Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda çok dikkatsiz davranıyorsunuz ve sevgilinize karşı bazen anlamsız tavırlar sergiliyorsunuz. Bu duruma ilişkinizin sürmesi için dikkat etmelisiniz. İyice düşünün.

İş hayatınızda yorucu ve sıkıcı günler geçiriyorsunuz. Bu durum psikolojinizi olumsuz yönde etkiliyor. İş saatlerinin dışında kendinize bazı sosyal etkinlikler seçmelisiniz.

Alış verişe harcadığınız paralar yüzünden acil ihtiyaçlarınızı karşılayamayacak duruma geldiniz. Özellikle taksitli alış verişlerden kaçınmalısınız.

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz ve bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Bu konuda soğukkanlı davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için oldukça kazançlı bir Pazartesi günü olacak. Yeni ortamlara girebilir yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Girdiğiniz bu ortamlarda etkileme gücünüzü kullanabilir ve bazı kimseleri etkileyebilirsiniz. Ailenizden alacağınız bazı haberler olabilir. Bu haberler genelde olumlu olacaktır. Dostlarınızdan beklediğiniz haberler bugün size ulaşamayacak.

14 Kasım 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz saat 05:05 Güneş-Jüpiter görünümüyle başlıyor. Ortaklık kurduğumuz insanlar veya partner aracılığıyla zenginliğe kavuşmak arzusunun işaretçisidir. Bu görünüm bazı Koçlar için, bir mirasın pay edilmesi veya başkalarından gelebilecek desteklere güvenilmesi yönünde de etki eder. Ancak bu denli güvenmek doğru mudur, hakikaten gerçekleşmesi mümkün müdür diye bakmak lazım. Kimi Koçlar için, hissenize düşen bir paranın elinize geçme aşamasında yaşanabilecek engelleri de işaret edebilir. Sabırlı olmakta yarar vardır. Bugünlerde borçlanma konusunda dikkatli olmanız gerekir. Aslan-Akrep burçları arasında oluşacak  sondördün saat 17:15 itibariyle gerçekleşecektir. Aşk hayatınız, çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz gibi konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, takdir edilmek arzunuz yoğundur. Bunu sağlamak için farklı ve özel yanlarınızı ortaya koyarak dikkati çekmekten hoşlanabilirsiniz. Bu ister popülerlik ister fiziksel isterse cinsellik anlamında olsun farketmez. Burada önemli olan ne kadar güçlü biri olduğunuzu dışa karşı göstermektir. Size göre diğerlerinden oldukça özelsinizdir ve bunun mutlaka kabul edilmesi gerekir. Bu bakış açınız nedeniyle  sizi hiç kimsenin tuhaf veya kendini beğenmiş birisi olarak görmeye hakkı yoktur. İstediğiniz şekilde düşünmekte özgürsünüzdür. Ancak bu özgürlüğün abartıya kaçması halinde itici bulunmanız mümkündür. Hangi hallerde bu geçerlidir? İstekleriniz konusunda inatlaşmanız halinde. Benim dediğim olacak, benim düşüncelerim doğru, şunu yaparsan bendensin yapmazsan gidersin tarzında bir baskı uygularsanız durum değişir. İlişkiyi bir meydan savaşı haline getirmek, hep haklı olmaya çalışmak gibi. Bu sadece aşkta değil, çalışma hayatının içinde de geçerlidir. Sizinle aynı düşünmeyen, aynı şekilde çalışmayan kişiler üzerinde denetim uygulamak, illa zirvede olmak ve çevrenizdeki kişiler tarafından sürekli pohpohlanmayı beklemek. Şunu unutmayalım ki, bizi kimsenin yönetmesi mümkün olmadığına göre bizim de başkaları üzerinde egemen olmaya çalışmamız yanlıştır. Ayrıca kin ve intikam duyguları enerjimizi bir kurt gibi kemirir. Bütün bunlara gün boyunca biraz dikkat vermemiz gayet iyi olur. Huzur en kıymetli hazinemiz. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

14 Kasım 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bugün Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor ve siz, yeni yaşantınıza olumlu bakmalısınız. Sizin için anlamlı bir gün.

14 Kasım 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda yanlış anlamalara açık günler. Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız. Özgüvenli olmanız durumunda bazı sorunları çözmenize yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Mars ve Uranüs arasındaki sert açı, gerilimi, saldırganlaştırıcı, öfkeyi tetikleyen ortamları, asi tavırları olan veya meydan okuyan kişileri ya da grupları iyice ortaya çıkartabilir. Ani gelişmeler, beklenmedik olaylar, ortaya çıkan bilgi ve haberler veya ilişkilerde ani parlamalara bağlı gerginlikler ya da kopuşlar da gündemde olabilir. Patlamaya hazır ve kontrolü zor bir enerjiyle karşı karşıyayız(8 Ekim, 2 ve 6 Kasım tarihli yazılarımda bugünlerde kendini gösterebilecek ülkemiz ve dünya genelini kapsayan olasılıkları daha net görebilirsiniz). Geri dönüşü olmayan hatalara veya yanlışlıklar yapmaya açık birkaç gün. Ortaya çıkan bilgiler, ele geçen haberler, ufak tefek kazalar gündemimizde olabilir. Anahtarı evde unutursanız sorun yok, ama doğalgazı açık unutup, eve de sigarayla girerseniz Allah korusun! Ya da paraları yanlış hesaba transfer etmek, bilgisayarın kamerasını ya da yöneticilerinizle konuşup telefonu açık unutmak v.b aman aman! Özellikle bugünlerde, yasak olmasına rağmen düğünlerde havaya ateş eden arkadaşların yakınında bulunmamakta, yanıcı, kesici ve patlayıcı maddelerle ilişkilerde güvenliği ön plana almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Kasım 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi öne çıkarmak ve kişisel atılımlarda bulunma arzunuz kuvvetleniyor. Ancak bu arzunuzu takıntı haline getirmemelisiniz. Romantik konularda oldukça şanslısınız. Bazı yatırımlarınızdan yana kazançlarınız olabilir. Ancak kazandıklarınızı ölçüsüzce etrafa savurma eğiliminde olabilirsiniz. Bu kadar eli açık olmayın.

14 Kasım 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Koçlar bir türlü netleşmeyen bir beraberlik içindeyseniz sadece yüreğinizin sesiyle değil mantığınızla da hareket etmelisiniz.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

14 Kasım 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 27' 18" R
Ay
Aslan
16° 35' 41" R
Merkür
Koç
28° 52' 03"
Venüs
Boğa
18° 50' 47"
Mars
Koç
10° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 49"
Satürn
Balık
17° 43' 53"
Uranüs
Boğa
23° 11' 06"
Neptün
Balık
29° 18' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 40"
Lilith
Başak
24° 56' 42"
True Node
Koç
14° 52' 46"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>