Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçebilirsiniz. Kıskançlığı ilişkide bir ihtiyaçmış gibi yaşıyorsunuz.

Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız. Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyenarkadaşlarınızın desteğini kabul edeceksiniz.

Bütçenizdeki denge küçük kıpırdanmalara karşı da duyarlı. Bazı sürpriz harcamalar küçük birikiminizi etkileyebilir. İstemeseniz de bu harcamaları yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kullanılmaya açık olduğunuz bir oluşum içine katılmanız istenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Küçük küçük projeler de yaşamınızı doldurabilir. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Zaman, zaman başınıza buyruk kararların aşamasına geliyorsunuz, fakat uyarılara duyarlı oluşunuz sizi riskten koruyor. Bugün yine bu tür davranışlar gündeme gelebilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 04:50 Ay-Pluto görünüm etkisinde her duruma gerçekçi şekilde bakmanın önemi büyük. Köklü, sağlam ve güvenilir olanı tercih etmeliyiz. Eğreti duran, sadece bir hevesle verilen kararların kalıcı olmayacağını bilelim. Saat 12:26 Ay-Güneş görünümü, gönlünüzde huzuru, ailevi konularda güvenlik arzunuzu dengeli ve olumlu yönde destekleyen güçlü bir enerjidir. Bağlılık duyduğunuz her kim ve her ne varsa ona doğru çekilmenizi, onunla mutlu olmanızı sağlar. Kendinizle çelişmezsiniz. Siz sevgi, şefkat ve güven istiyorsunuz. İşte bunları dış dünyadan talep etmek yerine, önce kendi içinizde bulmanızda bu enerji size destek olacaktır. Saat 13:08 Ay-Satürn görünümünde, ruh dünyamız gayet hassastır. Hayatın zorluklarından kaçmak isteriz. Ancak sorumluluklarımız var ve bunları yerine getirmek için, bilgilenmemiz, kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Saat 20:00-15 Temmuz saat:02:52 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Olur da bir şeyler sizi duygusal anlamda zorlarsa, şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Saat 23:46 Merkür-Jüpiter görünümü, kendimizi gayet güçlü bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Bu ifade tarzı sağlıklı ve olumlu şekilde değerlendirme yapmanızı, analizde bulunmanızı, isteklerinizi kabul ettirmenizi, fırsatları yerinde kullanmanızı sağlayıcıdır. Aşk hayatınızla ilgili konularda uzlaşının işaretçisi olan bu görünüm yeni bir aşkı veya var olan ilişkinizi olumlu yönde destekleyicidir. Zihnimizi rahatlatır, fikirlerimizi dışa yansıtmamızı sağlar. Doğru teşhiste bulunulmasında bu görünüm faydalıdır. Böylece sağlığımızla ilgili tedaviler şifaya kavuşur. Tabii ki Ay-boşluk etkisinde gerçekleştiği için evlilik, para ve çalışma hayatımızla ilgili konularda biraz daha dikkatli hareket edersek yanlış bir karar vermemiş oluruz. Gün boyunca tüm işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşmanız dileğimle, Astroloji Danışmanı

14 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde düşünceli tavrın, dalgın davranmana neden olabilir. Zevklerin, becerilerin ve ilişkilerin ön planda olacak.

14 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapılan bazı hatalardan ders almanın zamanı. Eski bir arkadaşınızla karşılaşabilir. Yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular, başkaları için yapacağınız hizmetlerde olabilir. Kardeşlerinizle ilgili bir konuda daha fazla mücadele vermeniz gerekebilir. Eğitsel konular gündeme gelebilir. Hırs yaptığınız işlerinizi yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz.

14 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

14 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi çok güzel ifade edebileceğiniz, kelimelere dökebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve kişiliğinizin renkli ve canlı yönlerini konuşmalarınızla, anlatımınızla gösterebileceğiniz bir gün olabilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda etkili şanslar ayağınıza gelebilir. Olayları abartma enerjisiyle, negatif olanı da büyütmeyin ve olumlu enerjilerle yolunuzda ilerleyin.

14 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songününde canınız tembellik yapmak istese de maalesef böyle bir lüksünüz yok. Zira uluslararasıyla ilgili konular, yabancılar, medya tanıtım faaliyetleri, seyahatler, resmi evraklar, veya eğitimlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ani bir seyahat gündeme gelebilir.

14 Temmuz 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 57" R
Ay
Başak
18° 54' 47"
Merkür
Boğa
02° 16' 46"
Venüs
Boğa
22° 10' 41"
Mars
Koç
12° 54' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 09"
Satürn
Balık
17° 55' 06"
Uranüs
Boğa
23° 20' 32"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 57"
Lilith
Başak
25° 14' 43"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>