Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar moral durumunuz aşka elverişli değil gibi. Ama bu, onun size çıkan yolunu kesmeye yetmeyebilir. Bugünlerde karşınıza çıkacak olası gelişmeler, aşk yaşamınıza yön verecek.

Sıkı çalışmalarınız devam ediyor. Ama bir sonuç elde edebilmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Bir çalışma arkadaşınıza karşı güven dolusunuz. Arkadaşınız bu anlamda biraz ağır bir sorumluluk hissi içersinde.

İçinde bulunduğunuz sıkışıklık uzun süreli değil. İhtiyaçların sınırlanması gerekiyor. Bir yakınınızla ortak yatırımınızdan umduğunuz kazancı sağlayamayacağınız fikri sizi korkutuyor, ama umutsuzluğa kapılmayın.

Prensiplerinize bağlısınız. Bu bağlılığı yaşam biçimi haline getirir gibi yaşamanız sizi kimi durumlarda sıkıntıya sokabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Komşuluk türü bir ilişkinizde yaşanacak sevinçleri siz de gönülden paylaşacaksınız. Bu günü diğerlerinden ayıran bazı özellikleri olabilir. Bunları yaratıcılığınızla ortaya çıkartabileceksiniz. Yapay tavırları kolay algılayan bir yeteneğiniz var. Bu, önümüzdeki günler içinde çok işinize yarayacak. Kendinizi sınırladığınız konular, izin için tehlike içermiyor.

11 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:58-12 Eylül saat 04:17 arasında Ay-Boşluk etkisi altında Perşembe günümüz başlıyor. Bu süre içinde duygusal olarak bizi etkileyen, kendimizi güvende hissetmememize yol açan her durumu hassasiyetle ele alabiliriz. Aslında haklı sebeplerimiz vardır. Fakat dış dünyadaki insanların anlaması pek mümkün değildir. Kendimiz veya ailemizi ilgilendiren konulardaki tüm eksikler ve hatalara isyan edebiliriz. Boşluk etkisi altında tabii ki sakin olmamızda yarar var. Saat 18:03 Güneş-Satürn görünümü, boşluk saatlerine denk geldiği için, çalışma hayatımızı ve kişisel çıkarlarımızı ilgilendiren konularda daha bilinçli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmamızda yarar var. İş konuları, sağlık, maddiyat meseleleri birkaç gün boyunca bir hayli vurgulanacaktır. Ancak, sadece kendi bakış açımızla hareket etmeyelim. Titiz dikkatli bir şekilde olan bitene bakalım.Günün tüm olumlu gelişmeleri sizlerden yana olsun. Her zorlukta mutlaka bir kolaylık vardır. O güzellikler her dem sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim sizin için elzem gibi görülebilir, fakat duygusal konularda takıntılarınızdan kurtulamıyorsunuz. Bugün Ay; size bazı konularda kararsızlıklar ve gizem sunuyor. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz kişiyle ilişkileriniz kuvvetlenebilir, keyifli aktivitelerde bulunabilirsiniz. İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Tercih ettiğimiz konularda ilerleme sağlayabileceğimiz fırsatlara açık bir iki günlük süreç. Dolayısıyla, belli bir hedefiniz, projeniz, aşk hayatınızı ilgilendiren bir konu ya da faklı girişimleriniz konusunda aklınıza gelen ani fikirler çoğalırken ya da ani beyin fırtınaları sonucunda hatırladığınız amaçlarınıza ulaşmanıza katkısı olabilecek kişiler, kaynaklar veya bilgiler anlamında farklı şanslara sahip olduğunuzu görebilirsiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve neşeli bir gününüzdesiniz. Yüksek enerjinizi sportif faaliyetlerle dengelemeniz daha yerinde olabilir. Yaşam tarzınızda ve yakın ilişkilerinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Sevdiğiniz konulara daha fazla zaman ayırabilir, isteklerinizi daha rahat dile getirebilirsiniz. Beraberliğinizde daha tutkulu olacaksınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SIKINTI yaptığınız bir konunun bir şey yapmanıza gerek kalmadan hallolacağını görüp seviniyorsunuz. Aynı konuda yine hata yapmayın.

11 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 32"
Ay
Kova
20° 56' 15"
Merkür
Koç
17° 42' 58"
Venüs
Boğa
03° 17' 05"
Mars
Koç
01° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 47"
Lilith
Başak
23° 32' 36"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>