Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda günün ilk yarısı sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli sorunlar çıkabilecektir. Özellikle fazla düşünmeden tepkiler verme eğiliminiz sevdiğiniz insanla bazı sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal açıdan oldukça istikrarlı olacaksınız. Duygusal güvenlik ihtiyacını içine girebilirsiniz ve bu eğiliminiz tüm yaşamınızda kendini gösterecektir. Yaşamınızda yenilikler yapmaktan uzak duracaksınız ve tutumlarınız daha çok istikrarlı olacaktır.

İş yaşamınızda sabah saatleri oldukça enerjik olacaksınız ve bazı yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Çevrenizde yeni diyaloglar kurulacaktır ve genel bir hareket olacaktır. Aynı anda birden çok konuyu düşünecek ve birden çok konuyla ilgileneceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok sakin hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeni girişimlerden uzak duracaksınız. Günün ilk yarısında acele hareket etme eğiliminden uzak durmalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri oldukça rahat olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz.

Yeni iletişimler kurma anlamında ani kararlar verebilirsiniz. Ancak bu kararlarınızı sabah saatleri uygulamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz ağırdan aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz kaybedilmiş bir şey yok. Konuyu yakın takibe almanızda yararlar var. Akraba ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekiyor. Yoluna girdiği düşünülen bazı ilişkilerden birkaç güne kalmadan bazı umut kırıcı haberler gelebilir.

14 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 08:58 Güneş-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizi, arkadaşlıklarımızı, hedeflerimizi merkezimizde tuttuğumuz sabah saatlerinde sorumluluk hissimiz yüksek. İşlerimizi başarılı bir şekilde yapabiliriz. Saat 13:51 Ay-Venüs karşıt görünümü, kendinize olan güveniniz ve duygularınızın farkında olduğunuzun işaretidir. Durum böyle olunca, ister partnerinizle isterse başka biriyle olsun aranızdaki her türlü görüş alış verişinizde çıkarlarınızı iyi kollamanız anlamına gelir. Saat 21:09 Ay-Merkür görünümünde, hem özel hem de toplumsal ilişkilerimizde iletişimi bilhassa önemseyelim. Yenilikleri mercek altına alarak gözden geçirelim. Sevdiklerimizle nice mutlu 365 günlere erişmemiz dileğimle,

14 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının yeniden yeşerdiğini görecek ve özellikle karşındakine daha fazla güvenmeye başlayacaksın. Yoğun bir gün seni bekliyor.

14 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün günlük işlerinizin yada sorumluluklarınızın üzerinize fazla gelmesi sizi gerebilir. Kariyeriniz ile ilgili mücadeleci tavrınız sizi bazı konularda otorite figürlerinin karşında haklı çıkartabilecek. İş görüşmeleriniz,projeleriniz veya mülakatlarınız ile ilgili olumlu gelişmeler bugün size iyi gelecek.

14 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konulara uyumlu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı temkinli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Gün içinde kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Teknik konulara çözüm getirebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak sizi de rahatlatabilir.

14 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz gelişmeler oluşmaya başlıyor ve sizin için bütün bunlar sürpriz niteliğinde olabilir. Ancak ilişkilerinizde biraz daha anlayışlı davranmanız gerekiyor. Daha önce istediğiniz ve harekete geçtiğiniz halde yavaş gelişen işler şimdi hareketleniyor ve siz de canlanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilir ve çevrenizi etkileyebilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak hem özel hayatınız hem deyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, teklifleri değerlendirebilir ve isteklerinizi daha rahat aktarabilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler ve hukuki konularda çevreniz sizi destekleyecek. Önemli kişilerden fayda sağlayabilecek ve bu sayede gelişiminizi artıracaksınız.

14 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler, duygusal yoğunlaşma ve sosyalleşme konusunda açılım sağlayabilirsiniz. İlişkinizin gidişatında dengeye ulaşma fırsatlarını bulabilirsiniz.Ortaklığa sahipseniz amaçlarınızı gözden geçirip uyumlu bir şekilde ileriye bakabilmek ve yeni projeleri tasarlamak adına önemli enerjilere sahip olacaksınız. Özel ilişkinize odaklanmak veya ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki başlatmak için çok ideal bir zaman dilimindesiniz. Toplumsal proje ve ilişkileri sorumluluk ve bilgi birikimiyle halledilmesine uygun bir yapıdasınız.

14 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızın herhangi bir alanında kurduğunuz ortaklıklarda, ortaklarınızla olan iletişiminiz ön plana çıkacaktır. Ciddi konular üzerinde uzun uzun konuşmanız, sorunları tartışmanız, fikir ayrılıklarını çözüme kavuşturmanız mümkündür.

14 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 33"
Ay
Kova
23° 07' 17"
Merkür
Koç
17° 47' 45"
Venüs
Boğa
03° 28' 31"
Mars
Koç
01° 16' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 36"
Satürn
Balık
16° 45' 02"
Uranüs
Boğa
22° 27' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 18"
Lilith
Başak
23° 33' 38"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:13

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>