Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı tarafın da sizinle aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel. Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmamalısınız. Hissettiklerinizi açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli.

Garip bir şekilde şansınızı erteliyorsunuz. Verimsiz bulduğunuz toplantıları verimli hale getirmek biraz da sizin elinizde. İlerde daha iyi değerlendireceğinizi düşündüğünüz fırsatlar, elinizden kayıp gidebilir.

Haklı endişelere dayalı küçük hesaplar, çapınızı aştığı düşüncesiyle bazı büyük fırsatları kaçırmanıza neden oluyor. Bugünlerde kısmi rahatlamalar getirecek para girdileriniz var.

Uzun bir kararsızlık döneminden sonra yeni yeni ilgi duymaya başladığınız bir oluşum, esas olarak dışardan itelemelerle sizi bir anda içine alabilir. İyi düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde bir özleminizi gidereceğiniz yolculuğunuz var. Bugün soğukkanlılığınız, biraz hesapçı davranışları daha net yakalamanızı sağlayabilir. Çözümsüz gibi görünen bir sorunun görüşülmesinde alacağınız tavır oldukça önemli olacak. Takıntılarınızla tartışmalar çıkartabilir, ya da kıvrak zekanızla esnek bir şekilde neticeler alabilirsiniz.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Çarşamba günümüz, saat 06:07 Ay-Uranüs görünümüyle başlıyor. Mesleki ve özel hayat, ilişkimiz ve kişisel girişimlerinizle alakalı konularda hem hassasız hem yenilikten yanayız. Mücadele etmek zorunda hissediyoruz kendimizi. Sisteme ve haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Değerlerinize son derece önem verdiğiniz için, birileri bunları hafife aldığında ve size baskı uygulandığında pek sabırlı olmazsınız. Saat 06:11 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, ilişkileri güçlendirici, uzlaşı ve barış dolu yaklaşımların işaretçisi ve problemlerin ortadan kaldırılması adına her iki tarafın da adil düşünmesini sağlayıcı olumlu bir enerjidir. Saat 10:19 Güneş-Mars görünümü,veya özel ortaklıkların kurulması, güçlendirilmesi, bu yönde atılmış adımların tekrar gözden geçirilerek eksiklerin tamamlanması yönünde enerjimizin yüksek olduğunu gösteriyor. Cesuruz ve amacımızın farkındayız. Fırsatları doğru anlamda değerlendirebilecek güçteyiz. Saat 21:35 Ay-Satürn görünümü, aileniz, eviniz ve çıkarlarınız söz konusu olan her durumda  güvenliğe önem vermenizi sağlar. Saat 22:11 Yengeç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan ilişkimizle ilgili konularda adil bir paylaşımın olmasını isteriz.  Diğer yandan kendimizi güvence altına almaktan yanayız. Ancak burada partnerinizle aranızdaki paylaşımın önemi büyük. Eğer düzgün bir ilişki yaşanıyorsa zaten bir sorun yok. Partneriniz adil davranır siz de kendinizi güvende hissetmenin huzurunu duyarsınız. Ancak ilişkisinde sorunları olanlar açısından zorlayıcı bir gün. Çünkü partner ortalama davranırken, siz aradığınız ve ihtiyacınız olanı elde etmekte zorlanırsınız. Kafanızın içinde bir çok soru cevap bekler. Ancak o cevapları almak zordur. Size öyle bir güven vermelidir ki,  siz onunla aynı yolda yürümenin hazzını yaşayın. Sanki her şey ona bağlı gibidir. O seviyorum derse, rahatlarsınız. O size sarılırsa mutlu olursunuz.  Burada yapılması gereken güveni, önce kendi içinizde oluşturmaktır. Bir başkasına bağlı olmamalı sizin mutluluğunuz. Lütfen bu ayrımı iyi yapınız. Gönlümüzden geçen her ne varsa, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Mesleki konularda işlerinizin yavaşlamasını fırsat bilerek, ihmal ettiğiniz konuları gündeme getirmelisiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir. Hoşunuza gidecek bazı olaylar gerçekleşmek üzere. Tüm burçlar için gün geneli: Normal şartlar altında oluşmayan bazı durumları ya da koşulları zorlamak yerine, kendi görüş, pozisyon ya da fikirlerinizin dengeye oturacağı ya da göz önünde bulundurulmaya başlayacağı anı bekleyip, o şekilde harekete geçmenizde fayda var. Bazı konulardaki isteksizliğinizi veya bazı düzenleme ya da anlaşmalara hız verme konusundaki kararsızlığınızı gözden kaçırma(ev satın alma, avukat veya psikolog bulma, danışma veya bir anlaşmanın kurallarını belirleme v.b) eğilimindeyseniz, bazı anlaşmaları gözden geçirmeye zorlanabileceğiniz veya bazı konularda harekete geçmenizi engelleyebilecek olayların yaşanmaya devam edebileceği iki dolu dolu hafta kalmış olabilir.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişe yönelik bazı meseleler tekrar gündeme gelebilir. Bu konulardaki bazı sıkıntıların dengenizi bozmasına izin vermemelisiniz. Önceliklerinize bağlı kalın ve aceleci davranmayın. Eve dair uğraşlarınızı tamamlamak için uygun bir gündesiniz. İşlerinizi ertelemeden halletmeye bakın.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

VEFASIZLIKLARINDAN dolayı dostlarınızdan şikayetçi olabilirsiniz. Unutmayın sizi gerçekten sevenler hep yanınızda oldu şimdiye kadar.

15 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

15 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 53"
Ay
Kova
19° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 40' 01"
Venüs
Boğa
03° 09' 53"
Mars
Koç
01° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 03"
Satürn
Balık
16° 43' 44"
Uranüs
Boğa
22° 26' 52"
Neptün
Balık
28° 57' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 27"
Lilith
Başak
23° 31' 58"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>