Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun vadeli bir karar vermek için hazır değilsiniz. İlişkinizdeki uyum size de, ona da yetiyor. Sizinle ilgili önemli planları var. Bugünlerde bu planlarını sizinle paylaşabilir.

Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olabilir. İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Bu izlenim size yeni teklifler getirebilir.

Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi altüst edebilir. Bu sıkıntıyı hemen giderecek bir gelişme sizi rahatlatacak. Geçici sıkıntıları iradenizle yok etmeniz hayli güç.

Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız. Son günlerdeki uykusuzluklarınızın peşinden, baş ağrılarınıza başka gerekçeler aramanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en güvenli olan seçenek ne ise onu tercih ediyorsunuz. Eğer profesyonel bir atılım yapmak niyetindeyseniz, bunun artılarını ve eksilerini hesaplarken riski sıfır olarak ele alamazsınız. Bugün sürprizi bol bir davetiniz var. Evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Değerlendirip tüm gerginliklerinizi atabilirsiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 09:12-10:32 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, önümüze çıkabilecek bir yenilik, teklif veya öneriyi çok iyi analiz etmemiz lazım. Boşluk zamanlarında bir şeyi hemen kabul etmek pek uygun olmaz. Henüz olmamış, olgunlaşmamış demektir. Saat 10:32 itibariyle etkili olacak, Ay-İkizler burcu geçişi, çevresel ilişkilerden hızlı bir şekilde halledilmesi gereken tüm işlerimize kadar her konuda bizi hareketli ve meraklı kılmakta. Genel olarak ihtiyaçlarımızı doyurma arzumuzu yükseltici olan Ay-İkizler burcu geçişinde kişi düşüncelerini içinden geldiği şekilde insanlara ifade edebildiğinde kendini başarılı sayar. Saat 22:16 Merkür-Satürn görünümü, düşüncelerimizi, isteklerimizi kendimizden emin bir şekilde dile getirmemizi sağlıyor. Gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, kabiliyetlerinin ön plana çıkacağını vurguluyor. Eğer sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, yeteneklerin ön plana çıkabilir.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Karar verdiğiniz konular için mücadele etmeye hazırsınız.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça güçlü hissedeceksiniz. Bu güç enerjinizde ve fikirlerinizde egemen olacak. Rakiplerinize gözdağı vermeye başladınız. Başarı için doğal davranın yeter. Bugünlerde özel yaşantınıza karışılmasına izin vermiyorsunuz. Sizin için özgürlüğünüz o kadar önemli ki sevmekten korkar hale gelebilirsiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz insanla beraber planladığınız seyahatler sizi çok mutlu edebilir. Kreatif işlerinizde çok şanslısınız. Yaratıcılığınızla az tanıdığınız insanların gözünde çok güzel bir yer edineceksiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcuna yerleşen Ay, seyahatler, kardeşler, arabayla ilgili konular, ofis düzeninizdeki değişiklikleri aydınlatacak. Zihinsel yetenekleri ve iletişim becerilerinizi ortaya koymak için güzel bir gün olacak. Konuşmalarınızdaki felsefi kavramlarla karşınızdakileri etkilemeyi başarır, dilediğiniz konuda ikna edersiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 28" R
Ay
Balık
03° 21' 13"
Merkür
Koç
18° 11' 17"
Venüs
Boğa
04° 21' 45"
Mars
Koç
01° 49' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 42"
Satürn
Balık
16° 48' 43"
Uranüs
Boğa
22° 30' 13"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 43"
Lilith
Başak
23° 38' 26"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>