Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir rastlantı, sizde büyük değişiklikler yapacak. Aşk hayatınız daha iyi bir yöne kayacak. Duygusal yönden kendinizi sevgilinize karşı oldukça zayıf hissediyorsunuz. Duygularınızı tam ifade edemiyorsunuz.

İş hayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi birçevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Parasal konularda aslında iyi durumda olmanız gerekiyor ama gereksiz harcamalarınız yüzünden sık sık parasız kalıyorsunuz.

Gereksiz harcamalarınızı kesmelisiniz. Bunun yanında uzun zamandır aramayı ihmal ettiğiniz yakınlarınızı aramanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Manevi açıdan kendinizi oldukça güçlü hissedeceğiniz bir gün. İnsanları seviyorsunuz ve onlarla her zaman iyi dialog içerisinde olmak hoşunuza gidiyor. Ancak parasal konularda çok iradeli olduğunuz söylenemez. Aşk hayatınızda ilginç gelişmeler var. Aranıza kimsenin girmesine izin vermeyin

18 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar cumartesi günümüz, saat 21:57 itibariyle Koç burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Yine her zaman olduğu gibi gün içindeki tüm görünümler çerçevesinde Yeniayın etkilerini sizlere izah edeceğim. Günün ilk görünümü, saat 01:05 Ay-Pluto arasında gerçekleşiyor. Yeniayla örtüşen bu enerjinin etkisiyle İnandığınız davanızın peşinden gidersiniz.  Dayatmalar size göre değildir. Eğer bir şeyi kafanıza taktıysanız hiçbir şey size engel olmasına izin vermezsiniz. Ancakhayatınızı ilgilendiren konuları derinlemesine analiz edilmesinde yarar görüyorum. Saat 03:29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeniayın finansal anlamda kazanç getirici işlere yöneltici etkisini vurguluyor. Ancak yeni adımlar atmadan önce mutlaka iyi bir analizde bulunmak, aceleyle kararlar vermemek lazım. Size cesaret veren bu enerjiyi doğru anlamda kullanmak istiyorsak detaylara, piyasanın durumuna iyice bakmakta yarar var. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda da güven ve istikrar unsurunu öne alacak şekilde hareket etmek doğru olacaktır. Sabırsızlık nedeniyle önümüze çıkan herveya her kişiyi doğru saymak yerine, gerçekten doğru mudur, yarar mıdır diye bakalım. Saat 03:36 Ay-Uranüs kavuşumu, bu Yeniayın toplumsal konular üzerinde farklı düşünmenizi sağlayıcı,  mesleki alanda yenilikçi görüşlerinizi dile getirmekten çekinmeyeceğinizin göstergesidir.  Siz gelişimden, değişimden yanasınız. Kalıplar içinde yaşayamazsınız. Saat 21:57 itibariyle Koç burcunda gerçekleşecek Yeniay,  genel anlamıyla baktığımızda, aşk hayatınız başta olmak üzere ailevi konularda yenilik yapma, kendimizi öne sürme, değişimde bulunma  arzumuzu işaret ediyor. Yeni bir yere yerleşmeyi düşünüyoruz.  Ailemizle  yeniden bir araya gelmek istiyoruz. Bir şeyler değişsin, canlansın, tazelensin ihtiyacımız var. Ancak  Yeniayın göstergeleri, aceleci kararlardan kaçınmak, dikkatlice gözden geçirmek gerektiğini işaret ediyor. Görüyoruz ki, bu Yeniay aktif bir burçta  gerçekleşse de, sizlerin özellikle güven unsurunu her konuda gözetmeniz, özellikle finansal konularda hesabınızı bilerek ilerisi adına düşünerek tekrar bir gözden geçirmede bulunmanız gerekiyor. Yeniayın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,  

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Durum değerlendirmesi yapmalı ve kendi olanaklarınızı ve ihtiyaçlarınızı asgariye indirmelisiniz... Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Çalıştığınızyerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmalara imza atacaksınız

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha az dirençle karşılaşacağınız yolu takip etmeniz, daha kolay ilerleyeceğiniz işleri seçmeniz ve her şeyin çok fazlasından ya da çok azından kaçınmanız gereken birkaç günlük süreçtesiniz..

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizle ilgilenebilir ve ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Daha önce ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızı arayıp evinize davet edebilirsiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gökyüzünde Venüs 120 Jüpiter ile, parasal anlamda rahatlayabilir, finansal işlerinizi kolayca halledebilir ve hafta genelinde iletişim konusunda problemli olan ilişkilerinizi iyileştirebilirsiniz. İlişkiler, yolculuklar, iletişim ve eğitimler anlamında fırsatlara açık, pozitif etkili bir günde bulunmaktasınız.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

18 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 33' 12" R
Ay
Başak
00° 18' 38"
Merkür
Boğa
00° 15' 51"
Venüs
Boğa
20° 14' 51"
Mars
Koç
11° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 56"
Satürn
Balık
17° 48' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 04"
Neptün
Balık
29° 20' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 10"
Lilith
Başak
25° 04' 17"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>