Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güzel Dostluklar Kuruyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmalısınız. Mantığa yatkın olmayan her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Hata yapmamalısınız.

Finansal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Tercihlerinizin her açıdan önemli ve belirleyici olabileceğini unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yeni bir sayfa açılıyor. Daha cesur ve dik bir duruş sergileyerek, sizi ön plana taşıyacak hamleler yapabilirsiniz. Ekonomik konularda rahatlama yaşayabilir, eşinizin/ailenizin desteğini alabilirsiniz. Yazılı iletişim ve seyahatler gündeminize gelebilir, istemediğiniz ilişkilerde yeni bir tutum geliştirmeniz gerekebilir.

8 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcu insanları için verimli ve odaklanmış bir gün olabilir. İş hayatınızda detaylara dikkat etmek ve işlerinizi düzenli bir şekilde halletmek önemli olacaktır. İlişkilerinizde açık ve dürüst olmaya çalışın, karşı tarafın duygularını önemseyin. Sağlığınıza dikkat etmek ve düzenli egzersiz yapmak da bugün önemli olacaktır. Hayatınızdaki küçük detaylara odaklanarak daha huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

8 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ateş burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Yakın bir arkadaşının davetiyle katılacağın bir organizasyonda yeni arkadaşlar edinebilirsin. Yeni insanlar tanımak seni her zaman heyecanlandırıyor. Hedeflerini daha net bir şekilde dile getirmeye başlıyorsun. Alacağın yeni haberlerle birlikte hayatının akışı değişebilir.

8 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden gelmeyen konularda kendinizi zorluyor olabilirsiniz. Hatır gönülle yürümeyecek işler ya da ilişkileri daha fazla zorlamamalı, ileriye götürmeye çalışmamalısınız. Bugün, uzun süredir yapmanız gereken konuşmalar gündeme gelebilir ve size kangren gibi hissettiren durumları aşabilirsiniz.

8 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.

8 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konular sizde hareket alma isteği ve hevesi uyandırabilir. Böyle durumlar içerisinde iken kendinizi heyecanlı ve umutlu hissedebilirsiniz.

8 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yolunda gitmeyen işleri zorlamamalısın. Bazı şeyleri yoluna koymak için kendini zorlamak daha kötü etkiler yaratabilir. Olanı biteni kendi haline bırakmak ve daha farklı şeylere odaklanmak gününün daha iyi geçmesini sağlayacak bugün.

8 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün duygularınızla huzurunuzu ve konforunuzu artırıyor. Gizli, incelikli ve çok katmanlı olan her şeye yöneliyorsunuz. Bugün hayal gücünüze güvenin ancak daha sonra daha ince ayrıntılara dikkat edilmesi gerekebileceğini de unutmayın. Zihninizi genişletmeyi ve olasılıkları keşfetmeyi hedefleyin ancak zaman konusunda kendinizi kısıtlamayın. Yargılar biraz yanlış olsa ve aşırıya kaçma eğilimi olsa da bazı şeyleri fazla düşünmeye ara vermek iyi bir fikir olabilir. Bu arada huzursuzluğu ve abartılı beklentileri dizginlemeye çalışın.

8 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamsal konularda koymuş olduğunuz bazı hedefleri gözden geçirme isteğiniz var. Şimdiye kadar yaptıklarınız ve yapmak istedikleriniz arasında bir denge kurmak isteyebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda her şeyin mükemmel olmasını arzu edeceksiniz ve bu da zaman zaman hırçınlaşmanıza neden olabilir. Bazı sorunları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

8 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

8 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün finans, ameliyat, sağlık konularında yeni başlangıçlar ve yeni konular gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır aşk hayatınızın durgunluğundan şikayet ediyordunuz. Tanışacağınız bir kişiden çok fazla etkilenmeniz mümkün. İş disiplininiz mükemmel. Kendi işinizi kendiniz görebilecek kadar güçlüsünüz, tek eksiğiniz kendinize güveniniz. Bugün bir girişimde bulunursanız alacağınız ilk netice size cesaret verecek. Elde ettiğiniz kazancı, emeğinizin karşılığı olarak yeterli görmüyor, yeni kazanç yolları arıyorsunuz. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.

8 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 13' 59" R
Ay
Başak
20° 57' 43"
Merkür
Boğa
02° 30' 31"
Venüs
Boğa
22° 23' 30"
Mars
Koç
13° 02' 37"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 37"
Satürn
Balık
17° 55' 48"
Uranüs
Boğa
23° 21' 08"
Neptün
Balık
29° 22' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 28"
Lilith
Başak
25° 15' 53"
True Node
Koç
14° 54' 41"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>