İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sürekli arayacak ve sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşıyorsunuz. Ama beri yanda içinizde, bu yeni ilişkiden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var.

Bugün yapacağınız bir görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Ama siz ilişkilerden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz.

Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. Yakında küçük bir para haberiniz var.

Üçlü bir ilişki içinde bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz. Konuyla ilgili duygusal olmaya hakkınız olduğu yönünde de bir savunmanız var. Sonuçta olayı sorun haline getiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz. Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:01 Mars-Uranüs görünümü, sizin için yeni ve farklı bir yaşam arayışının, eğitimdenhayatına kadar etkili olmasını sağlıyor. Fiziksel ve ruhsal sağlığınıza önem vererek, yeteneklerinizi değerlendirerek, geçmişi geride bırakıp yeniye yer açarak bu fırsatlardan yararlanırsınız. Sizi kısıtlayan şartlardan kurtulmak istiyorsanız, bunu önce siz istemelisiniz. Yaratıcı düşünün, eski hataları tekrarlamayın. Yenilikleri takip edin. Kendinizi geliştirin. Çalışın, gezin, dünyayı görün. Bir hedefiniz olsun. Buna ulaşmak için çaba gösterin. Ona buna kadere isyan etmek, kendinizi dışlamak gibi olumsuz duygulardan arının, bunları geride bırakın. Saat 04:03 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 06:25 Ay-Jüpiter görünümü, maddi-manevi açıdan sağlıklı huzurlu bir gün geçirme isteğinizi vurguluyor. Bir proje üzerinde çalışırsınız. Size yardımcı olunmasını, emeğinizin kıymetinin bilinmesini beklersiniz. Saat 17:19 Ay-Merkür görünümü, finansal yatırım, aile hayatımız, evimizle alakalı konular üzerinde dikkatlice düşünmemizde destekçimiz oluyor. Saat 20:09-20 Eylül saat 02:52 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Parasal konularda dikkatli ve ölçülü hareket etmek, borç alacak meselelerinde temkinli olmak faydalıdır.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini sınamaktan yorulmuyor ve sürekli bir yenilik peşinde koşuyorsun. Bugünlerde yeni bir şeyler öğrenmek ve bu konuda istikrarlı olman sana kazandıracak. Uzun zamandır takip ettiğin bir proje için gönüllü olarak çalışabilirsin. İş arayışındaysan, beklemediğin yerden gelecek teklif seni oldukça şaşırtacak. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinle birlikte sinemaya gidebilirsin. Evlilik hazırlığı içindeysen, küçük detaylar tatlı bir koşturmaca içinde olmana neden olacak. Aile içerisindeki şakalaşmalar, tartışmaya dönebilir. Aman dikkat! Sosyal ortamında sana göz kırpan kalbini çalmak isteyen kişinin varlığını fark etmen, seni oldukça sevindirecek.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz haberleri ve iletişimleri bugün hızlı bir şekilde alabilir projelerinizi başarılı bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Ancak çevrenizde sizin iyiliğinizi istemeyen kişilerin olumsuz davranışlarına maruz kalabilirsiniz

19 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Pratik zekânız, mantıklı, hızlı düşüncelerinizle alternatif çözümler üretmeniz mümkün. Yapmanız gereken konu ile ilgili detayları gözden geçirmek gerekebilir. Yakın çevrenizle bir araya gelmek ve ziyaretler keyfinizi yerine getirecek.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizin en üst seviyede olduğu bir zamandasınız. Bunu maddi manevi geri dönüşümünün olması için elinizden geleni yapın.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh ve madde bilgisini analiz edebilen İkizler, bugün spritüel konularla meşgul olabilirsiniz. Kriz çözme becerinizi bu yolla geliştirebilir, pratik ve kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Günü verimli geçirmek için eski kişisel gelişim kitaplarınızı gözden geçirmekte fayda var.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim gündelik hayatınızda kurduğunuz tüm köprüleri yıkabilir. Aman dikkat ani ve sarsıcı durumlar ve diyaloglardan kaçının. İkilemler ortasında kalmak sizi rahatsız eder. Fazla enerjiyi spor yaparak üzerinizden atabilirsiniz. Meditasyon yapmak, spiritüel konularla ilgilenmek size iyi gelir.

19 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 40' 37"
Ay
Kova
27° 31' 01"
Merkür
Koç
17° 57' 38"
Venüs
Boğa
03° 51' 28"
Mars
Koç
01° 30' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 57"
Satürn
Balık
16° 46' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 48"
Neptün
Balık
28° 58' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 21"
Lilith
Başak
23° 35' 42"
True Node
Koç
15° 21' 11"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>