Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide haksızlığa uğratılan taraf olduğunuz önyargısı, karşı tarafa haksızlık etmenize eden oluyor. Saplantıya dönüştürmekte kararlı göründüğünüz birtakım kaygılar içindesiniz.

İş ortamınızı isabetli, mantıklı değerlendirmelerle biçimlendirmelisiniz. Doğal olmayan davranışlar ve mekanik insan ilişkileri sizi yoruyor. Yakında kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu.

İyi haberleriniz var. Geçici de olsa, bazı çözümler sizi rahatlatacak. Geleceğe yönelik hedeflerinizde gözünüzü korkutan masraflar, son günlerdeki kötümserliğinizin yol açtığı bir yanılsama.

Muhtemel sevinçlerinizi, hatalı tercihlerle üzüntüye döndürebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde, kalabalık bir konuk ağırlayacağınız haberi size kısa bir kaygı yaşatabilir. Ama gelenlerle birlikte olma isteğiniz, sonradan ağır basacak. Bugün içinizdeki sebebini belli bir nedene dayandıramadığınız canlılık çevrenizdekilere de yansıyor. Duygu dünyanızdaki yeni hareketliliğin bu coşku için yeterli olmadığı düşünülüyor. İyi tanıyanlarınızın sizinle ilgili böyle yorumları var.

16 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 09:38 Ay-Merkür olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda kendinize duyduğunuz güveni yükseltiyor. Kimseye ihtiyacım yok görüntüsü üzerinizde hakim. İletişim yollarını kullanarak yakınlarımızla irtibata geçebiliriz. Yeni insanlarla tanışmaktan zevk alırız. Sorunların üstünde durmadan, olan durumu çok fazla irdelemeden sonuç almaya bakarsınız. Saat 11:06 Ay-Pluto görünümü, mesleki konularda veya toplumsal ilişkilerde size mücadele gücü verir. Ancak burada önemli olan kendinizle ve kimseyle kavga etmemenizdir. Sizin bir amacınız varsa, bu amaç için enerjinizi kullanınız. Gereksiz şeylere sinirlenmeyiniz. Saat 18:50 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız. Saat 22:26 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan aileniz, eviniz, sevdikleriniz, iç dünyanızla ilgili konulardaki hassasiyeti, diğer taraftan cesaretle yol alarak kendinizi göstermek ve arzularınıza erişmek istediğinizi işaret ediyor. Birbirinden ayrı olan bu iki dürtü arasında çelişki yaşamamak için, ne kadar güvenli bir yaşam sürüyorsunuz, geleceğiniz garanti altında mı? Bunları gözden geçiriniz. Ardından, amacınızın ne olduğunu, nasıl ilerlemek istediğinizi saptayınız. Eksikleriniz varsa acele etmeyiniz. Sabırlı olunuz. Her şey tamamsa korkmayınız, panik olmayınız. Mutlu Pazarlar dileğimle,

16 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duyduğunuz bazı haberlere canınız sıkılabilir. Duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. Öfkeli ve sabırsız bir tutum içine girmekten kaçının. Karşılaştığınız olayların sizi çileden çıkartmasına izin vermeyin. Moralinizi yüksek tutun. Karamsar ve kuruntulu düşüncelerden kaçının.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş veya eğitim amaçlı seyahatleriniz artabilir. Yeni öğrenmediklerinizle birlikte hedefe yönelik hayat görüşlerinizi ve fikirlerinizi ciddi şekilde aktifleştirme gibi konularda önemli vurgular kazandıracak deneyimler ile karşılaşabilirsiniz. Hürriyet Aile /

16 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak, evle ilgilenmek iyi gelecek.

16 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karamsarlıktan uzak durun. Hayal kurun ve ideallerinizin peşinden gidin. Yaşadığınız aksiliklerden çıkışınızı hatırlayarak sevdiklerinize sarılın.

16 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kişisel konular ön planda olabilir. Giyiminiz, görünümünüz, tarzınızla dikkat çekebilir, açık ve direkt davranışlarınızla karşınızdakileri etkileyebilirsiniz.

16 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde ortak parasal konularda her zamankinden daha mantıklı ve ekonomik davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim halinde olacağınız insanlarla aranızda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir. Sinirlerinize hâkim olun ve tepkilerinizi iyi kontrol edin.

16 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Flörtöz ilişkilere çekileceğiniz bir gündesiniz. Ama dikkat! Sırlar ortaya çıkıp sizi zor durumda bırakabilir. Bir anda hayatınızın dinamiği değişir. Temkinli olmaya çalışın. En iyisi pazarın sessiz ve sakin enerjisine odaklanıp sosyal hayata bugün dur deyin. Bir macera filmi seyredin.

16 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

16 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 54"
Ay
Kova
29° 17' 36"
Merkür
Koç
18° 01' 44"
Venüs
Boğa
04° 00' 42"
Mars
Koç
01° 36' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 43"
Satürn
Balık
16° 47' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 14"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 46"
Lilith
Başak
23° 36' 32"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>