İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün sizi olan ilgisini gösterebilir. Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz.

İşyerinde yaşanacağı söylenen değişiklik sizi ürkütüyor bu nedenle de hiç heyecan duymuyorsunuz. Oysa bu değişiklik gerçekleşirse, bundan en çok yarar görecek olan siz olacaksınız.

Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor. Çünkü beklediğiniz kişinin size söylediğinden daha büyük bir sıkıntısı var. Bir süre bu alacağınızdan umudunuzu kesin.

Bir arkadaşınızın beğenmediğiniz bir özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Onun değişmesi için uyarıyorsunuz. Bugün bu konuyu açmamaya çalışın. Patlamaya hazır gibi gözüküyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mars'ın son derecesinde ilerleyen Mars biten, kopan, sonlanan durumlara işaret edebilir. Özellikle yurt dışı ve yabancılarla, uzaklarla ilgili bir konuda ayrılık, sonlanma durumları karşısında sabırlı, serinkanlı davranmayı ihmal etmeyin.

15 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 12:31 Mars-Uranüs olumlu görünümü, hem uzakları keşif hem eğitim ve akademik kariyerinizle ilgili yenilikler hem de hedefinize giden yolda güç kazandırır. Kişinin kendiyle barışıklığı ne güzeldir bilirsiniz. İşte bu enerji o barışıklığı sağlıyor. Ruh, özgür olduğunu hissediyor ve bu his hedefine ulaşmasında onu kuvvetlendiriyor. Saat 17:53 itibariyle Kova-Akrep burçları arasında oluşacak ilkdördün, kendinize özgü yöntem ve bakış açısı içinde ufkunuzu genişletmek, eğitim hayatınızdan tutun da mesleki uzmanlığınıza kadar her konuda bağımsız davranmak ve kararlar almak niyetinde olduğunuzu gösteriyor. Olaylara gerçekçi bir şekilde yanaşır, ideallerinizi gerçekleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yeni bir dünya kurmak arzunuz yoğundur. Rutin giden her şeyden uzak durarak kendi gerçeğinizi yaratmak sevdanız, ülkünüz yüksektir. Yabancı ülkelerle olan temaslar, dış dünya ile olan irtibatlar, yeni insanlar tanıma arzunuz yoğundur. Bu içgüdüsel isteklerinizin doyurulması halinde kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz açıktır. Geçen hafta başlattığınız fakat yolunda gitmeyen girişimlerinizi bugün gözden geçirebilir ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulayabilirsiniz. Neler eksik veya neler önünüzde engel oluşturmaktadır. Ancak bunları yaparkenhayatının kendi içindeki yoğunluğu, çevrenizdeki kişilerle olan ilişkiniz ve hayatın zorunlulukları buna müsaade etmeyebilir. Bu durumda sizin gelişiminiz mi yoksa çalışma hayatınızla ilgili işler mi daha önemlidir sorusu gerilim yaratabilir. Bir karar vermeniz icap edebilir. Bu karar verilirken, içinizden çalışmak, emek sarf etmek gelmeyebilir. Sanki boşa kürek sallıyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz. Yapılması gereken her şeyi sakin bir şekilde gözden geçirmektir. Saat 22:05 Ay-Venüs olumlu görünümü, aşkta gerilimi azaltıcı, dış dünyada orijinal çalışmalarınızı sergilemenizde yardımcıdır. Sosyal ilişkilerinizi güçlendiricidir. El ele, can cana, her güzellik sizden yana olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

15 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir gün olması gerekirken öğlenden sonra her şeyin ağır gittiğini gözlemleyebilirsin. İletişimde olduğun kişilere karşı bugün biraz daha dikkatli olmalısın. Herkesin alınganlığının üzerinde olması yanlış anlaşılmana neden olabilir. Kendi işini yapmayı düşünüyorsan artık yeniliğe açık olman gerektiğini fark edeceksin. Geçmiş hesapların sana bir şey katmadığından eminsin. Farklılıkların seni ileriye taşıyacağını biliyorsun. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, eski sevgilinin barışma teklifi seni epey şaşırtacak. İkilemde kalabilir, karar vermeyi zamana bırakabilirsin. Bugün aynı zamanda mutlaka değerlendirilmesi gereken fırsatların olacak. Finansal durumun her geçen gün daha da iyiye gidebilir.

15 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde sizi yoran bazı sorumluluklar gündeme gelebilir. Bu anlamda sizi üzen etkileri önemsemeden yolunuza devam ederseniz oldukça başarılı olacaksınız.

15 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza yenilik katmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda bilginizi arttırmak araştırmak yapmak sizin bilmediğiniz yönlerinizi açığa çıkabilir. Bu konuda fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle süreçlerinizi doğru idare etmeniz gerekebilir.

15 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi amacınıza ulaşmak adına başkalarının hayatını tehlikeye atmayın. Aşık olduğunuz kişi sizi seviyor. Onun beklentilerine tam olarak yanıt vermelisiniz.

15 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eski bir dostunuzla tesadüfen karşılaşıp heyecanlanabilirsiniz. Birlikte keyifli vakit geçirecek, eski günleri anacaksınız. Dikkatinizi bir tek noktaya odaklamanız zor olabilir. Aslında zihinsel faaliyetiniz çok hızlı olacak. Fakat, kendiniz bile fikirlerinize yetişemeyebilirsiniz.

15 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağımsız araştırmalar, yeni bilgiler, pratik yaklaşımlar ve analitik kabiliyetler için olumlu koşullar var. Gün oldukça yoğun ve hareketli geçecektir. Akşamüstü tartışmalardan kaçınmak önemli.

15 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcunda seyahat ederken size uzaklardaki sevdiklerinizden haber taşır. Belki de seyahate çıkmayı planlayacaksınız. Yeni insanlarla tanışır, farklı hayat öğretileriyle tanışırsınız. Gündelik hayatınızdaki rutin işleri toparlamak için oldukça faydalı bir gün. Çevrenizdekilerden yardım almayı ihmal etmeyin.

15 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

15 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 20" R
Ay
Oğlak
13° 11' 01"
Merkür
Koç
16° 35' 11"
Venüs
Koç
29° 53' 47"
Mars
Balık
29° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 30"
Lilith
Başak
23° 14' 18"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>