Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek. İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz.

Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar. Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız.

Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz. Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz.

Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz. Endişelendiğiniz belirtiler, geçici rahatsızlıklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel ilişkilerde ani çıkışlara dikkat. Genel olumsuzlukların etkisi size bugünlerde yön verebilir. Nedensiz bulduğunuz aşırılıklarınızla, sonradan bunları kavrama sürecinde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bu sıralar kendinizi mutlu edebileceğiniz verimli uğraşlara yönelebilirsiniz. Günlük hayatın baskısını, bu şekilde azaltabilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 03:25 Güneş-Uranüs mücadeleci görünümü, bizi isyan etmeye zorluyor. Sizlere tavsiyem olan bitenin ne kadar mantıklı olduğuna her konuda bakmanızdır. Yani üzerinde düşünülmemiş, kendine buyruk şekilde uygulanmaya çalışılan bir plan daha sonra problemlere yol açabilir. Saat 08:41-11:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde yarım kalan işlerinizi bitirmek kolaydır. Fakat yeni bir işe başlamak, karar vermek, ilerlemek zor olabilir. Benim tavsiyem, etrafınızla olan bağlantınızı bir miktar azaltmanız işinize veya ne ile meşgulseniz o konuya odaklanmanızdır. Saat 09:25 Güneş-Chiron görünümü, ailenizi ilgilendiren konular üzerindeki güçlü koruma özelliğinizin işaretidir. Onları kollarınız ve kanatlarınızın arasına alma gereği duyabilirsiniz. Böylece kendinizi özel biri olarak hissedersiniz. Bu görünüm, ailesinde hasta veya sıkıntıda olan Koçların hassasiyetinin simgesi olduğu gibi, yaptığınız fedakarlıkların kıymetinin bilinmesini istediğinizi de göstermektedir. Saat 11:10 itibariyle Yengeç burcunda seyrine başlayacak Ay, ailenizle olan ilişkiniz, evinizi ilgilendiren konular ve iç dünyanızdaki güven olgusu bugün son derece önem taşıyabilir. Şans bir ömür sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

21 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir evliliğinde ya da ilişkinde mevcut olan sorunları bugün çok daha rahat konuşabilir ve çözüme ulaştırabilirsin.

21 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile karar vermeniz gereken bazı ortak kazanımlarınız için çözümler bulmak durumunda kalabilirsiniz. Kariyerinizde yaşadığınız çözümsüzlükler artık yeni fırsatları size sunacak. Hürriyet Aile /

21 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Kardeşlerinizle ilgili konular hassaslaşabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlamak isteyebilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başladığınız her işte tüm dikkatinizi vererek kazandığınız başarılarla adınızdan söz ettirmek istiyorsunuz. Siz zaten başarılısınız. Bu durum asabiyet yaratmamalı.

21 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile büyüklerinizle veya kendi ailenizle bazı ego sürtüşmelerine ve anlaşmazlıklara açık olacaksınız. Size karşı yapılan her türlü söylemi, eleştiri olarak algılamamaya çalışın. Bu aralar sinirlerinize hâkim olup sakinliğinizi korumanız yararınıza olacak.

21 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok hareketli bir gündesiniz. Bugünden itibaren 5 Eylül tarihine kadar Aslan burcuna geçen yönetici gezegeniniz Mars, lider ruhunuzu şahlandıracak. Artık hayattan keyif aldığını her türlü konuya balıklama atlayabilme cesaretine sahipsiniz. Cazibenizle sosyal hayatınızda hemen fark edileceksiniz. Yeni bir spora veya hobiye başlamak için yüksek bir enerjiye sahipsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

21 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 14"
Ay
Kova
27° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 58' 32"
Venüs
Boğa
03° 53' 31"
Mars
Koç
01° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 46' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 26"
Lilith
Başak
23° 35' 53"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>