Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Oldukça yoğun duygular yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu duygularınızı daha çok kendinize saklamak eğiliminde olacaksınız. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Daha çok kendi isteklerinizi kabul ettirmeye çalışacaksınız ve bu konuda ısrarcı davranacaksınız. Sevdiğiniz insanla birlikte alacağınız kararların sonuçları genel olarak verimli olacaktır.

Daha önceden başlattığınız çalışmalarınıza bugün devam edebilirsiniz ve yarım kalmış bazı işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu küçük bazı başarılar kazanmanızı sağlayacaktır. Başarılı olma isteğinizde genel bir artış olacaktır ve enerjinizin önemli bir kısmını işinizle ilgili konulara yönlendireceksiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz ve bu konulardaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle finansal anlamda sağlıklı kararlar alabileceksiniz.

Bugün kendinizi bir çok açıdan güçlü hissedeceksiniz ancak çevrenizdeki insanlara karşı baskıcı tutumlarınızı sizin için zarar verici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşamı özel zevklerinize yönelik uğraşlar başında değerlendirebilirsiniz. Habersiz gelecek bir konuğunuz var. Bu konukla önemli alışverişleriniz olacak. Bir akrabanızın ilişkilerindeki özensizliğini sorun ediyorsunuz. Bununla ilgili toplu görüşmeler içine girebilirsiniz. Bugünlerde kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, ailemiz, sosyal yaşantımız ve aşkın önemini vurguluyor. Her ne kadar başımıza buyruk hareket etmek istesek de, bu Tutulmada duygular, hayaller çok fazlasıyla etkili. İlişkilerimizde, proje ve planlarımızda mantığın sesinden ziyade duygularımıza kulak vereceğiz. Ailemizin bize ihtiyacı varsa, sevgilimiz veya çocuğumuzun bizden beklentisi varsa, bunu görmezden gelmeyeceğiz. Bu yüzden hassasız. Bu Tutulmahayatındaki sorumlulukları, yapılması gerekenleri ve sizin bunu ciddiye almanızı söylüyor. İster istemez işin içine duygular giriyor. Fedakarlık, empati ve başkalarının hayatımızdaki önemi artıyor. Yaşadığımız toplum ve içinde bulunduğumuz şartlar da hesaba katılınca, bir yanıyla hedefe yönelik şekilde işlerimize bakacağız, diğer taraftan başkalarını memnun etmenin hazzını duyacağız. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini herkese dayatmak isteyeceğin bugün adalet arıyorsun. Tarzın ve duruşundan etkilenen insanlar var.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eski dostlarınızla bir araya gelmek, onlarla görüşüp sohbet etmek isteyebilir ve geçmişte yaşadığınız güzel günleri hep beraber yâd etmek isteyebilirsiniz. Bu sohbet sırasında bir dostunuzun sorununa çare bulmanız istenebilir. Dostlarınız siz fark etmeniz bile en çok bu yönünüzü seviyor olabilir. Bu arada karşılığını alamadığınızı düşündüğünüz manevi destekler için de kendinize ekstra stres yaratmayın derim. Aslında kimseden bir şey ummadan ilerlemek sizin güçlenmenizi sağlıyor.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dostlarınızda sosyalleşerek keyifli vakit geçireceğiniz yerlere gitmek size iyi gelecektir. İletişiminizde net olmaya, kafa karıştırıcı ifadeler kullanmamaya dikkat edin. Odaklandığınız konular üzerinde bazı sonlanmalar, bitişler olması muhtemel. Sosyal gruplar ya da arkadaşlıklarınız içinden destek görebileceğiniz bir gündesiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Toplum, gruplar, popülerlik, arkadaşlar, sizi koruyan yakınlar, destek verenleriniz umutlar ve projeleriniz ile ilgili konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak pozitif ya da negatif gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak hem özel hayatınız hem deyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, teklifleri değerlendirebilir ve isteklerinizi daha rahat aktarabilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün değişik düşünceleriniz daha fazla ön plana çıkabilir. Sosyal ortamlarınızda farklı konuların, konuşma ve görüşmelerin üzerine eğilebilirsiniz. Gizli olaylar ilginizi çekecek.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması arkadaşlık alanınızda önemli gelişmelere ışık tutar. Bazı arkadaşlarınızla yollarınız ayrılabilir. Grup projelerine adım atmak, liderlik etmek için son derece canlı bir gün yaşayacaksınız. Bu dönem önümüzdeki altı ayın habercisi olacaktır.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınız canlanacak olsa da, günün ana konusu seyahatler olabilir. Yapacağınız yolculuklar, size hem sosyal, hem de kariyer fırsatları sağlayabileceği gibi, ilişkilerinizi geliştirmeniz veya yeni ilişkiler kurmanıza da yarayacaklardır.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 32' 40" R
Ay
Yay
16° 01' 57"
Merkür
Koç
16° 06' 47"
Venüs
Koç
27° 20' 46"
Mars
Balık
27° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 01"
Satürn
Balık
16° 18' 34"
Uranüs
Boğa
22° 10' 43"
Neptün
Balık
28° 49' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 26"
Lilith
Başak
23° 00' 32"
True Node
Koç
15° 29' 17"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>