Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son birkaç günün gergin ortamından kurtulup ilişkinize yönelmek isteyebilirsiniz. Bugün sevgi konusunda bazı değişiklikler gündeme gelebilir. Sevdiğinize bir sürpriz yapabilirsiniz.

Huzursuz bir ruh yapısına sahip oluşunuzyaşantınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Yakınlarınızdan da bu konuda büyük bir destek görüyorsunuz. İletişim ile ilgili konulara ağırlık vermek isteyebilirsiniz.

Boğa dan aldığınız olumlu etkiler, size ideallerinizde gerekli cesareti verirken fazla enerjinizi olumlu bir şekilde dengelemeniz konusunda uyarıyor. Risk almaktan çekinmeyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

Bugün özellikle öğleden sonra büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Esnek olmaya gayret etmeniz sorunların büyümesini engelleyecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir ve alım satım ile ilgili konular gündeme gelebilir. Günlük hayatınızda yapabileceğiniz ufak değişiklerle son derece verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir. Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

9 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay etkisi altına giriyoruz. Bu Dolunayın anlam ve önemini her zaman olduğu gibi, önemli görünümler çerçevesinde ele alacağım. Saat 03:06 Ay-Chiron kavuşumu, bu Dolunayın ruhsal anlamda rahatlık, kendimizle iç temasımız, benliğimizle yeniden bütünleşmemiz anlamında kıymetli olduğunu vurguluyor. Çeşitli teknikler öğrenebilir, uygulayabilir, kendimize özen gösterebiliriz. Bunların tümü rahatlatıcıdır.Saat 04:38 itibariyle Balık burcunda oluşacak Dolunay,  tüm sıkıntılardan, sorunlardan, çatışmalardan uzak durma arzumuzu işaret ediyor. İnsan çoğu zaman, hem bedenen hem ruhen nasıl da yorgun düşüyor. Koşturmaca içinde sabahtan akşama kadar bitkin düşüyoruz.  İşte bu bu Dolunayda  bir yanımız geri çekil, içine dön ve rahatla diyor. Bu rahatlama kimileri için, dua, zikir, meditasyon, terapi, masaj gibi uygulamalar şeklinde denenebilir. Ancak diğer yandan çalışma hayatı, sağlığımız, günlük hayattaki koşturmalarımız, derleyip toparlamamız gereken işlerimiz var. Bu mecburiyetler zorlayıcı gelebilir bize. İşimizde problemler varsa, işsizlik sorunu yaşıyorsak, zor bir ortamda çalışıyorsak, ona ağam buna paşam demek zorunda kalıyorsak ve bu yüzden mutsuzsak şöyle bir oturup düşünmeliyiz. Çünkü hem şikayet edip hem de şikayetlerimize çareler üretmiyorsak kendimizi kurban durumuna düşürmüş oluruz.Saat 08:19 Ay-Satürn görünümü bu Dolunayınveya ortaklaşa olan maddi meselelerin ele alınmasında önemini gösteriyor. Bu meselelere ciddi anlamda eğilmemiz, bu konularda problemlerimiz varsa gözden geçirmemiz lazım. Kredi, borçlar, beklenen destekler, paylaşımların dikkatlice ele alınması, iç huzurumuz anlamında önem taşıyor. Ne hakkımız yensin ne de biz başkasının hakkını yiyelim.Saat 22:10-10 Eylül saat 02:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Duyarlılığımız nedeniyle yanlış kararlar vermeyelim. Bu Dolunay ikili ilişkiler,hayatımız ve kişisel anlamda yapmak istediklerimiz yönünde duygusal düşünmemize sebep olabilir. Oysaki çalışma hayatımız ve duyarlı olduğumuz konularda bilinçli bir gözden geçirmede bulunursak yanlışa düşmeyiz, boş yere üzülmeyiz. Tabii ki başkalarının fikirlerine de bu Dolunayda saygı göstereceğiz. Ancak kendi düşüncelerimizden de vazgeçmeyeceğiz. Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yenileme ihtiyacı içindesiniz. İlginç ve özgür fikirler üreterek, duygusal enerjinizi ortaya dökeceksiniz. Bireyselliğinizi belirginleştirecek çalışmalar içine girebilir ve bu konuda çevre desteği isteyebilirsiniz. Aile ilişkinizde yoğunluk söz konusu. Onların sorunlarıyla ilgileneceksiniz.

9 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı,hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir. Gizli konuların açıklığa kavuşabileceği beş günlük süreç. Gün içerisinde gerektiği zaman gerektiği yerde olmayan kişiler nedeniyle gerilim yaşanabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, Balık burcunda meydana gelen dolunay bazılarımızı hassaslaştırabilir. Söylenen cümleler yaraları kanatabilir, yaralayıcı olabilir, geçmişte yaşananların hatırlanmasına neden olabilir veya diyalogları gerebilir. Önemli konuları konuşurken yanlış anlaşılmamaya özellikle dikkat etmekte fayda var. Zaten tünelin sonundaki ışık kendini göstermeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren, umutlu olmak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel sınırlarınız ve kendinize yön belirleme konularında içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Daha kırılgansınız. Ancak kendinize odaklanmalı ve bastırılmış duygularınızla yüzleşmelisiniz. Öte yandan farkındalık geliştirme açısından son derece önemli fırsatlar söz konusu olacak. Yaşadıklarınızı farklı bir gözle değerlendireceksiniz.

9 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ insan ilginize duyarsız kalıyor ve sizden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Duygularınızla değil mantığınızla hareket etmelisiniz.

9 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

9 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 58"
Ay
Kova
26° 08' 16"
Merkür
Koç
17° 54' 30"
Venüs
Boğa
03° 44' 17"
Mars
Koç
01° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 35"
Satürn
Balık
16° 46' 08"
Uranüs
Boğa
22° 28' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 01"
Lilith
Başak
23° 35' 03"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>