Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, duygusal ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Aşk yaşamınızda beklenmedik olaylar huzursuz edici sonuçlar doğurabilir. Ani, öfkeli duygusal tepkiler ilişkinizde yıkıcı olabilir.

Üreteceğiniz pratik fikirleri uygulamanız halinde, başarılı çalışmalarda bulunmanız mümkün olabilir. Ancak, kişisel sorunlar yüzünden başka işlere yönelerek veya karamsarlığa kapılarak işlerinizi aksatmanızda söz konusu.

Maddi konuların ön plana gelebileceği bugün, alacak verecek konularından huzursuzluk duyabilirsiniz. Ani masraflar bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Kişisel bir önem ve değer verdiğiniz konuları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay ın konumu, size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Bugün gezegenlerin sert açısı duygusal karmaşaya neden olabilir. Her ne kadar heves ve canlılık gösterseniz de bazı engellemeler ya da gecikmeler sıkıcı olabilir.

16 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:37-17 Nisan saat 00:00 arasında uzunca sürecek  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk zamanları, genel hatlarıyla ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bazı anlarda  bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan olabiliriz. Kimimiz olayları kendi haline bırakır, bazılarımız ise tam tersine endişe ve korku ile ele alabilir. Peki bu uzun süre içinde neler yapmak doğrudur?  Öncelikle sakin ve bilinçli bir şekilde durumu gözden geçirmekte yarar vardır. Çalışma hayatı, yakın çevre ilişkileri, yenilik anlamındaki işler üzerinde ani karar vermek yanlış olabilir. Rahatlatıcı olan her türlü uğraşılar için uygun bir gündür. Arınmayı, tazelenmeyi sağlayan faaliyetlere ağırlık verilebilir. Meditasyon, mistik uğraşılar, dua ve zikir çalışmaları boşluk etkisi altında huzurlandırır. Hem fiziki ve ruhsal olarak bedenimizi de  dinlendirmiş oluruz. Hedefinize varmak için yolunuz aydınlık, mutluluğun tadını çıkarmak için ömrünüz uzun olsun. Mutlu gün  geçirmeniz dileğimle,

16 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumsuz duygulardan kurtulmanın tam zamanı. Bugün kendinizle ilgili düşüncelerinizi gözden geçirmeden önce, ertelediğiniz işleri bitirmeli ve zamanla yarışmaktan vazgeçmek yerine, savaşmalısınız. Özellikle duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. Yapıcı davranmalı ve hiç bir şeye aldırmamalısınız. Maddesel konularda ince hesaplar peşinde olacaksınız.

16 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir. Dolaysıyla, sakinliği korumakta, esnek olmakta ve diplomatik davranmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

16 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengeleriniz birden değişebilir. Kritik bir zaman içerisindesiniz. Cesur olmak zorundasınız. Kaybedebileceğiniz her şeyi gözden geçirin.

16 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konular ve içgüdüleriniz odak noktanız olurken, hayatınızdaki konuları hislerinizle hareket ederek çözümlemek isteyebilir, maddi konulardaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Merkür Mars karşıtının etkin olduğu bugün, baş ağrıları ve ilişkilerde fikir ayrılıkları, çatışmalara açık bir enerjiden geçmektesiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

16 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 51" R
Ay
Balık
12° 49' 52"
Merkür
Koç
18° 34' 39"
Venüs
Boğa
05° 10' 31"
Mars
Koç
02° 20' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 59"
Satürn
Balık
16° 52' 05"
Uranüs
Boğa
22° 32' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 55"
Lilith
Başak
23° 42' 49"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>