Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız. Sevgiliniz sizin aşka biraz çıkarcı bir mantıkla yaklaştığınızı düşünüyor. Bunu reddederek bir şey çözemeyeceksiniz. Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor.

İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor.

Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz. Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz. Bilemezdim ki, türünden avuntularınız var, ama işe yaramıyor.

Biraz soğuk almış gibisiniz. Kendinizi korumalı, bu sıkışık koşullarda ayakta olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen badirelerden öyle beklenmedik biçimde çıkıyorsunuz ki, arkadaşlarınız sizin şerbetli olduğunuzu düşünüyorlar. Bugünde canınızı sıkan bir konuyu bir sihirbaz gibi çözecek, şaşkınlık yaratacaksınız. Aldığınız bir kararın arkasında durmanız gerekiyor, ama bu konuda biraz zorlanabileceksiniz. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 07:58 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, duygusal açıdan emniyette olmak isteriz. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Eğer hoşnut olmadığımız bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz. Saat 14:53 Venüs-Mars görünümü, ilişkilerimizi canlandırıcı, ortaklaşa sevgi birliğini kurabilmemizde yardımcıdır. Yeni biriyle tanışabiliriz. Karşı cinsi kolaylıkla  etkileyebiliriz. Fiziksel çekim gücümüz bir hayli yükselir. Aktif hareket edebilir, canlanırız, tazeleniriz, sorunları el birliğiyle çözümleyebiliriz. Ortaklaşa bir projeye başlayabiliriz. Karşımıza güzel teklifler çıkabilir. Eğitim, yolculuk, medya faaliyetleri, hedeflerimiz anlamında olumlu gelişmelerle karşılaşabiliriz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışmalar içinde olmak partnerinizi mutlu edecek ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyecektir. Bugün çocuklarınızın bir takım sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Onların duygusal anlamda motive etmelisiniz. Yapacağınız en mantıklı davranış, içsel sesinizi dinlemektir. Enerjinizin gücünü ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğinizi alabilmek için sizden ne beklendiğini bilmeniz gerekiyor. Yeteneklerinizi ve bilginizi cilalayarak sunmanız gereken değişiklikleri yapmanız size iyi gelecek. Olumlu değişiklikler yolda. Daha azıyla yetinmeniz gerekmiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal durumunuzla ilgili yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gitmek için fırsatlar yaratmak faydalı olabilir. Çalışma koşullarınızda kararlar alacağınız bir gündesiniz. Mücadeleci tavrınız sizi agresif kılabilir. Gün içinde ilişkilerinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı tutkulu ifade edebilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neşeniz yerinde. Hayatın hep en güzel yönlerini görüyorsunuz. Bu aralar bir orman gezisi size iyi gelecek. Arkadaşlarınızı da davet etmeyi unutmayın.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta günlük işlerinizin üzerine düşecek, bayramdan sonra hayata yeniden adapte olacaksınız. Özel ilişkilerinizde hayat sizi destekliyor. Sevdiğiniz kişiyle planlar yapacaksınız.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gece saatlerine kadar oldukça yüksek enerjilere sahip olabilirsiniz. Hala Koç burcu enerjisinde olsanız bile başlangıç yapmak için yeterli isteğe sahip olmayabilirsiniz.Ay'ın rutin geçişi dışında sizin burcunuzu etkileyebilecek bedensel enerjisi yüksek faaliyetlere katılmak durumunda olmak isteyebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizde ateş topu gibi tepkisel ve yönlendirici olmaya yatkın olabileceksiniz. Cinselliğin hayatınıza daha fazla hakim olması mümkündür. Öfke enerjinizi dizginlemek durumunda kalabilirsiniz.

19 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

19 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 48' 18" R
Ay
Balık
29° 10' 58"
Merkür
Koç
19° 18' 25"
Venüs
Boğa
06° 33' 39"
Mars
Koç
03° 12' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 48"
Satürn
Balık
16° 57' 44"
Uranüs
Boğa
22° 36' 23"
Neptün
Balık
29° 02' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 39"
Lilith
Başak
23° 50' 18"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>