İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz ve bu anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. Ufak bazı aksilikler yaşayabilirsiniz ancak bunları çok fazla önemsemeyeceksiniz.

İş yaşamınızda istikrarlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz ve elinizdeki işleri tamamlamak için uğraşacaksınız. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşabileceksiniz.

Maddi konulara olan ilginiz artacaktır ve bu anlamda yeni çalışmalar yapabileceksiniz. Bugün maddi konularda son derece başarılı olabileceksiniz ve bu konuda bir hareketlenme olabilir.

Bazı yeni başlangıçlar yapabilirsiniz ve beklentileriniz doğrultusunda adımlar atabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki zihin dağınıklığınızdan kurtulmanız gerekiyor. İşbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Bunu dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizde oluşan duygusal ekipleşmelerin çok iyi niyet taşımadığına inanıyorsunuz. Bu konudaki eleştirileriniz, bazı insanlarda size karşı bilenme yaratabilir.

19 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne başladığınızda Ay Aslan burcunda hareket ediyor. Kardeşiniz, akrabalarınız ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Sabah erken saatte meydana gelen Ay ile Jüpiter'in açısı eğitim hayatınızda şanslı bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Yazarlık yeteneğiniz varsa bugün yazdıklarınızı yayınlayın, birilerinin ilgisini çekebilir. Saat 02:03'te Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. 21 Mart'a kadar kariyer hayatınızda güçlendiğiniz, başarılarınıza başarı katacağınız bir dönem sizi bekliyor. İş değiştirmek istiyorsanız yeni işlere başvurmak için güzel bir dönemde olacaksınız. 16:50-17:46 arasında Ay hareketini boşlukta sürdürecek. Karşı tarafa attığınız mesajlar, mailler havada kalabilir. Sorularınız cevapsız kalabilir. 17:46 olduğunda Ay Başak burcuna giriş yapıyor. Akşam Başak burcunda 0 derecede 18:53'te dolunay meydana geliyor. Ailenizin içinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İletişim kurarken dikkatli olmalısınız. Aile bireylerinden birinin sağlık problemiyle ilgili destek olmanız gerekebilir. Sevgiler, Astromeri

19 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzen kurmak istiyorsun!Güneş, bugün burç değiştiriyor ve toprak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Kişisel meselelerini büyük problemler varmış gibi yaşayabilirsin. Biraz abartmaya müsait yapın bugün katbekat düzen ihtiyacı duymana neden olabilir. Lafı anlamadan, laf yetiştirmenin en doruk günü ilan edilebilir. Eski hikâyelerin telefonunun ekranına ya da mesaj tutuna düşebilir. ?Herkes ne yaptığımı, nasıl olduğumu bugün mü merak etti? diye kendi kendine söylenebilirsin. Özel hayatın vehayatındaki fikirlerin gelecekle ilgili önemli gelişmelere gebe olacak. Eğer yurtdışı firmasında çalışıyorsan bazı gelişmeler yüzünü güldürüyor.

19 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin aktif olduğu bugün beklediğiniz haberleri alabilmek için sınırları zorlayıp adımı ilk atan taraf olabilirsiniz.

19 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fikirlerinizin hız kazandığı, yeni planlar yapacağınız bir gündesiniz. Kısacası hareket halindesiniz. Yazışmalar ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara da zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

19 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki fikir uyuşmazlıklarında sakin kalmalısınız. Konulara düşünerek cevap verirseniz pişman olmazsınız.

19 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

19 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde sebepsiz öfke gelişebilir, ifadede seçicilik önemli. Öğleden sonra bilgilerini paylaşmayı bilen insanlardan destek görebilirsiniz.

19 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunun 0 derecesinde meydana gelen Dolunay sizin sezgilerinizi harekete geçirecek. Karşınızdakilerle konuşmaya gerek duymadan iletişime geçebileceksiniz. Aile dizimi, tarot, fal, enerji çalışmalarıyla bugün haşır neşir olmak istersiniz. Mantığın ağır bastığı konularda hayallerinizin peşinden gitmek pek akıllıca olmaz. Bu ikileme dikkat edin.

19 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı sahip olduğunuz sorumluluklar ve evdeki görevleriniz, bugün artış gösterebilirler. Artmasalar bile, karamsar yapınızdan ötürü onları gözünüzde büyütebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız bir eylemle ilgili pişmanlık da duyabilirsiniz.

19 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 56' 22" R
Ay
Koç
01° 12' 53"
Merkür
Koç
19° 24' 09"
Venüs
Boğa
06° 43' 55"
Mars
Koç
03° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 46"
Satürn
Balık
16° 58' 25"
Uranüs
Boğa
22° 36' 51"
Neptün
Balık
29° 02' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 06"
Lilith
Başak
23° 51' 14"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>