuz artıyor, kişisel bakımınızla çok daha ilgileneceksiniz, siz aşka değil aşk size doğru gelecek. Sadece bu haftaya özel, Satürn etkisinden dolayıve kariyerinizle ilgili konularda blokajlar, problemler, sorunlar meydana gelebilir. İş görüşmeleriniz pek olumlu sonuçlar vermeyebilir,girişimlerinizde hayal kırıklığına dikkat.

5 Ekim 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

5 Ekim 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>