Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle birlikte bazı sosyal aktivitelere katılacaksınız. Böylece partneriniz kendini size daha bağlı ve yakın hissedecek. Son zamanlarda aranızda ufak tefek sorunlar vardı. Bu yakınlaşma ile bu sorunlarınızdan kurtulacaksınız.

İşinizde teknik arızalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden hesap karışıklığı, işlerin zamanında yetiştirilmemesi gibi sorunlarla bunalacaksınız. Öfkenizi sizden konumca altta olan kişilerden almamalısınız.

Parasal konularda şanslı gelişmeler yaşayacağınız bir gün. Bugün elinize geçecek maddi kazanımları iyi değerlendirmelisiniz.

Çalışma hayatında başınıza gelen aksilikler sizi çok yıpratıyor. Bu yüzden bugün iç dünyanıza dönebilir, günlük işlerinizi yaparken sıkıntıya düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteklerinizi elde edebilmek için olağan üstü çaba harcadığınızın farkındasınız ve zihninizi dinlendirmeye herkesten çok ihtiyacınız var. Bugün oldukça gerilimli olacaksınız. Uzun zamandır hayatınızda bir boşluk olduğunu düşünüyorsunuz ama sizi seven insanların size yaklaşmasına da izin vermiyorsunuz

19 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:32  itibariyle Ay-Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak. Maddi-manevi anlamda güvende olmak isteyeceğiz. Eğer hoşumuza gitmeyen  bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz. Saat 10:12 itibariyle Merkür-Neptün arasında oluşan faydalı görünüm, maddi ve manevi değerleri hakkında ciddiyetle düşünen birey, hedefine ulaşmak istiyorsa öncelikle kararlı olmayı bilmelidir. Neptün size, hem sezgi hem de yaratıcı düşünme ve  inançla yol almayı sağlayarak desteklemektedir. Saat 13:29 itibariyle Venüs-Neptün arasında gerçekleşiyor ve bizleri dikkatli olmaya çağırıyor. Birkaç gün boyunca  yakın çevreniz, eğitim hayatınız, ulaşım, haberleşme iletişim ve girişimle ilgili konularda  dikkatli konuşmakta, her şeyi hesap etmekte ve ona göre insanlarla bağlantı kurmakta yarar var. Saat 15:23 Ay-Neptün olumlu görünümü,  maddi-manevi konularda güven hissi verici  hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 16:19 Venüs-Kuzey düğüm görünümü,  gerek yakın çevremiz ve gerekse karşı cinsle olan temasımızda iletişimin, tarafsız düşünmenin, dinlemenin önemini vurguluyor. İlişkilerinde buna özen gösteren kişilerin kazançlı çıkması mümkün. Bu görünüm sosyalleşmenin, popülerliğin, yolculukların, güzel konuşmanın bir çok kapıyı açacağını işaret ediyor. Saat 21:32 Ay-Jüpiter görünümü, sahip olduğumuz değerleri, hayatın güzelliklerini hissetme arzumuzun göstergesi olduğunu gösteriyor. Evet kazanacağız, evet güven ve huzuru önemseyeceğiz. Çünkü hayat bize sunulmuş bir armağan. Onun tadını çıkarmak istiyorsak, önce sahip olduklarımızın şükrünü bileceğiz. Abartmayacağız ne varımızı ne de yokumuzu. Mütevazı olmayı da bileceğiz. Saat 23:39  Ay-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Huzurumuzun kaçmasını istemiyorsak parasal konularda dikkatli hareket etmeliyiz. Bastığımız yeri bilirsek, boş işlerin peşinden koşmamış oluruz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz ve gönlümüzce değerlendirmemiz dileğimle,

19 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Durum değerlendirmesi yapmalı ve kendi olanaklarınızı ve ihtiyaçlarınızı asgariye indirmelisiniz... Karşınıza birçok fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Çalıştığınızyerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmalara imza atacaksınız

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha az dirençle karşılaşacağınız yolu takip etmeniz, daha kolay ilerleyeceğiniz işleri seçmeniz ve her şeyin çok fazlasından ya da çok azından kaçınmanız gereken birkaç günlük süreçtesiniz..

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

19 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık sebeplerden dolayı aile içinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak noktada birleşmeşseniz sorun düşündüğünüzden büyük olabilir.

19 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

19 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

19 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 23' 40" R
Ay
Balık
23° 00' 06"
Merkür
Koç
19° 01' 22"
Venüs
Boğa
06° 02' 21"
Mars
Koç
02° 52' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 51"
Satürn
Balık
16° 55' 37"
Uranüs
Boğa
22° 34' 55"
Neptün
Balık
29° 01' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 15"
Lilith
Başak
23° 47' 29"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>