Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin bu kadar kısa bir zamanda bu kadar değişmesi sizi hayrete düşürüyor. Sevgilinizin ilgisiz davranışları sizi hayrete düşürüyor. Onunla oturup konuşma vaktini geçiriyorsunuz.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak. Bu günlerde bir unutkanlık içindesiniz. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Bugün herkesi şaşırtacak ve bir defter açıp hesap tutacaksınız. Çünkü yazılı bir bütçe yapmadan yaşayamayacağınızı anladınız. Alacağınız, vereceğiniz birbirine karışmış durumda. Toparlanmanız gerekiyor.

Pek güven duymadığınız ama bu kadarını da beklemediğiniz biri size bir oyun hazırlıyor. Gözlerinizi şimdiden açmalısınız. Sonradan işi düzeltmek zor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içiniz içinize sığmıyor. Arkadaşlarınız siz hiç böyle görmediklerini söylüyorlar. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi çok mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarını arttı. İnatçı bir tarafınız var. Arkadaşlarınız bundan şikayetçiler. Kafanıza taktığınız bir konuyu kolay, kolay unutmuyorsunuz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 04:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü, doğru  bir analizle sorunların çözümlenmesini  ve  aklı başında düşünülmesini  sağlar. İş veya özel yaşamınızı bu görünümün etkisi altında pekala düzenleyebilirsiniz. Siz eğer isterseniz her türlü işin altından kalkabilirsiniz. Saat 06:32-08:53  arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında güvendiğiniz insanlarla bir arada olmak size huzur ve emniyet duygusu verir. Herhangi bir problemle karşılaştığınızda bunu mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz faydalı olur. Tepki göstermek zamanı değildir. Bilakis aklı başında hareket ederek huzuru yakalayabiliriz. Saat 08:53 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, çabuk öğrenmenizi, güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi destekleyicidir. Saat 13:08 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle olan iletişimde, işlerimizi hızlı şekilde bitirmemizde veya tekrar hızlıca kontrolünü yapmamızda etkili oluyor. Ayrıca partnerimizle veya diğer insanlarla konuşarak, yazışarak anlaşmamızı, ortaklaşa hareket etmemizi sağlıyor. Gün boyunca işlerimizde kolaylıklar dileğimle,

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğinizin ön plana çıkmasından hoşlanıyorsunuz. Bugün, egolarınız çok yüksek ve duygusal ilişkileriniz de, bencilce davranabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili sorunların gündem kazanması sonucunda, onlara destek vermek isteyeceksiniz. Yüreğiniz onların problemlerine ortak olmayı arzuluyor ve radikal kararlar almak istiyorsunuz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler, seyahatler, tecrübelerinizden çıkarımlarınız hayata ve diğerlerine bakış açınızı yenilemenize de yardım edebilir. Ruhen ve fiziken tazelenmiş hissedebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İnsanlarla interaktif ilişkiler kurabileceğimiz, bazı değişiklikler yapabileceğimiz ve değişikliklere ayak uydurmak durumunda kalabileceğimiz bir gün. Zihnimiz açık, planlarımızı ve fikirlerimizi başkalarıyla paylaşabiliriz. Maddi konulara da eğilmek gerekebilir. Sosyal hayatımızın veya aşk hayatımızın yenilendiği ya da canlandığı bir haftadayız türlü hoşluklara açığız. Arkadan yapılan konuşmalar veya kulağa gelen haberler karşısında etik bir duruş sergilemeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Eylül 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizden gelen kısmetler gündeme gelebilir. Çevrenizdeki kişilere kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaş veya meslek gruplarıyla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gündesiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Geçmişte kalan konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilgelik... Dostluklarınıza eskisi gibi değer vermiyorsunuz. Bu sizi sevenlerin gözünden kaçmıyor. Zor durumda kalabilirsiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde olup bitenlere karşı meraklı olacaksınız. İnsanların ağır meseleleriyle ilgilenmekten kaçınacaksınız. İş alanlarınızdaki bazı iletişim sorunlarınıza dikkat etmelisiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabaha karşı kısa bir Ay boşluğu nedeniyle olumsuz ve ağır enerjilerle güne başlamanız olasıdır. Günün geri kalanında sıkı bir iletişim ağı kurmak amacıyla odaklanacaksınız.Konularınız olarak daha çok medya, reklam, eğitim danışmanlığı veya pazarlama alanlarında olabilir. Sosyalleşeceğiniz, sürprizli gelişmelerin hayatınıza dahil olabileceği bir Merkür günü deneyimlemeniz olasıdır. Ani gelişmelere ve başlangıçlara karşı hazırlıklı olmalısınız. İş ortamınız ve kariyeriniz arasında uyumlanma yaşayabileceğiniz bir etkiye sahipsiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

21 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 33" R
Ay
Balık
00° 40' 40"
Merkür
Koç
18° 04' 57"
Venüs
Boğa
04° 07' 54"
Mars
Koç
01° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 04"
Satürn
Balık
16° 47' 46"
Uranüs
Boğa
22° 29' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 05"
Lilith
Başak
23° 37' 11"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>