Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki bazı problemleri çözmek için bugün uygun bir gündesiniz. Kendinizi zihinsel olarak güçlü hissetmeniz bu konuda size yarar sağlayacaktır.

Bugünyerinizde gerek fiziksel gerekse zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakmak zorunda kalacaksınız. Yarım kalan işlerinizle yarın ilgilenme fırsatı bulacaksınız.

Alış verişe olan düşkünlüğünüz ve para konularında dikkatsiz adımlarınız yakında sizi maddi bir sıkıntıya sokacaktır. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Duygusal açıdan kendinizi güvende ve istikrarlı hissedeceksiniz. Bir konuda takdir görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı sıkıntılar hissetmeniz olası. Bu sıkıntılarınızı paylaşacak birilerini yakınlarınızda bulamayabilirsiniz. Gün içinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra yapmaktan pek hoşlanmadığınız angarya işlerle meşgul olabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 12:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, ince eleyip sık dokuyarak durum ve  şartlara bakma ve  üzerinde düşünme halidir.  İş ortamından, ev yaşantısına kadar her şeyi gözlemleriz, notlar alırız.  Çevremizin temizliği, düzeni, verimliliği bizim için kıymetlidir. İşimizi seçeriz, insanları inceleriz, üstümüze başımıza ve başkalarının da aynı şekilde duruşuna, tavırlarına  dikkat ederiz. Problemlere mantıklı bir şekilde bakarak çözüm bulmaya çalışırız. 22 Ağustos- 22 Eylül arasında Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç her yıl olduğu gibi, iş hayatınız başta olmak üzere sağlığınızla ilgili konular üzerinde odaklanmak ve düzenlemelerde bulunmak anlamı taşır. Birçok pürüz ayıklanır, aksaklıklar ortadan kaldırılarak işlerlik kazanılır, verimlilik esas alınır. Kendiniz için gerekli veya gereksiz olanların  tespiti yönünde önemlidir. Bu süreçteveya aşk hayatınızla ilgili konularda akılcı bir şekilde düşünmeli, iyi niyet ve fedakarlığın ölçüsü iyi ayarlanmalıdır. Çocuklarınız veya yakın çevrenizle ilişkiler, eğitim hayatınızla ilgili konuların da titizlikle ele alınacağı bir dönemdir. Bu geçişin yöneticisi Merkür, ay sonunda gerileyeceği için, üstte ifade ettiğim noktalara dikkat edilmesi halinde, geri hareket dönemini bilinçli şekilde değerlendirmiş oluruz. Olumlu yönde gelişmeler hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, organizasyon çalışmalarla yaşantınıza renklendirmek isteyeceksiniz. Liderlik yapabileceğiniz bazı olayların gündem kazanması sonucunda, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Bugün, sizin için önem taşıyan arkadaşlarınızla konuşma ihtiyacı içindesiniz. Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmanız zaman alabilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sizi mücadele veya rekabet ortamına çekmek isteyen kişiler olabilir. Bu kişiler için üzgünüm diyebilirim Niobe'ce! 26 Ağustos civarında işinizde yanıltıcı etkilere açıksınız. 28 Ağustos civarında ise, farklı davetler veya teklifler söz konusu olabilir.Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Yeniden harekete geçirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Eksik işlerinizi toparlayabilirsiniz. Öğleden sonra çalışma hayatınızdaki konular ön plana çıkabilir. Uzun süredir ilgilenmediğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızda yenilikler istiyorsunuz ama son zamanlarda bir çekingenliğiniz var. Bunun çelişkisini yaşayıp bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi yüksek hissedeceğiniz, kişiliğiniz ve tavrınızla insanların dikkatini çekeceğiniz, özel hayatınızda uyum ve mutluluğu yakalayarak, eğer bekarsanız yeni teklifleri değerlendirebileceğiniz ve enerjinizi spora yönlendirebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kendinizialanlarınıza kaydıracaksınız. Başkaları için çalışmak ve faydalı şeyler yapmakla kendinize güveniniz artabilir. Çok çalışacağınız bir dönemdesiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta sonu, lüzumu olmayan varsayımlar veya şikayetler problemlere neden olabilir. Duygularınızı başka alanlara kaydırmalısınız. Kişisel gelişiminize önem verin ve kendinize yatırım yapın. Kişisel sırlarınızı saklamanız gerekiyor.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinize ve bunların içlerindeki detaylara yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Eğer takıldığınız ayrıntılar olursa, bazı kişilere danışabilir veya onlardan farklı destekler isteyebilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>