Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı değişiklikler sizi sakın şaşırtmasın. Bunlar sevgilinizin size bir kaç hoş sürprizi. İlişkiniz konusunda çok şanslısınız çünkü çok fedakar bir sevgiliye sahipsiniz.

Bugün işlerinizi bitirmek için bazı ortak çalışmalara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sayede hem rahatlamış olursunuz hem de üretkenliğinizi geliştirebilirsiniz. Yakında bir zam haberi duyacaksınız fakat bu sizinle ilgili olmayabilir.

Maddi konulara ilişkin çalışmalarınızda genel bir yoğunluk olacaktır ve uzun vadeli planlar yapmaya eğilimlisiniz. Hayal gücünüz oldukça iyi çalışıyor ve sorunlarınıza pratik çözümler bulabileceksiniz.

Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler mümkündür.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak kendinizi rahat ve mutlu hissedeceğiniz bugün , sabah saatlerinde bir gerilim yaşamanız olası. Bu gerilimin etkisini öğleden sonra üzerinizden atabileceksiniz. Duygularınızı rahatlıkla saklayabileceğiniz bugün insan ilişkilerinde oldukça güçlü olacaksınız. İletişiminizdeki bu artışı olumlu kullanmaya çalışmalısınız.

18 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Salı günümüz iki önemli görünüm etkisinde başlıyor. İlki, saat 04:37 Mars-Uranüs görünümüdür. Bir yandan hassasiyet içinde düşünürken diğer yandan özgür olmak, değişimde bulunmaktan yanasınız. Bu öyle bir hal yaratır ki, kendinizi bir mücadelenin ortasında ne yapacağınızı bilmez bir halde bulabilirsiniz. Uranüsün değişimde bulunmanızı söyleyen coşkulu sesini duymazdan gelmek zordur. Yükselen özgürlüğünüz, yeniye yer açma sevdanız ailevi sorunlar, mesleki durumunuz veya ilişkiniz nedeniyle baskı altında kalabilir. Bir çoğunuz, eskiye veda edip yeniye yer açmak istediği için sabırsız davranabilir. Hangisi olursa olsun burada dikkat edilmesi gereken husus, sizin için neyin ne kadar gerekli ve doğru olduğunun zamana göre uygunluğunu tespit etmektir. İkincisi, saat 23:09 itibariyle etkili olacak. Venüs-Jüpiter görünümü, ilişki konularında iletişimin olumlu yönde gelişmesini sağlıyor. Maddi konularda fırsatlarla karşılaşmanızda destekleyici oluyor. Eğitimden akademik kariyere kadar geniş bir alanda arzu ve isteklerinize göre karar vermenizde yardımcı oluyor. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dikkat dağınıklığı problemin, odaklanmana engel olabilir. Eleştirel yönün ortaya çıkabilir ve çevreni yargılayabilirsin.

18 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili parasal düzenlerinizi kurmak isteyeceğiniz bir gün. Alacak verecek hesapları içerisine girebilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizle ilgili konulara daha fazla eğilebilirsiniz. Parasal durumunuzla ilgili yeni adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. İşlerinize başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Ticari sözleşmeler gündeme gelebilir. Eğitsel konularda farklı gündemler olabilir. Yabancılarla ilgili konularda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne yoğun duygular ile başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz fakat ortaya koymanız pek kolay olmayabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Para konuları, harcamalar gündeminize gelirken cebinize ve bütçenize daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Keyiflere yönelik alşverişler gündeme gelebilir.

18 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailenizin sizi anlamadığını düşünebilir ya da onları kırabilirsiniz. Güç çekişmelerinden ve fikir ayrılıklarından uzak durmaya özen göstermelisiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ev ortamında inatçı tutum sergilemekten kaçının. Alıngan tavırlı aile fertleri canınızı sıkabilir. Aile içinde parasal harcamalarla ilgili endişe duyabilir. Gelir gider dengesini oluştururken zorluk çekebilirsiniz. Sakin kalıp sorunlu gördüğünüz konuları detaylandırmayı ileri bir tarihe erteleyin. Kısa yolculuklarda karşılaşacağınız insanların bencil tavırlarına kafanızı takmayın. İletişiminiz oldukça etkileyici olacak.

18 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

18 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 00"
Ay
Kova
27° 07' 21"
Merkür
Koç
17° 56' 44"
Venüs
Boğa
03° 49' 25"
Mars
Koç
01° 29' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 34"
Satürn
Balık
16° 46' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 15"
Lilith
Başak
23° 35' 31"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>