Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşayıp yaşamamakta kararsız kaldığınız, ama sizi çok heyecanlandıran bir ilişkinin başındasınız. Bu ilişkiyi kabullenip yaşamanız halinde ödeyeceğiniz olası bedeller size çok ağır geliyor.

İş hayatınızda bugünlerdeki karışıklık bazı çalışanların ağır kanlılığından kaynaklandı. Düzeltmek için fazla çaba harcamanız gerekecek. İş ilişkilerinde bunun ne şekilde olursa olsun çözülmesi gereken bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

Para meseleleri sizi yoruyor. Parayı sıkı tutmayı bilmenize rağmen elinizden uçup gidiyor. Aile içindeki bir para tartışmasından rahatsızlık duyuyor, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

İşlerin yetişmesine çok özen gösteriyorsunuz. Aynı özeni yorulan bedeninize de göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakıncalı bulduğunuz bir üçlü görüşmeye eklenerek sağduyu katacaksınız. Yakın bir arkadaşınızın hiç hazır olmadığınız bir konuda sizden yardım talebi olabilir. Bağımsız karakteriniz en olur olmaz durumlarda baş kaldırıyor. Bu anlamda yaşadığınız yalnızlığın belli bir hüznü olsa da bu, kendinize duyduğunuz hayranlığın artmasını engelleyemiyor.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 12:20 olana dek, çok fazla yoğunluk altında çalışmak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak anlamı taşıyor ki, bu bizi biraz yorabilir. Saat 12:20-20:32 Ay-Boşluk etkisinde  geçecek. Ufak tefek rahatsızlıkları  sorun haline getirebiliriz.  Etrafınızda gelişen olaylara bazen mantıklı şekilde ele alırken, kimi anlarda  duyarlı tepkilerde bulunabilirsiniz. Benim tavsiyem boşluk süresi içinde hobi anlamındaki uğraşılara yer vermenizdir. Sözgelimi karakalem resim yapmak, toprakla uğraşmak (stres atıcı ve negatif enerjiyi üstünüzden atmanızı sağlar) Eğer çalışan bir kişiyseniz o zamanyerinde yarım kalan işlerinizi bitirmek, dosyalarınızı ve çekmecelerinizi düzenlemek yararlıdır. Saat 20:32  Ay-Terazi burcunda seyrine başladığında,  sevgi dolu paylaşımlar içinde çevrenizle irtibatta bulunmak istersiniz. Takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Akşamı hoş bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. İlişkimizle alakalı konular üzerinde duracağız. Bize karşı uyumlu ve dengeli davranılmasını isteyeceğiz.  Tatsızlık yaşanması halinde tepki gösterebiliriz. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri sunması dileğimle,

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık hedef başarmaktır, yetersiz olduğunuz ve başarısız olduğunuz konular her ne ise onların üstüne gidip olumlu yönde çözüme ulaştıracaksınız. Özellikle maddi yıkım yaşayanların toparlanma süreçlerinin başladığı bir zaman dönemdir. Görünmez bir el şimdi çok yakınınızdadır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni plan ve projelere başlayabilirsiniz, birliktebirliği yapabileceğiniz kişilerle ilgili seçimleriniz olabilir. Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor. Hatırlanacak işler ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda belirsizlik yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Fedakarlık yapmanız gerekebilir.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

iş hedeflerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerek. Ayın ve güneşin konumu uygun. Bu tür yenilikler sizin açınızdan iyi bir başlangıç olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmek bugün size zor gelecek. Olaylardan ve gelişmelerden çok kolay etkilenebilirsiniz. Ancak, anlayışlı davranmayı başaracaksınız. Yapmak istediğiniz girişimleri sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Moralinizi ve kendinize olan güveninizi yükseltecek.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki olarak kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz.Günlük işlerde duraksama ve yetersizlikler meydana gelebilir. Diğer taraftan hizmet alanınızda ileri harekette bulunan Jüpiter etkisiyle projelerinize hevesle yaklaşabilirsiniz. Özel ilişkiniz ve ortaklığınızla ilgili olumlu enerjilere sahip olmak için akşam saatlerini beklemelisiniz.Genel olarak ise; bugün Ay saat 11:21‘de boşlukta olacak ve 19:33‘te Terazi burcuna geçecek. Haftanın bu ilk gününde Ay'ın boşlukta ve Başak burcunda olması dikkat göstermeniz gereken işlerde biraz daha gayret göstererek çalışmanıza neden olabilir. Ne kadar detaya ve derine inmek isteseniz de yavaş bir ilerleme kaydedebilirsiniz. O nedenle fazla strese ve telaşa kapılmadan eldeki işlere odaklanmak bir kerede bir işi halletmeye çalışarak akışta kalmakta yarar var.Ay'ın boşluktan çıkacağı ve Terazi burcuna geçeceği akşam saatlerinde endişe ve streslerinizden arındığınız daha çok sosyalleşme ihtiyacı hissederek gezme, eğlenme, arkadaşlarla, sevdiklerinizle veya eşinizle program yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ay Terazi günleri oldukça sosyal, hareketli ve ilişkilerin ön planda olduğu zamanlardır.İş bağlantıları kurmak,yemekleri veya tanıtım işleri yapmak, her türlü sosyal organizasyonu düzenlemek ve arkadaş çevrelerinizle bir arada olmak için çok uygun günlerdendir. İnsanları arayıp konuşabilirsiniz. Yapacağınız ziyaret ve görüşmeler varsa bu güne planlayabilirsiniz. Daha medeni, uyumlu, orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjiler olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 55' 40" R
Ay
Aslan
09° 54' 23" R
Merkür
Koç
28° 13' 02"
Venüs
Boğa
18° 10' 26"
Mars
Koç
10° 25' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 04"
Satürn
Balık
17° 41' 33"
Uranüs
Boğa
23° 09' 11"
Neptün
Balık
29° 17' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 58"
Lilith
Başak
24° 53' 04"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:43

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>