Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konularda sizi yönlendirme gayretinde olanların etkisinden kurtulmanız gerekiyor. İlgilendiğiniz kişi size yeterince yaklaşmışken hala beklenti içinde görünmeniz, atılmış adımların da geri alınmasına neden olabilir.

Yeni umutlara yönelimler söz konusu. Tahsilat sorunlarını,yaşamı deneyimlerinizle çelebice karşılıyorsunuz. Bazı görüşmelerde iyimserliği geri planda tutmak yararlı olacak.

Para konularındaki titizliğiniz sorunları azaltıyor. Yakın zamanda bazı sıkışmalar olası. Bazı ödemelerdeki zaman darlığı, iyi niyetli yaklaşımlarla çözülecek.

Sizi konu eden söylentilerin arkasında, sizin geniş yaklaşımınızın arttırıcı etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çıkarcı beklentilere karşı dikkatli olmalısınız. Problem olarak asıl sizi ilgilendiren, fakat birkaç kişiyi daha etkileyen çıkarcı bir yaklaşım, bugünlerde tartışma konunuz olabilir. Fazlaca umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi müdahaleler gerektiriyor. Tepkisiz kalmanız halinde çok sınırlı kazanımlarla yetinmek durumunda kalacaksınız.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 01:54 Ay-Neptün görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sürtüşme sizi tedirgin edebilir. Sabırlı olmakta zorlanırsınız. Gerektiğinde de dolaylı yoldan lafı yapıştırırsınız. Saat 13:40 Ay-Güneş görünümü, kariyere dönük düşünmenin önemini gösteriyor. Şimdi siz, kısa vadeli olsun, gelir getirsin, şu dönemi geçirmemi sağlasın diye düşünürsünüz. Ancak ben derim ki, sağlam olsun, daha sonra sıkıntı yaratmasın. Saat 19:20 Ay-Uranüs olumlu görünümü, eviniz ve ailenizle ilgili konularda mantığınızı öne alarak düşünmenizi sağlar. Kimi zaman şöyle bir geçmişe dönerek akıllı bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmak yerinde olabilir. İnsanlarla bağlantı kurmaya olan ihtiyacınız bu enerji sayesinde ön plandadır. Saat 22:33 Ay-Jüpiter görünümü, birteklifi almanızı, elinize bir para geçmesini veya işvereninizle yapılacak bir görüşmenin işaretçisidir. Maddi açıdan rahatlamak istersiniz. Şu andaki mevcut sorunlar uzlaşıyla çözüme kavuşabilir. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

6 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dargın olduğun birileri varsa barışmak için mükemmel bir gün. Ona adım atarsan, olumlu yanıtlar alabilirsin.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal durumlar ve ani değişen ruh halinizden dolayı ilişkilerde hızlı karar vermeyin. Hızlı gelişen olaylara karşı daha mantıklı davranışlarda bulunun. Başlattığınız her işte mutlaka hemen sonuç almayı isteyeceğiniz bir gün.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. İş yerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkiniz önem kazanabilir. Yaşanan değişikliklerde farklı konular gündeme gelebilir.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli hazır cevap halleriniz tepki çekebilir. Her kararınızı hızlı düşünüp çabuk uygulamamalısınız. Biraz yavaşlayın. Sağlığınız için hareketli yaşamı tercih etmelisiniz.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

6 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınız aktif olacak. Çalışmıyorsanız eşinizin ailesiyle bir arada vakit geçirebilirsiniz. Bu aralar kafanız hep bir şeyle meşgul ve aile hayatınızın sorumlulukları sizi bunaltıyor.

5 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizden yükselen isteklerle içinde bulunduğunuz durum çatışabilir. Sakin olun ve moralinizi yükseltmeye çalışın. Yakınlarınıza karşı biraz daha anlayışlı davranmaya çalışmalısınız. Harcamalarınıza özen gösterin.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işler ve bunların detayları, tüm vaktinizi alabilir. Zaman zaman sıkılsanız da, işleri erteleme veya ağırdan alma eğilimi göstermemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gücünüz ve konsantrasyonunuzu azalacağından, yapmanız gereken işler son derece can sıkıcı hale gelebilir.

6 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>