Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin duygusallığınıza, beklentilerinize ayak uydurduğu söylenemez. Yine de onu suçlamanızın bir yararı yok. O da sevgisini, ilgisini böyle gösteriyor, bunu sorun haline getirmeyin..

Ayrıntılara boğulup, bütünü göremiyorsunuz bazen. Bu, hem size zaman kaybettiriyor, hem de çevrenizdekilerin sabrını taşırıyor. Tamam, mükemmeliyetçilikyaşamında önemli ama her şey gibi onun da fazlası zarar.

Bazen çok dikkatli, bazen de savruksunuz. Bugünler savruk olduğunuz günler. Bugün para harcarken dikkat etmeniz gerekebilir. Avans çekmeniz gerekebilir. Tedirgin olmanıza gerek yok, istediğiniz avansı alabilirsiniz.

Çevrenizdekilerle ilişkinize pembe gözlüklerinizi bir kez çıkarıp, kara gözlüklerle bakmayı deneyin. Yakınınızda pek de dost olmayan birini fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır kuyunuzu kazmak isteyen biri bugün yine işbaşında. Siz hiç farkında olmadığınız için, o istediği gibi at oynatıyor. Artık durumu anlamanız ve kendinizi korumanızın zamanı geldi de, geçiyor bile. Olmadık kişilere şüpheci davranırken, en yakınınızdaki düşmanı göremiyorsunuz. Aşk, iş, sağlık, para, hepsi yolunda da, şu dost bildiklerinizden çekeceğiniz var.

16 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 04:42 Ay-Uranüs görünümü, dış dünyada ılımlı düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuz bir hayli yüksektir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmayız.Saat 05:45-14:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemli girişim ve ilk adım niteliği taşıyan kararları bu saat dilimi içinde mutlaka gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim.  Saat 14:52 Ay-Kova burcu geçişiyle, problemlere son derece pratik ve akılcı bir şekilde yanaşabiliriz. Bulduğumuz çıkış yolları hakikaten ilgi çekicidir.   Ancak herhangi bir engelle karşılaştığınızda hiç pes etmeyiniz. Çünkü her engel, kişiyi daha fazla cesaret aşılayıcıdır. İnancınızı koruyunuz. Bazen rutin hayatın neden olduğu baskılar durdurucu olsa da, biz kendimize inanıyorsak hiçbir şey bizi yolumuzdan çeviremez.Saat 18:16 Başak burcunda gerçekleşecek Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, gelişim yolunuzda bir adım, bir karar, bir dönemecin aşılması halidir. Kadersel planda zaten var olan gelişim basamağının atlanması gibidir. Verimli bir hayat sürebilmek için, çalışma hayatınız,verimliliğiniz, sağlığınızla ilgili konulara daha bir önem vererek, gerekli ve gereksizleri ayıklayarak kendiniz için yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Pes etmek kolaycıların işidir. Mücadele etmek ise, cesurların. Siz bir Koçsunuz ve öncüsünüz. O zaman gelişmek, büyümek için size destek veren, gelişim yolunu işaret eden bu kavuşumdan yararlanabilirsiniz. Saat 23:23 Güneş-Uranüs görünümü, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizi, aşkı gönlünüzden geldiği gibi yaşamanızı ve aşk adına ilerlemenizi sağladığı gibi, en parlak, en cesur yönlerinizi ortaya koymanızda yardımcı oluyor. Değişim, yenilenme, keşfetme, orijinal özelliklerinizi, yeteneklerinizi öne sürme anlamında bu enerjiden yararlanabiliriz. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

16 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizle anlaşamayacağınız konuları, gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Haklı olduğunuz nedenleriniz var ve değişken duygular içindesiniz. Sezgilerinizi güçleniyor ve yaşadığınız olayların alt yapısındaki sorunları önceden hissediyor ve çözüm getiriyorsunuz.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başladığınız işleri bitirmeniz veya kapatılması gereken konuları kapatmanız gerekiyor. Belli başlı iniş çıkışlar olmakla birliktehayatınızı ilgilendiren gelecek vaat eden maceralar söz konusu olabilir. Dışarıda bırakılmak istemiyorsanız bazı işleri farklı şekilde ele almalısınız. Pazarlıklar veya anlaşmazlıklar sırasında duygusal davranmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için huzursuz geçmiş olabilir, ama sabah saatlerine doğru daha iyi hissediyoruz. Yine de 15.00' a kadar, bazı işlerde istediğimiz gibi ilerleyemeyebilir, aksilikler, belirsizlikler veya halsizlik nedeniyle ne yapacağımıza karar veremeyebiliriz. Seyahatler esnasında da olası aksiliklere karşı B planlarına sahip olmak faydalı olacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinden itibaren ise, hızlanıyoruz, aklımız ve bedenimiz daha hızlı çalışıyor. Birkaç gün için, yepyeni planlar, işler, fikirler veya bakış açıları yenilenmemizi sağlıyor. Bazı sıkıntılara rağmen olumlu anlamda şaşırtıcı olaylara açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindekitemponuz daha sıkışık olabilir. Bugün sosyal konulara yönelebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Kişisel konularda değişik fikirler gündeme gelebilir. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

16 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

16 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata karşı esnekliğiniz çok yüksek. Farklı, sıradışı ve sizi heyecanlandıracak aktivitelerde yer alabilirsiniz. Spor sizi harekete geçirecek. Aşk hayatınızda da olumlu etkiler altındasınız.

16 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda düşük enerjiler deneyimleyeceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Ay’ın öğlene kadar bir süre boşluk etkisinde olması özellikle mesleki alanda ağır ilerlemenize neden olabilir.Dolayısıyla isteksiz davranışlar sergilemeniz ve herhangi bir başlangıç yapmadan elinizdeki meseleleri toparlamanız gerekebilir. Öğle saatlerinde bu durum çabuk toparlanacaktır. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Odaklanacağınız meseleler toplum yararına olacaktır. Toplumsal meselelerde sohbetlere girişebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

16 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

16 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 02' 16" R
Ay
Aslan
23° 54' 12" R
Merkür
Koç
29° 36' 05"
Venüs
Boğa
19° 35' 23"
Mars
Koç
11° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 22"
Satürn
Balık
17° 46' 27"
Uranüs
Boğa
23° 13' 12"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 32"
Lilith
Başak
25° 00' 44"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>